Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Skutečné Ass Play

Zpravodaj

Long butt plug "Beast" ze série Extremeo

Objevte tajemství, proč jsou muži a ženy na celém světě posedlí butt plug "Bestie"! Pokud jste si mysleli, že už jste viděli všechno, pak jste neviděli tento butt plug s "tajnou funkcí". Tento butt plug kombinuje design a funkci a vytváří tak skutečně úžasný zážitek, který nemá konkurenci. Ne nadarmo naši zákazníci hovoří o nejlepším butt plug na světě.

Více informací

3446/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus náklady na dopravu

Brzy k dispozici

    Více informací

    Objevte tajemství, proč jsou muži a ženy na celém světě posedlí "šelmou"! Pokud jste si mysleli, že už jste viděli všechno, neviděli jste tento butt plug s "tajnou funkcí". Tento butt plug kombinuje design a funkci a vytváří tak skutečně úžasný zážitek, který se nepodobá žádnému jinému. Ne nadarmo naši zákazníci mluví o nejlepším butt plug na světě.

     

    Každý detail butt plug "Bestie" je zážitek sám o sobě!

     

    "Bestie" nabízí vše, co si od nejlepšího análního sexu můžete slibovat, a prvotřídní butt plug: Už jen jeho působivá délka 30 cm slibuje obzvlášť hluboký průnik. Díky různým průměrům od 4 do 6,3 cm vás "Beast" vezme na cestu těch nejintenzivnějších pocitů. Klasická hlavice análního kolíku je jen začátek - drážkovaná část zintenzivňuje anální stimulaci, která se s kulovitým zesílením zvyšuje až k absolutnímu vyvrcholení, když tento bod překročíte.

     

    Proč si tuto "tajnou" funkci zamilujete:

     

    Skutečně geniální je spodní část análního kolíku, která funguje jako pružný "tlumič". Tento detail umožňuje hlubokou a stimulující masáž hluboko uvnitř análního otvoru a přímo u prostaty - představte si dynamické pohyby twerkování, jen nadrženější, intenzivnější, nahé a samozřejmě vertikální.

     

    Při jízdě na "Bestii" butt plug si "tlumič" přijde na své. Promění vaše pohyby v intenzivní, rytmickou stimulaci, která se šíří hluboko ve vašem nitru. Je to jako jízda na vlně, která vás každým pohybem katapultuje do nových výšin rozkoše. Tato funkce maximalizuje pocit pronikání a zajišťuje, že každý pohyb, každý nový průnik a každou malou změnu vaší polohy intenzivně pocítíte. Přesně jako při skutečném análním sexu!

     

    Zejména při jízdě na butt plug nabízí "tlumič" se svým zpětným rázem tu výhodu, že stimulace směřuje přímo tam, kde je jí nejvíce zapotřebí, tedy hluboko do análního kanálu a u mužů zejména na prostatu.

     

    Stručně řečeno, pružný "tlumič nárazů" butt plug posouvá anální stimulaci na zcela novou úroveň. Nejde jen o pocit plnosti, který nabízí mnoho análních kolíků, ale také o dynamický, pulzující pocit, který přichází s aktivním používáním, a vytváří tak jedinečný, intenzivní pocit rozkoše. Díky této vlastnosti je "Bestie" nepostradatelným butt plug pro každého, kdo chce ze svých análních dobrodružství vytěžit maximum.

     

    Objevte butt plug, který promění sólo sezení v nebeské zážitky!

     

    Ať už při sólovém sexu, nebo s partnerem, butt plug "Beast" poskytuje nezapomenutelné vyvrcholení. Je vyroben z vysoce kvalitního lékařského silikonu, který je nejen hedvábný na dotek, ale také dostatečně pružný, aby dosáhl do každé části vašeho těla. Zároveň je butt plug dostatečně pevný, aby mohl být zaveden análně. Jeho široká sací základna vám nejen umožní používat anální kolík bez použití rukou, ale také ho ochrání před příliš hlubokým zasunutím do konečníku.

     

    Stručně řečeno: S "Bestií" nezískáte jen butt plug - zažijete superlativní dobrodružství, které naši nadšení zákazníci popisují jako to nejžhavější, co kdy zažili. Poddejte se této sexy bestii a zažijte chvíle rozkoše, jaké jste ještě nezažili!

     

    Čištění a používání análního kolíku Extremeo:

     

    • Snadné použití: Zavedení análního kolíku do análního otvoru může být krásným a příjemným zážitkem - zejména pokud víte, jak to správně udělat. Pro snadnější zavádění análního kolíku do konečníku doporučujeme náš oblíbený sprej Extremeo. Krátkým postříkáním se uvolní svěrací svalstvo. Zavádění análního kolíku se tak stane obzvlášť jemným potěšením.

     

    • Správný lubrikant a náš Lube Shooter: Správný lubrikant může znamenat velký rozdíl. U silikonových výrobků, jako je anální kolík Extremeo, byste se měli vyhnout lubrikantům na bázi silikonu, protože mohou materiál poškodit. Místo toho doporučujeme lubrikanty na vodní bázi, jako je náš Aquameo nebo Alphamale Aqua. Ty poskytují příjemný pocit a jsou bezpečné pro použití se silikonovými análními kolíky. Aplikace Lube Shooter nebo lubrikantu optimalizuje zážitek z análních sexuálních hraček, jako jsou anální kolíky. Umožňuje rozvést lubrikant hlouběji a rovnoměrněji do análního kanálu, takže je zavádění análního kolíku pohodlnější a bezpečnější. Vzhledem k tomu, že anální otvor neprodukuje vlastní lubrikant, dostatečný přísun lubrikantu snižuje tření a riziko poranění. Stránka Lube Shooter navíc umožňuje čistou a přesnou aplikaci bez plýtvání lubrikantem.

     

    • Čištění: Po každém použití je třeba váš Extremeo butt plug důkladně vyčistit. Pro důkladné a hygienické čištění doporučujeme také náš sprej VERYCLEAN. Rychlý nástřik zajistí, že butt plug bude vždy připraven na další dobrodružství.

     

    Více informací:

     

    • butt plug "Beast"
    • Anální dildo nebo anální kolík ze série Extremeo.
    • Rozměry: délka 30 cm, průměr hlavice 4,8 cm, průměr drážkované části 4 cm, průměr kulovitého rozšíření 6,3 cm.
    • Anální kolíky Extremeo jsou anální kolíky vyvinuté odborníky.
    • Extremeo ® je registrovaná ochranná známka společnosti MEO Germany.
    • Materiál: Vyrobeno z vysoce kvalitního silikonu, bez ftalátů.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Buena compra

    Estupendo. Jugar con el es muy divertido igual para mi, que para mi chica.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Fills Completely and makes me cum

    Took a while to work it in but once it got in it was incredible! When I ride it tip to base it makes me cum

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    I love it.

    I use it every day at least once. Sometimes three times. It streches me so much I have one anal orgasam after another.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Sehr angenehmes biegbares Material .

    Saugnapf hält was er verspricht und die Grösse ist sehr angenehm. Was soll ich sagen ? Dildo macht definitiv großen Spass und erfüllt seinen Zweck. Würde ich jedem empfehlen und ist einen Kauf wert.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Long butt plug "Beast" ze série Extremeo

    Long butt plug "Beast" ze série Extremeo

    Objevte tajemství, proč jsou muži a ženy na celém světě posedlí butt plug "Bestie"! Pokud jste si mysleli, že už jste viděli všechno, pak jste neviděli tento butt plug s "tajnou funkcí". Tento butt plug kombinuje design a funkci a vytváří tak skutečně úžasný zážitek, který nemá konkurenci. Ne nadarmo naši zákazníci hovoří o nejlepším butt plug na světě.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: