Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální elektrostimulace

Zpravodaj

Velké elektrické vejce od E-Stim Systems

Společnost MEO hrdě představuje velké elektrické vejce, největšího člena nové rodiny elektrických vajec od společnosti E-Stim Systems. Velké elektrické vajíčko je určeno pro ty, kteří chtějí opravdu intenzivní anální nebo vaginální stimulaci, a je ideální volbou!

Více informací

3784/00

k dispozici na

    Více informací

    Velké elektrické vajíčko od společnosti E-Stim Systems: dokonalý zážitek z anální elektrostimulace.

    MEO hrdě představuje velké elektrické vajíčko, největšího člena nové rodiny elektrických vajíček od společnosti E-Stim Systems E-Stim Systems. Velké elektro vajíčko je určeno pro ty, kteří chtějí skutečně intenzivní anální nebo vaginální stimulaci!

    Objevte vzrušující možnosti anální nebo vaginální elektrostimulace s elektro vajíčkem od E-Stim Systems:

    S elektro vajíčky od E-Stim Systems elektrostimulační technologie se setkává s čistým sexem. K dispozici ve třech velikostech - malé, střední a velké - každé elektro vajíčko je navrženo pro jedinečný zážitek. Vaginální a anální elektrostimulace poskytují jedinečný smyslný zážitek, který se výrazně liší od běžných metod sexuální stimulace. Při vaginální elektrostimulaci se elektrické impulsy jemně zaměřují na vnitřní nervová zakončení a vytvářejí hluboký, dlouhotrvající pocit, který běžné sexuální hračky, jako jsou vibrátory nebo dilda, často nedokážou vyvolat. Tento typ stimulace může vést k velmi intenzivním orgasmům. Anální elektrostimulace se naproti tomu zaměřuje na nervová zakončení v okolí konečníku. Elektrické impulzy stimulují tyto citlivé oblasti a vytvářejí pocity od mírného brnění až po silné rytmické impulzy. To může výrazně zvýšit sexuální potěšení, zejména pro ty, kteří si chtějí stimulaci prostaty užít v plné síle. Je známo, že elektrostimulace prostaty může vyvolat intenzivní orgasmy celého těla. Všechny metody anální a vaginální elektrostimulace nabízejí vysokou míru kontroly a přizpůsobení díky elektrostimulačním přístrojům od společnosti E-Stim Systems nabízejí vysoký stupeň kontroly a přizpůsobení, které lze přizpůsobit osobním preferencím. Uživatelé tak mohou experimentovat s různými intenzitami a vzory elektrostimulace. To může vést k hlubšímu poznání osobních bodů rozkoše a objevení dosud neznámých erotogenních zón. Souhrnně řečeno, vaginální i anální elektrostimulace představuje inovativní způsob, jak zvýšit sexuální potěšení a umožnit prožitky v nových oblastech prožitků a intimity.

    Není třeba žádný další kabel!

    Elektrické vajíčko je vybaveno cca 1,5 m dlouhým kabelem s 3,5mm jack konektorem, takže nejsou potřeba žádné další kabely. Protože z elektrického vajíčka nevyčnívá žádná zástrčka, je to ideální elektroda pro diskrétní užívání si erotické elektrostimulace pod oblečením během dne.

    Optimalizovaný design pro pohodlné používání:

    • Elektrické vajíčko má jedinečný design s izolačním kroužkem, který odděluje dvě vysoce leštěné poloviny pro účinnou bipolární stimulaci.
    • Hladký tvar elektrického vajíčka usnadňuje zavádění a je stejně vhodný pro vaginální i anální stimulaci.


    Kvalita a záruka:

    • Stejně jako u všech prémiových elektrod od E-Stim Systems electro Egg se i na ně vztahuje jedinečná doživotní záruka E-Stim Systems (s výjimkou kabelů), která zaručuje kvalitu a spolehlivost.


    Specifikace: Elektrodové elektrody jsou vyrobeny z vysoce kvalitního materiálu, který je součástí balení:

    • Rozměry: délka 73 mm, průměr 50 mm
    • Hmotnost: 301 g


    Integrované připojení pro větší pohodlí:

    • Elektrické vajíčko se dodává s přibližně 1,5 metru dlouhým, trvale připojeným kabelem s 3,5mm jack konektorem pro přímé připojení k elektrostimulačním zařízením od E-Stim Systems dodává se.


    Snadno se čistí:

    • Stačí vyčistit teplou vodou a jemným čisticím prostředkem nebo sprejem VERYCLEAN. Otřete do sucha, nepoužívejte agresivní čisticí prostředky a neponořujte do tekutin.
    • Elektrické vajíčko není určeno k demontáži za účelem čištění.


    Příprava a správné mazání:

    • Pro optimální funkci je třeba použít mazivo ESHOCK na vodní bázi, aby bylo zajištěno snadné zavádění a co nejlepší elektrická vodivost.
    • Vyhněte se lubrikantům na bázi silikonu nebo hybridů a vezměte na vědomí, že kondomy nejsou kompatibilní s elektrodami z E-Stim Systems nejsou kompatibilní.


    Velké elektrické vajíčko od společnosti E-Stim Systems: Zažijte elektrostimulaci jako nikdy předtím!

    Elektrické vajíčko od společnosti E-Stim Systems E-Stim Systems je víc než jen velká elektroda; je to závazek k hluboké, naprosto uspokojivé elektrostimulaci. Velké elektrovajíčko je ideální pro ty, kteří chtějí posunout hranice rozkoše, a nabízí bezkonkurenční zážitek z hlediska velikosti a pocitu.

    Více informací:

    • Velké elektrické vajíčko od E-Stim Systems
    • Rozměry: délka 73 mm, průměr 50 mm
    • Hmotnost: 301 gramů
    • Elektrické vajíčko NENÍ určeno k demontáži za účelem čištění.
    • Bezpečnost a kvalita jsou E-Stim Systems na prvním místě.
    • Navrženo a vyrobeno ve Velké Británii podle nejnovějších britských a evropských bezpečnostních předpisů.
    • Výrobce poskytuje doživotní záruku.
    • Vyrobeno podle nejnovějších bezpečnostních předpisů EU a Velké Británie.
    • Bezpečnostní upozornění: Erotická elektrostimulace (e-stim) je běžnou praxí, ale je důležité si uvědomit související bezpečnostní otázky. E-stimulátor není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, mají kardiostimulátor nebo lékařské infuzní zařízení, trpí srdečním onemocněním nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od E-Stim Systems zařízení byla navržena a vyrobena podle nejvyšších standardů. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.
    • E-Stim Systems a MEO: lídr v oblasti BDSM a elektrostimulace!
    • MEO je registrovaná ochranná známka společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Sehr geil

    Dieses Estim-Ei von MEO habe ich mit 2 verschiedenen Geräten ausprobiert: Einmal mit der SexBox von MEO und einmal mit einem anderen billigen Reizstromgerät speziell für den 'erotischen Einsatz'. Beide fühlen sich sehr interessant an - aber die SexBox von MEO hat mehr... Kraft ;) - Was sich in der Hand für mich sehr unangenehm anfühlt (habe ich mit Ei + Gleitgel vor dem eigentlichen Einsatz getestet), fühlt sich anal ganz anders an - nämlich total geil. Das Tolle ist, dass man mit verschiedenen Programmen spielen kann.

      Hodnocení 

      Electro Egg

      Master Wolf's last night for the first time with this slave used your Electro Egg. The feeling the Master gave this slave with it was the greatest feeling that this slave has ever felt. As Master adjusted the different levels, the feeling of amazing throbbing, pulsing and vibration to control slave's prostate, sent slave, into areas of pleasure that this slave had never felt before. Would like to thank those who came up with this item for a Dom to use on their subs, and recommend those that are into this type of play have this item on they play list, for both the Dom's and the subs will get much enjoyment from the Electro Egg by MEO. PS It is also very easy to clean!

        Napište vlastní recenzi

        Velké elektrické vejce od E-Stim Systems

        Velké elektrické vejce od E-Stim Systems

        Společnost MEO hrdě představuje velké elektrické vejce, největšího člena nové rodiny elektrických vajec od společnosti E-Stim Systems. Velké elektrické vajíčko je určeno pro ty, kteří chtějí opravdu intenzivní anální nebo vaginální stimulaci, a je ideální volbou!

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: