Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální protahování

Zpravodaj

Analdilace - butt plug Extremeo - Pointer

S butt plug Pointer ze série Extremeo čeká na muže dokonalé anální potěšení! Zvláštností análního kolíku "Pointer" je, že kromě anální dilatace poskytuje také intenzivní stimulaci prostaty. Jeho tvar a délka umožňují zasáhnout přesně to správné místo uvnitř těla.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    S butt plug Pointer ze série Extremeo čeká na muže dokonalé anální potěšení! Zvláštností análního kolíku "Pointer" je, že kromě anální dilatace poskytuje také intenzivní stimulaci prostaty. Díky svému tvaru a délce dokáže zasáhnout přesně to správné místo uvnitř těla.

     

    Anální dilatace v nové definici: Nebudete věřit, co tento butt plug dokáže!

     

    Počínaje tenkou špičkou "ukazovátkem" umožňuje hladké a snadné zavádění. To je důležité zejména pro začátečníky nebo na začátku anální dilatace, aby se svěrač pomalu připravil na nadcházející roztahování. Po zavedení se průměr butt plug plynule zvětšuje, což zajišťuje nepřetržitou anální dilataci. Intenzitu a rychlost anální dilatace lze individuálně upravovat průběžným zaváděním análního kolíku hlouběji. Objemná konstrukce análního kolíku "Pointer" dosahuje intenzivní anální dilatace, která je vhodná jak pro experty na anální dilataci, tak pro méně zkušené uživatele. Tento typ anální dilatace může vést k intenzivním pocitům, protože citlivá nervová zakončení v konečníku jsou extrémně stimulována. Výsledek: Anální dilatace s jasně viditelnými výsledky!

     

    Jste připraveni na nejintenzivnější prostatický orgasmus svého života?

     

    A zatímco si užíváte pocit nádherné anální dilatace, je tu další bonus: díky své délce a tvaru proniká butt plug dostatečně hluboko, aby přímo dosáhl na prostatu a masíroval ji. Zatímco nepřetržitá anální dilatace již poskytuje silnou stimulaci, stimulace prostaty přidává další úroveň potěšení. Během stimulace prostaty pomocí "ukazovátka" se mohou vlny rozkoše šířit celým podbřiškem až ke kořeni penisu. To může vést k prostatickému orgasmu, intenzivnímu pocitu, který prochází celým tělem a je často popisován jako pulzující nebo vlnící se. Mnoho našich klientů uvádí, že stimulace prostaty jim umožňuje prožít několik orgasmů bez obvyklé doby zotavení mezi jednotlivými orgasmy.

     

    Volnou rukou k orgasmu? Tento butt plug vám to umožní!

     

    Silná sací základna análního kolíku přilne ke všem hladkým povrchům a umožní vám zažít dobrodružství bez použití rukou. Díky robustní konstrukci a silné přísavce lze butt plug připevnit téměř k jakémukoli hladkému povrchu. Ať už v koupelně na dlaždicích, na našich Love Arc nebo dokonce na zdi - "Ukazovák" bezpečně drží a umožňuje objevovat nové polohy a možnosti. Můžete se tak soustředit na sexy pocit a mít obě ruce volné pro jiné smyslné aktivity nebo sexuální hračky, například masturbátor. Další výhodou přísavné základny je, že slouží jako stojan, což usnadňuje bezpečné a pohodlné zavádění. Popusťte tedy uzdu své fantazii a užijte si spoustu možností, které vám "Pointer" butt plug nabízí!

     

    Dvojí účinek - anální dilatace a stimulace prostaty - vám poskytne nesrovnatelné potěšení, které s jiným análním kolíkem zažijete jen stěží.

     

    Díky vysoce kvalitnímu materiálu Liquid Silicone, který je zcela bez ftalátů, je "Pointer" hedvábně jemný a kvalitní.

     

    Velké, střední nebo malé - tyto anální kolíky mají tu správnou velikost pro každého:

     

    • Velikost S: délka 20 cm, maximální průměr 6 cm
    • Velikost M: délka 26,5 cm, maximální průměr 8,5 cm
    • Velikost L: délka 32 cm, maximální průměr 10 cm

     

    Ať už s velikostí S, která už má s délkou 20 cm a průměrem 6 cm co nabídnout, nebo s impozantními rozměry velikosti L s délkou 32 cm a průměrem 10 cm - butt plug Pointer vás přenese do nové dimenze anální extáze.

     

    Čištění a používání análních kolíků Extremeo:

     

    • Snadné použití: Zavádění análního kolíku do análního otvoru může být krásným a příjemným zážitkem - zejména pokud víte, jak to správně udělat. Doporučujeme náš oblíbený sprej Extremeo, který zavádění análního kolíku do konečníku usnadní. Krátký nástřik uvolní svěrací svalstvo. Díky tomu je zavádění análního kolíku obzvlášť jemné potěšení.

     

    • Správný lubrikant a náš Lube Shooter: Správný lubrikant může znamenat velký rozdíl. U silikonových výrobků, jako je anální kolík Extremeo, byste se měli vyhnout lubrikantům na bázi silikonu, protože mohou materiál poškodit. Místo toho doporučujeme lubrikanty na vodní bázi, jako je náš Aquameo nebo Alphamale Aqua. Ty poskytují příjemný pocit a jsou bezpečné pro použití se silikonovými análními kolíky. Aplikace Lube Shooter nebo lubrikantu optimalizuje zážitek z análních sexuálních hraček, jako jsou anální kolíky. Díky němu se lubrikant v análním kanálku rozprostře hlouběji a rovnoměrněji, takže je zavádění análního kolíku pohodlnější a bezpečnější. Protože anální otvor neprodukuje vlastní lubrikant, dostatečný přísun lubrikantu snižuje tření a riziko poranění. Stránka Lube Shooter navíc umožňuje čistou a přesnou aplikaci bez plýtvání lubrikantem.

     

    • Čištění: Po každém použití je třeba anální kolík Extremeo důkladně vyčistit. Teplá voda a jemné mýdlo snadno odstraní většinu nečistot. Pro důkladné a hygienické čištění doporučujeme také náš sprej VERYCLEAN. Rychlý nástřik zajistí, že butt plug bude vždy připraven na další dobrodružství.

     

    Další podrobnosti:

     

    • butt plug Extremeo - Pointer - Pro anální dilataci a stimulaci prostaty.
    • Anální kolíky Extremeo jsou anální kolíky vyvinuté odborníky.
    • Extremeo ® je registrovaná ochranná známka společnosti MEO Germany.
    • Materiál: Vyrobeno z vysoce kvalitního silikonu, bez ftalátů.
    • Anální kolík používejte pouze s lubrikanty na vodní bázi, jako jsou Alphamale Aqua nebo Aquameo a naše Lube Shooter.
    • K tomuto análnímu kolíku doporučujeme náš Extremeo Anal Relax Spray: Tento sprej funguje bez ztráty citlivosti, snižuje bolestivou citlivost svěrače a pomáhá vám dosáhnout nespoutané sexuální extáze.
    • S novými análními kolíky Extremeo vám nyní nabízíme všestranně bezstarostný balíček pro vaše anální dobrodružství. MEO je průkopníkem nejen pokud jde o světoznámé produkty, jako je Extremeo Anal Relax Spray, ale také vždy hledá nejlepší a nejinovativnější způsoby, jak zlepšit anální sex. Logickým pokračováním naší vášně pro anální produkty je uvedení inovativní řady análních kolíků Extremeo. Na základě dlouholetých zkušeností a zpětné vazby od našich věrných zákazníků jsme vyvinuli anální kolíky, které nastavují nové standardy v oblasti designu, pohodlí a funkčnosti.
    • Chcete si koupit anální kolík? Naše anální kolíky si můžete objednat po celém světě. Sexshopy MEO najdete v německy mluvících zemích, například MEO Shop v Německu, MEO ve Švýcarsku nebo MEO Bondage Shop v Rakousku. Působíme nejen po celé Evropě, například ve Francii, Itálii, Nizozemsku, Irsku, na Islandu, v Rumunsku, Norsku, Švédsku atd. ale po celém světě, například MEO Sex Shop ve Španělsku, dildo shop v Dánsku i ve Finsku - a pokud mluvíte česky, celý náš sortiment sextoy najdete online i v České republice. Pokud je vaším jazykem estonština, můžete si náš výběrbutt plug objednat online v Estonsku. K dispozici jsme také ve Slovinsku, sexshop máme v Bulharsku a širokou nabídku BDSM a erotických produktů na Slovensku. Další obchody MEO najdete v USA, Belgii, Řecku, Maďarsku, Japonsku, Velké Británii, Srbsku, Lucembursku, na Maltě, v Portugalsku, na Islandu, v Polsku, Kanadě, Jihoafrické republice a Kosovu.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Magnífico

    Un fantástico plug para principiantes o para quien necesite dilatar muy poco a poco. El material está en el adecuado equilibrio de dureza y flexibilidad, por lo que entra muy bien y se adapta sin hacer daño. Además, se puede usar con lubricantes de silicona.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    This feels so great

    This feels so great it it’s my p-spot just right.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Hits All The Right Spots

    This Extremeo Pointer is amazing. I wasn't sure about it at first but it hits all the right spots for him and her!

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Trifft gut die Prostata

    Habe den Dildo nun seit einer Woche und es ist wirklich eine Erfahrung wert. Habe ihn leider nie komplett anal rein bekommen weil er einfach ein anderes Kaliber ist. Super Gefühl, weiter zu empfehlen.

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Analdilace - butt plug Extremeo - Pointer

    Analdilace - butt plug Extremeo - Pointer

    S butt plug Pointer ze série Extremeo čeká na muže dokonalé anální potěšení! Zvláštností análního kolíku "Pointer" je, že kromě anální dilatace poskytuje také intenzivní stimulaci prostaty. Jeho tvar a délka umožňují zasáhnout přesně to správné místo uvnitř těla.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: