Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Slube - Body Lube

Zpravodaj

Slube Body Lube - Pure - XL balení s dvojnásobným obsahem

Náš Slube Body Lube "Pure" je naprosto nadržený a navíc neobsahuje barviva a vonné látky. Pokud jste ve světě Slube nováčkem, průhledný Slube je ideálním úvodem do tohoto kluzkého, smyslného dobrodružství! Se Slube, super kluzkým Body Lube, se sólo sex nebo sex s partnerem ve vaně stane neuvěřitelným zážitkem.

Více informací

3410/00

24,90 €

49,80 €/KG

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Náš Slube Body Lube "Pure" je naprosto nadržený a navíc neobsahuje barviva a vonné látky. Pokud jste ve světě Slube nováčkem, průhledný Slube je ideálním úvodem do tohoto kluzkého, smyslného dobrodružství! Se Slube, super kluzkým Body Lube, se sólo sex nebo sex s partnerem ve vaně stane neuvěřitelným zážitkem. Co je na Slube výjimečného? Slube se při kontaktu s vodou mění v extrémně viskózní celotělový lubrikant, který poskytuje jedinečné pocity.

     

    The cleanest way to get dirty, což volně přeloženo znamená "Nejčistší způsob, jak mít špinavý sex", je jasný slogan Slube.

     

    Se Slube, revolučním Body Lube, který je mnohem víc než jen běžný lubrikant nebo přísada do koupele, objevíte nový svět smyslného potěšení. Slube již získal několik mezinárodních ocenění a přináší do vašeho sexuálního života závan čerstvého vzduchu.

     

    Lubrikant byl včera: ponořte se do nadrženého světa Slube!

     

    Objevte různé smyslné vůně a barvy, včetně zářivě žluté, vášnivé červené a svůdné černé. Se Slube si můžete užívat sami, s jedním nebo více partnery a ztratit se v eroticky nabitém moři neuvěřitelné blízkosti a intimity. Pocit, že vás Slube pevně objímá, si zamilujete.

     

    Podívejte se na naše videa a nechte se přesvědčit tímto jedinečným výrobkem!

     

    Slube je jedinečný lubrikant do vany! Vyberte si svůj vlastní Slube z našich koktejlových edic a ponořte se do světa plného vůní a barev. Nebo vyzkoušejte naši čistou verzi "Pure" pro jedinečný smyslný zážitek. Pro ty, kteří hledají mimořádný náboj, je tu hardcore verze "Black Leather"!

     

    Ať už Slube použijete jako svůdný masážní gel, relaxační koupel, vzrušující doplněk při sexu nebo orgiích, Slube vám otevře nové dveře k intimitě a rozkoši.

     

    Slube se velmi snadno používá:

     

    Pro dokonalé promíchání stačí napustit vanu teplou vodou, nasypat do ní krystalky Slube a sledovat, jak se tvoří hedvábně jemná, kluzká hmota. Zřeďte Slube větším množstvím vody, abyste získali pro vás ideální konzistenci a hustotu. Tak jednoduché, a přitom tak sexy! Po skončení zábavy stačí vytáhnout zátku vany a vanu vypustit.

     

    Mimochodem, Slube je vhodný pro alergiky a dokonce je bezpečný pro kondomy. Navíc pečuje o pokožku a dodává jí hebkost a svůdnost. Každé balení obsahuje dostatečné množství krystalů Slube pro několik aplikací. Slube byl vyroben podle nejpřísnějších evropských norem a dermatologicky testován. Je netoxický a bezpečný pro tělo. Speciální složení nejenže dodává pokožce příjemný pocit, ale také o ni pečuje jako při běžné plné koupeli.

     

    Na co ještě čekáte? Objevte Slube a udělejte ze své příští plné koupele nezapomenutelný zážitek!

     

    Více informací:

     

    • Slube, Slubricant
    • Body Lube (lubrikant na celé tělo, lubrikant do koupele)
    • Ideální pro orgie.
    • K dispozici jsou tyto varianty: Pure, Strawberry Daiquiri, Pina Colada, Black Leather, Gin Mojito.
    • Na vodní bázi.
    • Barevné varianty Slube obsahují potravinářská barviva.
    • Slube je biologicky odbouratelný, není jedlý.
    • Vegan-friendly: Při výrobě Slube nebyly použity žádné živočišné produkty ani vedlejší produkty a nebyly prováděny žádné testy na zvířatech.
    • Obsah: 500 gramů (XL balení s dvojnásobným obsahem)
    • Upozornění: Slube může způsobit kluzkost povrchů! Po použití Slube ve vaně nebo na jiných površích je důkladně očistěte, abyste zabránili uklouznutí. Vždy dbejte na bezpečnost a buďte opatrní, abyste předešli nehodám.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Slube

    Bucurati-va de o explozie de parfum si culoare cu Cocktail Editions, bucurati-va de o piscina cu un lubrifiant de lux. Slube este un gel care vine sub forma de cristale. Cand se adauga in apa calda, cristalele se despart, formand un lubrifiant corporal incredibil de neted si senzual. Puteti folosi Slube pentru orice, de la o experienta relaxanta in cada, pana la masaje senzuale! Slube acopera complet pielea, reducand nevoia de reaplicare si reducand frecarea dintre dumneavoasta si partener. Lasa pielea moale si revigoranta. Slube retine, de asemenea, caldura in apa, astfel vei avea mai mult timp pentru a te juca si nu este nevoie sa umpli in continuare cu apa calda. Folosirea cristalelor in cada Folosirea Slube este usoara! Umpleti cada, conform instructiunilor incluse, adaugati cristalele in apa si urmariti cum incepe gelul sa se formeze. Dupa ce ati terminat joaca, adaugati mai multa apa pentru a o dilua, apoi scoateti capacul de la cada. Folosirea cristalelor in alte moduri Va sugeram sa adaugati cateva linguri la apa calda intr-o sticla din plastic impreuna cu cristalele. Apoi, agitati pur si simplu sticla si in cateva minute, lubrifiantul pentru corp parfumat si colorat este gata pentru a fi aplicat! De asemenea, il puteti amesteca intr-un recipient, de exemplu, daca il utilizati pentru masaj. Din nou, cateva linguri de apa calda ar trebui sa fie suficiente. Vrei o joaca alunecoasa intr-o piscina? Se amesteca intr-o galeata si se toarna! Vrei o consistenta mai groasa? Doar adauga mai multe cristale! Ai nevoie sa fie mai subtire? Adauga mai multa apa! Este minunat sa experimentezi cu Slube si sa obtii exact ce doresti.

      Hodnocení 

      S'Lube est un lubrifiant révolutionnaire !

      S'Lube est un lubrifiant révolutionnaire !

      Sous forme de cristaux, ce lubrifiant se dilue dans de l'eau chaude.

      Ultra simple, vous pouvez ainsi choisir la quantité de lubirifant souhaitée mais également sa texture.

      Un peu épais ? Rajoutez un peu d'eau. Un peu trop fluide ? Quelques cristaux et le tour est joué.

      Que ce soit pour du massage, pour de la pénétration ou simplement pour des jeux de corps à corps, sa texture glissante et hypoallergénique est idéale.

      Sans goût ni odeur, ce lubrifiant convient pour toutes les utilisations et tous les corps.

      Lorsqu'il est mélangé à de l'eau chaude, le S'Lube ne refroidit pas immédiatement.

      Vous pouvez alors profiter de ses caresses chaudes pendant de longs instants.

      A vous de choisir le contenant qui convient à votre utilisation; pour un massage, utilisez un bol dans lequel vous pourrez piocher.

      Pour une utilisation de lubrifiant classique, une bouteille sera parfaite et idéale à re-remplir au besoin.

      Et les plus audacieux pourront remplir une baignoire !

      Le paquet de 250ml convient pour une baignoire pleine, ou pour de multiples doses de différents mixes.

      A vous de trouver votre formule !

        Hodnocení 

        Sehr geile Geschichte

        Je nachdem wie man es konzentriert, kann man eine Sehr glitschige, Sehr schleimige Konsistenz oder eine richtig stabile Form (das man sich fast nicht bewegen kann sondern ausgeliefert ist in diesem Schleim) erzielen. Ich bin hellauf begeistert. Gerade mit warmen Wasser ist das SLUBE sooooo unglaublich geil.

          Hodnocení 

          Makes a great change!

          SLUBE is easy and quick to mix, very slippery and great fun. Fantastic for a bit of a different sexy experience. Makes a great change!

            Hodnocení 

            Gleitgel Badewanne

            Auf der Verpackung stand oft, dass man aufpassen muss nicht auszurutschen und ja, da sollte man wirklich etwas aufpassen. Als kleiner Tipp: Legt euch ein sauberes Handtuch an den Badewanenrand.
            Das Wasser wurde wirklich, dick und glitschig, wie der Kinder Slime und es war so intensiv sich damit anzufassen. Auch härterer Analsex war ohne weiteres möglich. Allein Massieren war schon ein Erlebnis.
            Sauber machen danach war auch nicht aufwendiger, als bei einem anderen Badezusatz.

              Napište vlastní recenzi

              Slube Body Lube - Pure - XL balení s dvojnásobným obsahem

              Slube Body Lube - Pure - XL balení s dvojnásobným obsahem

              Náš Slube Body Lube "Pure" je naprosto nadržený a navíc neobsahuje barviva a vonné látky. Pokud jste ve světě Slube nováčkem, průhledný Slube je ideálním úvodem do tohoto kluzkého, smyslného dobrodružství! Se Slube, super kluzkým Body Lube, se sólo sex nebo sex s partnerem ve vaně stane neuvěřitelným zážitkem.

              Napište vlastní recenzi

              Ostatní zákazníci také zakoupili:

              4 další položky ve stejné kategorii: