Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

E-Stim Systems

Zpravodaj

Electro Whisker z E-Stim Systems

S Electro Whisker prozkoumáte hranice mezi nadržeností a bolestí z rozkoše, mezi naprostým chtíčem a absolutním podřízením, kde jsou smyslné prožitky zintenzivněny a jsou v jemné rovnováze mezi extází a kontrolou.

Více informací

3791/00

k dispozici na

    Více informací

    S Electro Whisker prozkoumáte hranice mezi nadržeností a rozkošnou bolestí, mezi naprostým chtíčem a absolutním podřízením se, kde jsou smyslné prožitky zintenzivněny a jsou v jemné rovnováze mezi extází a kontrolou.

    Electro Whisker od E-Stim Systems: Třetí (BDSM) rozměr erotické elektrostimulace!

    Na Electro Whisker z E-Stim Systems je inovativní monopolární elektroda pro elektrostimulaci, která dodává erotickým fantaziím nový rozměr. Na Electro Whisker nabízí bezkonkurenční zážitek pro každého, kdo chce prozkoumat mravenčení nebo trýznivý pocit elektrických impulzů.

    Vždycky jste chtěli svého partnera hýčkat elektrickými impulzy nebo ho trestat rozkoší? Nyní můžete! Náš jednopólový Electro Whisker je nejnovějším přírůstkem do naší stále se rozšiřující nabídky elektrod Estim. Na Electro Whisker působí jako stovky malých prstů hladících vaši kůži a poskytuje intenzivní a mimořádně vzrušující pocit při elektrostimulaci. Je vybavena izolovanou rukojetí a 4mm zástrčkou, takže ji lze Electro Whisker možné připojit k elektrostimulačnímu přístroji a ovládat jej.

    Nejdůležitější vlastnosti elektrovysílačů:

    • Inovativní design: V Electro Whisker byl vyvinut tak, aby simuloval pocit stovek malých prstů přejíždějících po kůži, od měkkého po tvrdé. Tento jedinečný design poskytuje velmi intenzivní pocit při erotické elektrostimulaci.
    • Monopolární elektroda: Jako monopolární elektroda se Electro Whisker druhou elektrodou k dokončení obvodu. To umožňuje cílenou stimulaci, při níž jsou elektrické vjemy generovány přesně tam, kde jsou žádoucí (např. na genitáliích).
    • Izolovaná rukojeť a 4mm zásuvka: Izolovaná rukojeť zajišťuje pohodlné používání, zatímco integrovaná 4mm zásuvka umožňuje snadné připojení k zařízení pro elektrickou stimulaci.
    • Široká škála pocitů: Ať už se jedná o jemné brnění nebo intenzivnější stimulaci Electro Whisker lze pomocí elektrostimulačního zařízení přizpůsobit různým preferencím.


    Pro lepší pochopení:

    Menší kontaktní body elektrostimulačních elektrod (jako u přístroje Electro Whisker) vedou k intenzivnějšímu prožitku, protože elektrický proud je soustředěn na menší plochu. To vede k vyšší hustotě proudu, a tím k silnějším pocitům na kůži nebo ve svalech. Tato koncentrace zároveň umožňuje přesnější stimulaci určitých oblastí. Při používání těchto elektrod je obzvláště důležité dbát na správnou manipulaci a osobní limity, aby nedošlo k nepříjemným pocitům nebo podráždění pokožky.

    Optimální vodivost pro elektrostimulaci:

    Pro optimální zážitek doporučujeme lubrikant na vodní bázi ESHOCK, který zvyšuje vodivost a poskytuje obzvláště intenzivní pocit. Lubrikanty na bázi silikonu nebo hybridní lubrikanty by neměly být používány.

    Zažijte jedinečný elektrizující pocit s elektrostimulací!

    Electro Whisker z E-Stim Systems je vynikající volbou pro každého, kdo chce svou elektrostimulaci obohatit o kreativitu a rozmanitost. Je ideálním doplňkem pro začátečníky i zkušené uživatele a nabízí vzrušující zážitek, který může být od jemného až po bolestivý. Díky svému jedinečnému designu a rozmanitým pocitům, které nabízí, se v Electro Whisker je bezpochyby skvělým doplňkem vašeho elektrostimulačního zařízení.

    Více informací:

    • Electro Whisker od E-Stim Systems
    • Pro použití s našimi elektrostimulačními přístroji (jako příslušenství jsou k dispozici různé propojovací kabely a adaptéry).
    • S exkluzivní doživotní zárukou výrobce.
    • Bezpečnost a kvalita jsou E-Stim Systems naší nejvyšší prioritou.
    • Navrženo a vyrobeno ve Velké Británii podle nejnovějších britských a evropských bezpečnostních předpisů.
    • Bezpečnostní upozornění: Erotická elektrostimulace (e-stim) je běžnou praxí, ale je důležité si uvědomit související bezpečnostní otázky. E-Stim není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, mají kardiostimulátor nebo lékařské infuzní zařízení, trpí srdečními chorobami nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od E-Stim Systems e-Stim byly navrženy a vyrobeny v souladu s nejvyššími standardy. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.
    • E-Stim Systems a MEO: lídři v oblasti BDSM a elektrostimulace.
    • MEO je registrovaná ochranná známka společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Drum Brushes?

    I hate to say this, but the pictured item looks an awful lot like brushes for playing jazz style drums and cymbals.

    Am I wrong?

      Hodnocení 

      Zart bis hart

      Zart bis hart. Sehr geil.

        Hodnocení 

        Great!

        Great! The tingles go all over.

        • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Packs a punch

        Packs a punch. Love it tuned up against my cock. New favorite toy.

        • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

        Napište vlastní recenzi

        Electro Whisker z E-Stim Systems

        Electro Whisker z E-Stim Systems

        S Electro Whisker prozkoumáte hranice mezi nadržeností a bolestí z rozkoše, mezi naprostým chtíčem a absolutním podřízením, kde jsou smyslné prožitky zintenzivněny a jsou v jemné rovnováze mezi extází a kontrolou.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: