Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální zátky

Zpravodaj

Anální zátka Caterpillar

Objevte novou dimenzi análního potěšení s análním kolíkem Caterpillar z exkluzivní řady Extremeo od MEO. Jedinečný tvar análního kolíku poskytuje intenzivní a rozmanitou stimulaci, zejména na svěrači a hluboko v análním kanálu.

Více informací

49,90 €


-20%

39,92 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Objevte novou dimenzi análního potěšení s análním kolíkem Caterpillar z exkluzivní řady Extremeo od MEO. Tento anální kolík, inspirovaný tvarem housenky, se vyznačuje flexibilitou a unikátním segmentovým designem, kde má každý segment jiný průměr. Tento jedinečný tvar zaručuje intenzivní a všestrannou stimulaci, zejména na svěrači a hluboko v análním kanálu.

     

    Nikdy předtím nebyl anální kolík inspirovaný přírodou tak byl tak svůdný!

     

    Tvar připomínající tlustou housenku je zakončen hedvábně jemným povrchem. Anální kolík Caterpillar je vyroben z tekutého silikonu, materiálu, který je pevný a zároveň dostatečně pružný, abyste kolík cítili na těch správných místech! Tento materiál nabízí dokonalou rovnováhu mezi pružností, díky níž dosáhnete i do těch nejskrytějších zákoutí vaší vnitřní anatomie, a stabilitou pro snadné zavádění. Stejně jako se housenka hladce pohybuje v různých prostředích, dokáže se anální kolík Caterpillar přizpůsobit zákrutám vaší vnitřní anatomie a dosáhnout na místa, o kterých jste ani nevěděli, že existují.

     

    Vyberte si ideální velikost pro maximální potěšení:

     

    • Velikost S: délka 17 cm, průměr 3,5 cm až 5,3 cm: ideální pro začátečníky nebo ty, kteří dávají přednost jemnější stimulaci. S délkou 17 cm se anální kolík Caterpillar dobře přizpůsobí vaší vnitřní anatomii, zatímco průměr se jemně zvětšuje od 3,5 cm do 5,3 cm, aby vás postupně uvedl do světa análního potěšení.
    • Velikost M: délka 22 cm, průměr 4,5 cm až 6,8 cm: ideální pro ty, kteří již získali první zkušenosti a hledají intenzivnější potěšení. Díky působivé délce 22 cm a variabilnímu průměru od 4,5 cm do 6,8 cm nabízí hlubší a rozsáhlejší stimulaci.
    • Velikost L: Délka 26 cm, průměr 5,3 cm až 8,2 cm: Pro znalce hledající maximální prožitek a plnost. Úctyhodná délka 26 cm a působivý průměr 5,3 cm až neuvěřitelných 8,2 cm poskytují nezapomenutelný zážitek, který předčí i ta nejvyšší očekávání.

     

    Čištění a používání análního kolíku Extremeo:

     

    Snadné použití: Zavádění análního kolíku do análního otvoru může být krásným a příjemným zážitkem - zejména pokud víte, jak to správně provést. Pro snadnější zavádění análního kolíku do konečníku doporučujeme náš oblíbený sprej Extremeo. Krátkým postříkáním se uvolní svěrací svalstvo. Zavádění análního kolíku se tak stává obzvlášť jemným potěšením.

    Správný lubrikant a náš lubrikační strojek: Správný lubrikant může znamenat velký rozdíl. U silikonových výrobků, jako je anální kolík Extremeo, byste se měli vyhnout lubrikantům na bázi silikonu, protože mohou materiál poškodit. Místo toho doporučujeme lubrikanty na vodní bázi, jako je náš Aquameo nebo Alphamale Aqua. Ty poskytují příjemný pocit a jsou bezpečné pro použití se silikonovými análními kolíky. Aplikace Lube Shooter nebo lubrikantu optimalizuje zážitek z análních sexuálních hraček, jako jsou anální kolíky. Díky němu se lubrikant v análním kanálku rozprostře hlouběji a rovnoměrněji, takže je zavádění análního kolíku pohodlnější a bezpečnější. Protože anální otvor neprodukuje vlastní lubrikant, dostatečný přísun lubrikantu snižuje tření a riziko poranění. Stránka Lube Shooter navíc umožňuje čistou a přesnou aplikaci bez plýtvání lubrikantem.

    Čištění: Po každém použití je třeba anální kolík Extremeo důkladně vyčistit. Teplá voda a jemné mýdlo snadno odstraní většinu nečistot. Pro důkladné a hygienické čištění doporučujeme také náš VERYCLEAN sprej. Rychlý nástřik zajistí, že butt plug bude vždy připraven na další dobrodružství.

     

    Další podrobnosti:

     

    • Caterpillar
    • Anální dildo nebo anální kolík ze série Extremeo.
    • Název "Caterpillar" pro naše anální dildo ze série Extremeo odkazuje na jeho jedinečný segmentovaný nebo žebrovaný design, který připomíná strukturu housenky. Tato segmentace v kombinaci se zvětšujícím se průměrem poskytuje silnou a všestrannou anální stimulaci.
    • Anální kolíky Extremeo jsou odborně navržené anální kolíky.
    • Extremeo ® je registrovaná ochranná známka společnosti MEO Germany.
    • Materiál: Vyrobeno z vysoce kvalitního silikonu, bez ftalátů.
    • Anální kolík používejte pouze s lubrikantem na vodní bázi, jako je Alphamale Aqua nebo Aquameo, a naším Lube Shooter.
    • K tomuto análnímu kolíku doporučujeme náš anální relaxační sprej Extremeo. Tento sprej funguje bez ztráty citlivosti, snižuje bolestivou citlivost svěrače a pomáhá dosáhnout nespoutané sexuální extáze.
    • S novými análními kolíky Extremeo nyní získáte všestranně bezstarostný balíček pro svá anální dobrodružství. MEO je nejen průkopníkem ve vývoji světoznámých produktů, jako je Extremeo Anal Relax Spray, ale také vždy hledá nejlepší a nejinovativnější způsoby, jak vylepšit anální sex. Uvedení jedinečných análních kolíků Extremeo je logickým pokračováním naší vášně pro anální produkty. Díky našim dlouholetým zkušenostem a zpětné vazbě od našich věrných zákazníků jsme vyvinuli anální kolíky, které nastavují nové standardy v oblasti designu, pohodlí a funkčnosti.
    • Chcete si koupit anální kolík nebo dildo? Naše erotické hračky si můžete objednat po celém světě. Sexshopy MEO najdete v německy mluvících zemích, například MEO Shop v Německu, MEO ve Švýcarsku nebo MEO Bondage Shop v Rakousku. Působíme nejen po celé Evropě, například ve Francii, Itálii, Nizozemsku, Irsku, na Islandu, v Rumunsku, Norsku, Švédsku atd. ale po celém světě, například MEO Sex Shop ve Španělsku, obchod s dildy v Dánsku i ve Finsku - a pokud mluvíte česky, celý náš sortiment sexhraček najdete online i v České republice. Pokud je vaším jazykem estonština, můžete si náš výběrbutt plug objednat online v Estonsku. K dispozici jsme také ve Slovinsku, sexshop máme v Bulharsku a širokou nabídku BDSM a erotických produktů na Slovensku. Další obchody MEO najdete v USA, Belgii, Řecku, Maďarsku, Japonsku, Velké Británii, Srbsku, Lucembursku, na Maltě, v Portugalsku, na Islandu, v Polsku, Kanadě, Jihoafrické republice a Kosovu.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Wow, wow, wow!

    This thing is a must have for all anal lovers. It is the perfect thickness and just the right texture all while having the perfect angle to it. Lubricated this thing and slid it right in before intercourse with my girlfriend and it stayed in place the whole time. Such a great toy with an amazing feel to it.

      Hodnocení 

      I would buy this again

      Durable, easy to clean, and give the perfect texture for what you are looking for when it comes to penetration. I would buy this again, and I would recommend this product to anyone who is interested in having an AGGRESSIVE good time.

        Hodnocení 

        A Must have

        Bf loves this new dildo! Quality product, great texture and material. This definitely explores his deepest depths! Will buy another plug from MEO for his collection soon.

          Hodnocení 

          Geiler als gedacht

          Saugnapf mit wirklich guter Haltekraft. Sensationeller Buttplug (für mich), macht enormes Vergnügen. Empfehle ihn dringend an Geübte oder erfahrene Männer und Fraurb, positive Überraschung garantiert! Lieferung war unkompliziert und schnell innerhalb 24 stunden

            Hodnocení 

            Für mich genau richtig

            Ich nutze den Caterpilar Dildo hauptsächlich anal und es gibt nichts was mich an diesem Dildo gestört hätte. Der Saugnapf hält bombenfest, die Verarbeitung ist fehlerfrei und obwohl der Dildo relativ weich und biegsam ist spürt man die Details sehr sehr deutlich bei jedem Stoß. Ein ganz anderes Gefühl als bei den Dildos die ich bisher benutzt habe.

              Napište vlastní recenzi

              Anální zátka Caterpillar

              Anální zátka Caterpillar

              Objevte novou dimenzi análního potěšení s análním kolíkem Caterpillar z exkluzivní řady Extremeo od MEO. Jedinečný tvar análního kolíku poskytuje intenzivní a rozmanitou stimulaci, zejména na svěrači a hluboko v análním kanálu.

              Napište vlastní recenzi

              Ostatní zákazníci také zakoupili:

              30 další položky ve stejné kategorii: