Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anal Depth Play

Zpravodaj

Dlouhé dildo - Dildo pro hloubkovou hru

Dlouhé dildo je vhodné zejména pro Anal Depth Play nebo pro anální strečink. V závislosti na velikosti je naše dlouhé dildo vhodné pro anální profesionály, pokročilé uživatele i začátečníky. Díky materiálu se toto dlouhé dildo přizpůsobí vaší vnitřní anatomii, vyplní vás a promasíruje místa hluboko ve vás, o kterých jste ani nevěděli, že existují.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Dlouhé dildo, jako je toto obří dildo, je obzvláště vhodné pro hluboký anální trénink nebo anální protahování. Anal Depth Play nebo análního protahování. V závislosti na velikosti je naše dlouhé dildo vhodné pro anální profesionály, pokročilé uživatele i začátečníky. Díky materiálu se toto dlouhé dildo přizpůsobí vaší vnitřní anatomii, vyplní vás a promasíruje místa hluboko ve vás, o kterých jste ani nevěděli, že existují. Pokud tedy hledáte velmi dlouhé dildo pro hlubokou anální penetraci, naše obří dildo je ideální volbou.

     

    Díky své délce je toto velmi dlouhé dildo vhodné pro nejhlubší možnou anální penetraci, tzv Anal Depth Play. Díky působivému průměru není zanedbána ani stimulace análního otvoru. Toto velmi dlouhé dildo jsme vybavili Anal Depth Play Dildo drážkami a brázdami pro ještě intenzivnější pocity. Takto dlouhé dildo vám nabízí mnoho technických výhod oproti jiným dlouhým dildům. Díky speciální základně se toto dlouhé dildo po úplném zasunutí samo vcucne mezi hýždě. Dlouhé dildo pak v sobě můžete diskrétně nosit 24 hodin denně a nechat se análně hýčkat. Po všech stránkách dokonalé, velmi dlouhé dildo pro zkoumání hlubokých oblastí těla.

     

    Co je na tomto vibrátoru tak výjimečného?

     

    Toto speciální dildo je velmi dlouhé dildo pro tzv Anal Depth Play. Můžete si vybrat ze 3 velikostí a dvou barev (černá nebo zlatá). Takové dlouhé dildo je prostě úžasné! Zaujme svou extrémní délkou, velkými průměry, neobvyklou texturou a přesvědčivým materiálem. Materiálem, který je dostatečně pevný a zároveň pružný, takže ho ucítíte přesně na těch správných místech, hluboko uvnitř vás! Toto dlouhé dildo vás zcela vyplní a zaručí vám intenzivní uspokojení. Není to jen velikost tohoto dilda, která vás přesvědčí, jeho velmi zvláštní design vám také poskytne nezapomenutelné okamžiky. Dlouhé Anal Depth Play Dildo perfektně sedí v ruce, díky hladkému materiálu je zavádění velmi snadné a muži či ženy se mohou sami rozhodnout, jak hluboko dildo pronikne Anal Depth Play Dildo může proniknout.

     

    Co je tak zvláštního na velmi dlouhém Anal Depth Play Dildo?

    Dlouhé dildo posouvá anální hrátky na novou úroveň, protože hluboký anální sex poskytuje velmi zvláštní pocity! Ať už hledáte klasické dildo o délce 1 metr, nebo si chcete koupit jiná extrémně dlouhá dilda, v obchodě s dildy MEO® jste na správném místě. MEO ® je jedním ze specialistů v oblasti análního hloubkového tréninku: extrémní délka, velké průměry, neobvyklé textury a přesvědčivý materiál, který je dostatečně pevný a zároveň pružný, takže ho ucítíte přesně na těch správných místech! Není to jen délka tohoto dilda, co vás ohromí, jeho velmi speciální design vám také poskytne nezapomenutelné okamžiky.

     

    Jak používat velmi dlouhé Anal Depth Play Dildo?

    Vzhledem k jeho délce a obvodu může být zavádění velmi dlouhého análního hloubkového tréninkového dilda zpočátku obtížné. Nespěchejte, postupujte pomalu a zvolte si polohu, která vám umožní roztáhnout tělo. Oblíbenou pomůckou je náš polštářek ASS UP pro trénink anální hloubky. Lehněte si na záda, náš polštář ASS UP si dejte pod zadek a nohy zvedněte a roztáhněte. Polštář ASS UP bude vaše tělo stabilně a pohodlně podpírat i v namáhavých polohách. Pevný polštář ASS UP také zabraňuje propadnutí do lůžka a usnadňuje řadu dalších poloh při análním hloubkovém tréninku.

     

    Jaký lubrikant mám použít pro Anal Depth Play a anální hloubkový trénink?

    Používejte velké množství lubrikantu! Nikdy nás neomrzí tento bod opakovat. Anální otvor je nejen citlivější než vagína, ale také je tím choulostivější, čím výše se dostáváte. Proto byste rozhodně měli používat hodně a hodně lubrikantu, abyste si neublížili. Pokud plánujete použít velmi dlouhé dildo, doporučujeme náš lubrikant FUCKSLUT Anal Depth Play je na silikonové bázi a na dotek se nevyrovná žádnému jinému lubrikantu. FUCKSLUT dělá z používání dlouhého dilda pro hluboký anální trénink intenzivní potěšení. V každém případě bychom také doporučili náš sprej EXTREMEO. Tento sprej je ideální volbou jak pro začátečníky, tak pro zkušené Anal Depth Play Perfektní volba. EXTREMEO je speciální přípravek pro anální sex, hloubkový anální trénink a anální strečink. Díky speciální kombinaci účinných látek tento sprej zajišťuje snadnější zavádění i velmi dlouhých vibrátorů. Speciální účinek EXTREMEO podporuje snadné pronikání, a proto vede k uvolněnému a vášnivému potěšení. Sprej působí bez ztráty citlivosti, snižuje bolestivou citlivost svěrače a pomáhá dosáhnout dokonalé penetrace Anal Depth Play.

    Materiál a péče o dlouhý Anal Depth Play Vibrátoru:

     

    Toto dlouhé dildo pro Anal Depth Play je vyrobeno z vysoce kvalitního silikonu. Materiál je úžasně pružný a kluzký. Materiál, který používáme, je také velmi stabilní, takže vaše velmi dlouhé dildo vydrží dlouho. Dlouhé dildo můžete čistit Anal Depth Play Dildo jemným mýdlem a vodou. Pro důkladnou hygienu doporučujeme také pravidelné používání našeho spreje VERYCLEAN. Zvláště důležité je samozřejmě také čištění po použití. Před použitím velmi dlouhého dilda můžete také sami použít anální sprchu k vyčištění střev. V kategorii našeho obchodu "Anální sprcha" (klikněte zde) najdete tu správnou anální sprchu pro trénink hloubky análního otvoru.

     

    Další podrobnosti:

     

    • Anal Depth Play (velmi dlouhé dildo pro muže a ženy)
    • Rozměry: Velikost S = zasouvací délka 27,5 cm, průměr 2,8 cm, velikost M = zasouvací délka 37,5 cm, průměr 4,1 cm, velikost L = zasouvací délka 53 cm, průměr 4,8 cm.
    • Materiál: Liquid Silicone, neobsahuje ftaláty, snadno se čistí a je šetrný k pokožce.
    • Lubrikant: Doporučujeme naše lubrikanty FUCKSLUT, EZ2FUCK nebo MANCUNT.
    • Čištění: Vhodné pro použití v domácnosti: Doporučujeme: Teplá voda a náš čistič hraček VERYCLEAN.
    • Náš sprej EXTREMEO uvolňuje svěrače a usnadňuje zavádění.

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Bon matériel, de bonne qualité

    Bon matériel, de bonne qualité

      Hodnocení 

      Ottimo per abituare i muscoli anali alla mobilità

      Ottimo per abituare i muscoli anali alla mobilità

        Hodnocení 

        Just great

        Lubed up, took my time, whole lot in, brilliant, going to get large next, even when it's in its not, because as you relax it actually snakes further up than you expect

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Just upgraded to the large

        Just upgraded to the large from the small and medium and WOW!!!!
        I have had many toys over the years and none of them even close to this, it has it all, length,girth and flexibility.

        • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Wow

        The supersoft platinum silicone these are made of is amazing. There very floppy and soft but when it's deep inside and worn as a butt plug it has just enough give it it to very comfortably straighten out the sigmoid bend over time.

        • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Worth.. Every.. Penny

        Well... its pretty amazing to be honest, only real downside is yes once lubed in a pain in the ass (badumtsh) to get in but everywhere else it.... feels.... amazing!! Had me cumming before i even managed to ‘swallow’ the end of it and had stop, i was impressed by that to say the least, feeling it A: slowly expand you as it plunges deeper and deeper... and B: so easily navigate its way around your insides is... mmm... yes, quite nice... uh...

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Awesome

        i couldnt believe i could get that far up my ass butt it was a lot of fun to use

        • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Macht genau was er soll.

        Die Länge ist top und auch für Anfänger gut geeignet die in die Tiefe gehen wollen. Er ist sehr flexibel. Mit ausreichend Gleitmittel und etwas Geduld kann man ihn ganz gut und komfortabel komplett einführen. Dazu braucht man aber schon etwas mehr Erfahrung.

        • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

        Napište vlastní recenzi

        Dlouhé dildo - Dildo pro hloubkovou hru

        Dlouhé dildo - Dildo pro hloubkovou hru

        Dlouhé dildo je vhodné zejména pro Anal Depth Play nebo pro anální strečink. V závislosti na velikosti je naše dlouhé dildo vhodné pro anální profesionály, pokročilé uživatele i začátečníky. Díky materiálu se toto dlouhé dildo přizpůsobí vaší vnitřní anatomii, vyplní vás a promasíruje místa hluboko ve vás, o kterých jste ani nevěděli, že existují.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: