Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální elektrostimulace

Zpravodaj

Malé elektrické vajíčko od E-Stim Systems

Představujeme: nejkompaktnější model elektrod ve tvaru vajíčka od společnosti E-Stim Systemsmalého elektrického vajíčka. Říká se malé, ale mocné, a malé elektrické vajíčko není výjimkou. Toto malé, ale krásně navržené elektrické vajíčko má růžově zbarvený izolační kroužek, který odděluje dvě vysoce leštěné poloviny vajíčka.

Více informací

3782/00

k dispozici na

    Více informací

    Malé elektrické vajíčko od E-Stim Systems: kompaktní a všestranná elektrostimulace.

    Květen představujeme: nejkompaktnější model elektrod ve tvaru vajíčka od E-Stim Systems E-Stim Systemsmalé elektrické vajíčko. Říká se malé, ale mocné, a malé elektrické vajíčko není výjimkou. Toto malé, ale krásně navržené elektrické vajíčko má růžově zbarvený izolační kroužek, který odděluje dvě vysoce leštěné poloviny vajíčka.

    Objevte vzrušující možnosti anální nebo vaginální elektrostimulace s elektrickým vajíčkem od společnosti E-Stim Systems:

    S elektrickými vajíčky od E-Stim Systems elektrostimulační technologie se setkává s čistým sexem. K dispozici ve třech velikostech - malé, střední a velké - každé elektro vajíčko je navrženo pro jedinečný zážitek. Vaginální a anální elektrostimulace poskytují jedinečný smyslný zážitek, který se výrazně liší od běžných metod sexuální stimulace. Při vaginální elektrostimulaci se elektrické impulsy jemně zaměřují na vnitřní nervová zakončení a vytvářejí hluboký, dlouhotrvající pocit, který běžné sexuální hračky, jako jsou vibrátory nebo dilda, často nedokážou vyvolat. Tento typ stimulace může vést k velmi intenzivním orgasmům. Anální elektrostimulace se naproti tomu zaměřuje na nervová zakončení v okolí konečníku. Elektrické impulzy stimulují tyto citlivé oblasti a vytvářejí pocity od mírného brnění až po silné rytmické impulzy. To může výrazně zvýšit sexuální potěšení, zejména pro ty, kteří si chtějí stimulaci prostaty užít v plné síle. Je známo, že elektrostimulace prostaty může vyvolat intenzivní orgasmy celého těla. Všechny metody anální a vaginální elektrostimulace nabízejí vysokou míru kontroly a přizpůsobení díky elektrostimulačním přístrojům od společnosti E-Stim Systems nabízejí vysoký stupeň kontroly a přizpůsobení, které lze přizpůsobit osobním preferencím. Uživatelé tak mohou experimentovat s různými intenzitami a vzory elektrostimulace. To může vést k hlubšímu poznání osobních bodů rozkoše a objevení dosud neznámých erotogenních zón. Souhrnně řečeno, vaginální i anální elektrostimulace je inovativní způsob, jak zvýšit sexuální potěšení a zažít nové oblasti prožitku a intimity.

    Není potřeba žádný další kabel!

    Malé elektrické vajíčko je vybaveno cca 1,5 m dlouhým kabelem s 3,5 mm jack konektorem, takže nejsou potřeba žádné další kabely. Protože z elektrického vajíčka nevyčnívá žádná zástrčka, je to ideální elektroda pro diskrétní užívání si erotické elektrostimulace pod oblečením během dne.


    Štíhlý design pro pohodlné používání:

    • Malé elektrické vajíčko má jedinečný design s růžově zbarveným izolačním kroužkem, který odděluje dvě vysoce leštěné poloviny pro účinnou bipolární stimulaci.
    • Hladký tvar elektrického vajíčka usnadňuje zavádění a je stejně vhodný pro vaginální i anální stimulaci.


    Kvalita a záruka:

    • Stejně jako u všech prémiových elektrod od E-Stim Systems i na malé elektrické vajíčko se vztahuje jedinečná doživotní záruka od společnosti E-Stim Systems ( kromě kabelů ), která zaručuje kvalitu a spolehlivost.


    Specifikace: Vnitřní a vnější stěny jsou opatřeny speciální vrstvou, která je součástí balení:

    • Velikost: Délka: 41 mm, průměr: 30 mm
    • Hmotnost: 70 g


    Integrované připojení pro větší pohodlí:

    • Vejce je dodáváno s cca 1,5 m dlouhým, trvale připojeným kabelem s 3,5 mm jack konektorem pro přímé připojení k elektrostimulačním zařízením od E-Stim Systems dodává se.


    Snadno se čistí:

    • Stačí vyčistit teplou vodou a jemným čisticím prostředkem nebo sprejem VERYCLEAN. Otřete do sucha, nepoužívejte agresivní čisticí prostředky a neponořujte do tekutin.
    • Elektrické vajíčko není určeno k demontáži za účelem čištění.


    Příprava a správné mazání:

    • Pro optimální funkci je třeba použít mazivo ESHOCK na vodní bázi, které zajistí snadné zavedení a co nejlepší elektrickou vodivost.
    • Vyhněte se lubrikantům na bázi silikonu nebo hybridů a mějte na paměti, že kondomy nejsou kompatibilní s elektrodami z E-Stim Systems nejsou kompatibilní.


    Malé elektrické vajíčko od společnosti E-Stim Systems: Úžasně kompaktní elektrostimulační zážitek!

    Malé elektrické vajíčko od E-Stim Systems e-Stim nabízí jedinečný a příjemný elektrostimulační zážitek v kompaktní a snadno použitelné formě. Ať už jste začátečník nebo zkušený uživatel, malé elektrické vajíčko nabízí diskrétní a příjemnou stimulaci zaručenou vysokou kvalitou výrobku.


    Další podrobnosti:

    • Malé elektrické vajíčko od E-Stim Systems
    • Rozměry délka: 41 mm, průměr: 30 mm.
    • Hmotnost: 70 g
    • Elektrické vajíčko NENÍ určeno k demontáži za účelem čištění.
    • Bezpečnost a kvalita jsou E-Stim Systems na prvním místě.
    • Navrženo a vyrobeno ve Velké Británii podle nejnovějších britských a evropských bezpečnostních předpisů.
    • S doživotní zárukou výrobce.
    • Vyrobeno podle nejnovějších bezpečnostních předpisů EU a Velké Británie.
    • Bezpečnostní upozornění: Erotická elektrostimulace (e-stim) je běžnou praxí, ale je důležité si uvědomit související bezpečnostní otázky. E-stimulátor není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, mají kardiostimulátor nebo lékařské infuzní zařízení, trpí srdečním onemocněním nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od E-Stim Systems zařízení byla navržena a vyrobena podle nejvyšších standardů. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.
    • E-Stim Systems a MEO: lídr v oblasti BDSM a elektrostimulace!
    • MEO je registrovaná ochranná známka společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Absolut fantastisch

    Das Elektro-Ei hat meine Erwartung weit übertroffen. Die Größe für mich als Mann ist angenehm und die elektrischen Impulse werden gut weitergegeben. Leicht einzuführen, gut zu reinigen...für Estimspiele total empfehlenswert.....

      Hodnocení 

      fonctionne très bien

      œuf électrique discrète, pratique à utiliser, qui ne gène pas quand elle est en place, facile à nettoyer.
      fonctionne très bien.

        Hodnocení 

        WOW is all I can say for this one

        WOW is all I can say for this one. I got the small one which I would reccomend, goes in easy but provides some girth. Once it turns on though this baby contracts hard!!! I loved the way I could set it to pulsate. I reccomend guys pair this up with the electro cock straps as well.

          Napište vlastní recenzi

          Malé elektrické vajíčko od E-Stim Systems

          Malé elektrické vajíčko od E-Stim Systems

          Představujeme: nejkompaktnější model elektrod ve tvaru vajíčka od společnosti E-Stim Systemsmalého elektrického vajíčka. Říká se malé, ale mocné, a malé elektrické vajíčko není výjimkou. Toto malé, ale krásně navržené elektrické vajíčko má růžově zbarvený izolační kroužek, který odděluje dvě vysoce leštěné poloviny vajíčka.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          30 další položky ve stejné kategorii: