Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální elektrostimulace

Zpravodaj

Bobble™ Electrosex Plug z E-Stim Systems

Jste připraveni na erotické dobrodružství? MEO představuje Bobble™ Electrosex Plug z E-Stim Systems - krásnou bipolární elektrodu, která posouvá elektrostimulaci do nových výšin. Díky svému lesklému, svůdně zakřivenému designu není Bobble™ jen pastvou pro oči. Je to síla pro hlubokou a intenzivní stimulaci, ideální pro vaginální a anální dobrodružství.

Více informací

3785/00

139,90 €


-40,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Bobble™ Electrosex Plug od E-Stim Systems: Intenzivní elektrostimulace prostaty a bodu G!

    Jste připraveni na erotické dobrodružství? MEO představuje Bobble™ Electrosex Plug od E-Stim Systems - krásné bipolární elektrody, která posouvá elektrostimulaci do nových výšin. Díky svému lesklému, svůdně zakřivenému designu není Bobble™ jen pastvou pro oči. Je to síla pro hlubokou a intenzivní stimulaci, ideální pro vaginální a anální dobrodružství. Ponořte se do světa intenzivní rozkoše a zjistěte, proč je The Bobble™ oficiální hvězdou sexuální elektrostimulace!

    Ergonomický design pro optimální elektrickou stimulaci:

    Díky svému zaoblenému a hladkému tvaru se The Bobble™ snadno zavádí análně nebo vaginálně a přizpůsobuje se přirozeným konturám těla, aby stimuloval těžko přístupné oblasti, jako je bod G nebo prostata. Naše elektroda je univerzální a je vhodná pro vaginální i anální stimulaci, což umožňuje širokou škálu erotických elektrostimulačních zážitků.

    Kvalita a záruka:

    Jako součást prémiové řady elektrod od společnosti E-Stim Systems bobble™ se na ni vztahuje jedinečná doživotní záruka výrobce od společnosti E-Stim Systems což je důkazem kvality a dlouhé životnosti výrobku.

    Rozměry:

    Délka: 99 mm, průměr: 37,5 mm
    Zasouvací délka: 70 mm
    Hmotnost: 222 g

    Všestranné možnosti připojení:

    Elektroda je vybavena 4mm konektory a je kompatibilní s nízkoprofilovými kabely od firmy Bomb™ E-Stim Systems ale lze je použít i s běžnými 4mm kabely nebo s bikabelem (viz příslušenství). Je kompatibilní se všemi běžnými elektrostimulačními přístroji (v případě potřeby s námi nabízenými adaptéry). To nabízí maximální flexibilitu při používání.

    Snadné čištění a údržba:

    Elektrodu lze snadno čistit teplou vodou a jemným čisticím prostředkem nebo sprejem VeryClean. Aby nedošlo k poškození elektrody, neměly by se používat žádné drsné čisticí prostředky. Pro důkladnější čištění lze elektrodu rozebrat a jednotlivé části čistit samostatně. Při opětovné montáži pečlivě dodržujte pokyny výrobce.

    Díky tomu je anální nebo vaginální elektrostimulace ještě zábavnější:

    Pro optimální zážitek je třeba použít náš lubrikant na vodní bázi ESHOCK. Tento speciální lubrikant zaručuje snadné anální/vaginální zavádění a dobrou elektrickou vodivost. Za každou cenu se vyhněte lubrikantům na bázi silikonu nebo hybridním lubrikantům a mějte na paměti, že kondomy nejsou s elektrodami E-Stim Systems kompatibilní.

    The Bobble™ Electrosex Plug od společnosti E-Stim Systems: Cesta do hlubin těla!

    The Bobble™ Electrosex Plug je první volbou pro každého, kdo hledá hlubokou elektrostimulaci, od jemné až po velmi intenzivní. Ať už jste začátečník nebo zkušený uživatel, Bobble™ nabízí jedinečný a dechberoucí zážitek, který zaručuje jak pohodlí, tak velmi intenzivní anální/vaginální elektrostimulaci.

    Více informací:

    • Bobble™ electrosex plug od E-Stim Systems
    • Bobble™ je vybaven robustními 4mm zásuvkami v základně. Pokud uvažujete o dlouhodobém používání, např. 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, doporučujeme naše nízkoprofilové kabely, protože jsou pohodlnější a umožňují diskrétní použití Bobble™ pod spodním prádlem.
    • Typ: BiPolar, zaváděcí
    • Celková délka: 99 mm
    • Maximální zaváděcí délka: 70 mm
    • Průměr: 37,5 mm
    • Hmotnost: 222 g
    • Připojení: 1: Dvě 4 mm zásuvky v základně.
    • Pro použití s našimi elektrostimulačními přístroji (jako příslušenství jsou k dispozici různé propojovací kabely a adaptéry).
    • S exkluzivní doživotní zárukou výrobce.
    • Bezpečnost a kvalita jsou E-Stim Systems bezpečnost a kvalita na prvním místě.
    • Navrženo a vyrobeno ve Velké Británii podle nejnovějších britských a evropských bezpečnostních předpisů.
    • Bezpečnostní upozornění: Erotická elektrostimulace (e-stim) je běžnou praxí, ale je důležité si uvědomit související bezpečnostní otázky. E-Stim není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, mají kardiostimulátor nebo lékařské infuzní zařízení, trpí srdečními chorobami nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od E-Stim Systems e-Stim byly navrženy a vyrobeny v souladu s nejvyššími standardy. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.
    • E-Stim Systems a MEO: lídři v oblasti BDSM a elektrostimulace.
    • MEO je registrovaná ochranná známka společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

    Stáhnout

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Geiles Vergnügen

    Ich habe kürzlich den BobbleElectrosex Plug von E-Stim Systems bei MEO gekauft und muss sagen, dass ich absolut beeindruckt bin. Dieses Ding hat meine Erwartungen in Bezug auf Elektrostimulation bei weitem übertroffen. Zunächst möchte ich die hervorragende Qualität und Verarbeitung des Plugs hervorheben. Das Material fühlt sich sicher und angenehm an und die glatte Oberfläche sorgt für eine komfortable Benutzung. Das eigentliche Highlight ist jedoch die Elektrostimulation. Der BobbleElectrosex Plug bietet eine tiefe und intensive Stimulation, wie ich sie noch nie erlebt habe. Durch die einstellbaren Impulse kann ich die Intensität genau auf meine Vorlieben abstimmen, was zu einem sehr geilen Erlebnis führt. Die Stimulation meines Inneren mit dem Plug ist sensationell. Jede elektrische Welle erzeugt ein unglaublich stimulierendes Gefühl, das sich deutlich von herkömmlichen Sexspielzeugen unterscheidet. Besonders die Stimulation der Prostata ist hervorragend und führt zu extremen und lang anhaltenden Höhepunkten. Ich kann den BobbleElectrosex Plug von E-Stim Systems jedem Mann und jeder Frau nur empfehlen!

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Surprenant

    Objet Très surprenant !! Sensation Garantie - qualité surprenante je ne m’attendais pas à ça !! Je recommande vivement !!

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Bobble™ Electrosex Plug z E-Stim Systems

    Bobble™ Electrosex Plug z E-Stim Systems

    Jste připraveni na erotické dobrodružství? MEO představuje Bobble™ Electrosex Plug z E-Stim Systems - krásnou bipolární elektrodu, která posouvá elektrostimulaci do nových výšin. Díky svému lesklému, svůdně zakřivenému designu není Bobble™ jen pastvou pro oči. Je to síla pro hlubokou a intenzivní stimulaci, ideální pro vaginální a anální dobrodružství.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: