Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální zátky

Zpravodaj

Ass Eater - Anální dildo - anální kolík Extremeo

ASS EATER: Když se program jmenuje...! ASS EATER není jen anální dildo nebo butt plug, ale velmi nadržená kombinace designu, funkce a fantazie. Už samotný název napovídá, že tato erotická hračka slibuje nesrovnatelné a extrémní anální potěšení.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    ASS EATER: Když se program jmenuje...! Ass Eater není jen anální dildo nebo butt plug, ale velmi nadržená kombinace designu, funkce a fantazie. Už samotný název napovídá, že tato erotická hračka slibuje nesrovnatelné a extrémní anální potěšení.

     

    Jste připraveni překročit své hranice a ponořit se do světa ASS EATER?

     

    Provokativní název ASS EATER není náhodný. Není to jen název výrobku, ale pozvánka k ponoření se do světa intenzivních pocitů a neobjevených fantazií. Není to jen sexuální hračka, ale dokonalý anální zážitek! Protože s ASS EATER můžete proniknout do dosud neobjevených hlubin své anatomie! Toto anální dildo jako by pohlcovalo vše, s čím se setká - intenzivně, nenasytně a neuvěřitelně uspokojivě.

     

    Čeká na vás nejen anální dildo, ale celé anální dobrodružství!

     

    Jeho příznačný název není jen jméno, ale příslib. Příslibem intenzivních okamžiků a dechberoucích vyvrcholení. Pro ty, kteří znají BDSM nebo anální dilataci, nabízí ASS EATER zcela nový rozměr stimulace. Nebude jen dalším doplňkem ve vaší sbírce vibrátorů, ale bránou k intenzivnějším pocitům a zážitkům.

     

    Při bližším pohledu na ASS EATER ze série Extremeo odhalíte mistrovské dílo s důrazem na detail: každý kožní záhyb, umně stylizovaný žalud a promyšlený stoupající průměr jsou důkazem skutečného řemeslného zpracování. Jeho mimořádný, téměř surrealistický design připomíná nadměrný penis bytosti z jiného světa a probouzí ty nejdivočejší fantazie.

     

    ASS EATER však boduje nejen svým vzhledem, ale také rozmanitostí velikostí:

     

    • Velikost S: ideální pro začátečníky; délka 15 cm a průměr 2,5 až 4,5 cm.
    • Velikost M: dokonalý zážitek pro pokročilé uživatele; s délkou 22 cm a průměrem zavádění 3,4 až 6 cm.
    • Velikost L: dokonalý zážitek pro znalce, kteří vědí, co chtějí. S působivou délkou 27 cm a průměrem 4,1 až 7,5 cm.

     

    Vyrobeno z vysoce kvalitního Liquid Silicone, ASS EATER nabízí hedvábně jemný povrch a přirozený, příjemný pocit. Zároveň je ASS EATER dostatečně ohebný, aby dosáhl na všechna myslitelná místa na těle, a přitom dostatečně stabilní, aby bylo zavádění potěšením bez námahy. Díky přísavné základně je používání bez použití rukou skutečným potěšením a nabízí mnoho možností kreativních poloh.

     

    Stručně řečeno: ASS EATER není jen pozvánkou k dechberoucím dobrodružstvím. Je to pozvánka na extrémní, intenzivní a fantastickou cestu do análních hlubin . Jste připraveni? ASS EATER se nemůže dočkat, až vás pohltí.

     

    Čištění a používání análního kolíku Extremeo:

     

    • Snadné použití: Zavedení análního kolíku do análního otvoru může být krásným a příjemným zážitkem - zejména pokud víte, jak to správně udělat. Pro snadnější zavádění análního kolíku do análu doporučujeme náš oblíbený sprej Extremeo. Krátkým postříkáním se uvolní svěrací svalstvo. Zavádění análního kolíku se tak stane obzvlášť jemným potěšením.

     

    • Správný lubrikant a náš Lube Shooter: Správný lubrikant může znamenat velký rozdíl. U silikonových výrobků, jako je anální kolík Extremeo, byste se měli vyhnout lubrikantům na bázi silikonu, protože mohou materiál poškodit. Místo toho doporučujeme lubrikanty na vodní bázi, jako je náš Aquameo nebo Alphamale Aqua. Ty poskytují příjemný pocit a jsou bezpečné pro použití se silikonovými análními kolíky. Aplikace Lube Shooter nebo lubrikantu optimalizuje zážitek z análních sexuálních hraček, jako jsou anální kolíky. Díky němu se lubrikant v análním kanálku rozprostře hlouběji a rovnoměrněji, takže je zavádění análního kolíku pohodlnější a bezpečnější. Protože anální otvor neprodukuje vlastní lubrikant, dostatečný přísun lubrikantu snižuje tření a riziko poranění. Stránka Lube Shooter navíc umožňuje čistou a přesnou aplikaci bez plýtvání lubrikantem.

     

    • Čištění: Po každém použití je třeba anální kolík Extremeo důkladně vyčistit. Teplá voda a jemné mýdlo snadno odstraní většinu nečistot. Pro důkladné a hygienické čištění doporučujeme také náš sprej VERYCLEAN. Rychlý nástřik zajistí, že butt plug bude vždy připraven na další dobrodružství.

     

    Další podrobnosti:

     

    • Vhodné pro: ASS EATER - anální dildo - anální kolík ze série Extremeo
    • Volně přeloženo ASS EATER znamená: Ass Eater - požírač zadků
    • Anální kolíky Extremeo jsou anální kolíky vyvinuté odborníky.
    • Extremeo ® je registrovaná ochranná známka společnosti MEO Germany.
    • Materiál: Vyrobeno z vysoce kvalitního silikonu, bez ftalátů.
    • Anální kolík používejte pouze s lubrikantem na vodní bázi, jako je Alphamale Aqua nebo Aquameo, a naším Lube Shooter.
    • K tomuto análnímu kolíku doporučujeme náš anální relaxační sprej Extremeo. Tento sprej funguje bez ztráty citlivosti, snižuje bolestivou citlivost svěrače a pomáhá dosáhnout nespoutané sexuální extáze.
    • S novými análními kolíky Extremeo nyní získáte všestranně bezstarostný balíček pro svá anální dobrodružství. MEO je nejen průkopníkem ve vývoji světoznámých produktů, jako je Extremeo Anal Relax Spray, ale také vždy hledá nejlepší a nejinovativnější způsoby, jak vylepšit anální sex. Uvedení jedinečných análních kolíků Extremeo je logickým pokračováním naší vášně pro anální produkty. Díky našim dlouholetým zkušenostem a zpětné vazbě od našich věrných zákazníků jsme vyvinuli anální kolíky, které nastavují nové standardy v oblasti designu, pohodlí a funkčnosti.
    • Chcete si koupit anální kolík? Naše anální kolíky si můžete objednat po celém světě. Sexshopy MEO najdete v německy mluvících zemích, například MEO Shop v Německu, MEO ve Švýcarsku nebo MEO Bondage Shop v Rakousku. Působíme nejen po celé Evropě, například ve Francii, Itálii, Nizozemsku, Irsku, na Islandu, v Rumunsku, Norsku, Švédsku atd. ale po celém světě, například MEO Sex Shop ve Španělsku, dildo shop v Dánsku i ve Finsku - a pokud mluvíte česky, celý náš sortiment sextoy najdete online i v České republice. Pokud je vaším jazykem estonština, můžete si náš výběrbutt plug objednat online v Estonsku. K dispozici jsme také ve Slovinsku, sexshop máme v Bulharsku a široký sortiment BDSM a erotických produktů na Slovensku. Další obchody MEO najdete v USA, Belgii, Řecku, Maďarsku, Japonsku, Velké Británii, Srbsku, Lucembursku, na Maltě, v Portugalsku, na Islandu, v Polsku, Kanadě, Jihoafrické republice a Kosovu.

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    ASS EATER...non potevano scegliere nome più adatto!

    ASS EATER...non potevano scegliere nome più adatto! Dimensioni importanti, adattabile a qualsiasi superficie, maneggevole e di ottimo materiale...cosa dire... ottimo acquisto!

      Hodnocení 

      Very fun

      Got it for my boyfriend after he tried my butt plug. Now it took a while but eventually he could take the whole thing. It’s fun to have him keep it all in while he fucks me.

        Hodnocení 

        My slave loves the Ass Eater

        I love to use this on my slave. The irregular shape drives his tight little butthole crazy.

          Hodnocení 

          Begeistert

          Der Ass Eater besteht aus einem sehr guten Material, die Verarbeitung ist sehr gut (keine Lufteinschlüsse am Dildo erkennbar); der Saugnapf hält auch heftigen Aktionen stand. ;)
          Ich habe ihn direkt nach dem Auspacken ausprobiert und war/bin immer noch hellauf begeistert. Ein Muss für jeden Analliebhaber. Durch seine Oberfläche und vielen Windungen bzw. Detailsversetzte er mich in absolute Ekstase und bescherte mir (anale) Gefühle, die ich bis dato in diesem Ausmaß noch nicht kannte. Die Details sind bei jedem Rein und Raus einfach nur atemberaubend! Man möchte den Ass Eater gar nicht mehr aus seinem Inneren lassen! Klare Kaufempfehlung von mir!

            Hodnocení 

            Der Dildo von MEO an sich ist gut…

            Der Dildo von MEO an sich ist gut! Die vielen Detaiks sind schon gut zu spüren und durchaus angenehm! Nachteil: bei analer Verwendung schwieriger sauberzumachen! Evtl. vorher eine Analdusche benutzen…

              Napište vlastní recenzi

              Ass Eater - Anální dildo - anální kolík Extremeo

              Ass Eater - Anální dildo - anální kolík Extremeo

              ASS EATER: Když se program jmenuje...! ASS EATER není jen anální dildo nebo butt plug, ale velmi nadržená kombinace designu, funkce a fantazie. Už samotný název napovídá, že tato erotická hračka slibuje nesrovnatelné a extrémní anální potěšení.

              Napište vlastní recenzi

              Ostatní zákazníci také zakoupili:

              30 další položky ve stejné kategorii: