Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Elektrostimulace - penis a varlata

Zpravodaj

Vyper™ XL od E-Stim Systems - E-Stim penis a varlata

Společnost MEO představuje Vyper™ XL z řady E-Stim Systems pokročilý osmipólový elektrostimulační a kompresní systém. Vyper™ XL navazuje na úspěch Vyper2™ a rozšiřuje rozsah elektrostimulace od jemných pocitů až po intenzivnější zážitky CBT, které stimulují penis i varlata.

Více informací

3770/00

k dispozici na

Více informací

Vyper™ XL od E-Stim Systems: Extrémní elektrostimulace penisu a varlat

MEO představuje Vyper™ XL od E-Stim Systems E-Stim Systems pokročilého osmipólového elektrostimulačního a kompresního systému. Vyper™ XL navazuje na úspěch Vyper2™ a rozšiřuje rozsah elektrostimulace od jemných pocitů až po intenzivnější zážitky CBT, které stimulují penis i varlata.

Přizpůsobeno pro větší potěšení z elektrostimulace.

  • Vyper™ XL byl speciálně navržen pro potřeby mužů a zaručuje pohodlné a účinné nošení.
  • Přístroj se vyrábí ve Velké Británii a je vybaven osmi pozlacenými elektrickými kontaktními plochami rozmístěnými na čtyřech kompresních destičkách.
  • Po zasunutí ztopořeného penisu a varlat do přístroje Vyper™ XL dokáže přístroj vyvinout tlak i vzrušující pocity elektrostimulace.


Elektrostimulace od jemné po intenzivní:

  • Přístroj Vyper™ XL nabízí spektrum elektrostimulace penisu a varlat od mírného brnění až po intenzivnější pocity, které jsou vhodné i pro praktiky CBT.
  • Díky osmi kontaktním plochám nabízí Vyper™ XL více oblastí pro komplexní a rozmanitý zážitek z elektrostimulace penisu a varlat.
  • Upozornění: Při příliš silném stlačení můžete poškodit něco velmi cenného!


Vysoce kvalitní materiály pro dlouhou životnost a účinnou elektrostimulaci:

  • Na rozdíl od zařízení s tenkými plastovými destičkami je Vyper™ XL vyroben z 5 mm silných akrylových destiček, které jsou vyřezány laserem a osazeny na míru vyrobenými obvody, aby byla zajištěna dlouhá životnost a účinné vedení elektrické energie.
  • Kontaktní desky jsou pozlacené, což zvyšuje životnost i kvalitu elektrického kontaktu.


Všestranný a uživatelsky přívětivý design:

  • Vyper™ XL je navržen s pohodlným otvorem a vzdálenost mezi oběma destičkami je nastavitelná, aby se přizpůsobila různým velikostem penisu.
  • Vysoce kvalitní spoje a kování ze 4mm nerezové oceli zajišťují robustnost a odolnost.
  • Vyper™ XL je kompatibilní s jednokanálovými i dvoukanálovými systémy a lze jej připojit k elektrostimulačním přístrojům, jako je MEO SexBox (nutný adaptér), 2B™ nebo ElectroHelix™ z řady Vyper™ E-Stim Systems lze připojit.


Vyper™ XL od E-Stim Systems: Pokročilá elektrostimulace penisu a varlat.

Vyper™ XL je více než jen BDSM doplněk, je to kompletní přístroj pro elektrostimulaci penisu a varlat. Ať už dáváte přednost jemným pocitům, nebo se chcete ponořit do světa CBT, s Vyper™ XL si můžete dopřát bezpečné, přizpůsobitelné a vzrušující zážitky. Díky snadné údržbě a vysoce kvalitním materiálům je Vyper™ XL spolehlivým a nepostradatelným doplňkem pro každého, kdo si chce rozšířit své obzory v oblasti elektrostimulace.

Více informací:

  • Vyper™ XL od E-Stim Systems
  • Materiál: Python™ XL od E-Stim Systems je vyroben z vysoce kvalitních materiálů, které zajišťují odolnost a optimální funkčnost při elektrostimulaci. Hlavní konstrukce je vyrobena z leteckého hliníku, který je známý svou pevností a nízkou hmotností. Elektrické kontaktní plochy jsou pozlacené, aby byl zajištěn účinný a bezpečný přenos elektrického signálu. Přítlačné desky jsou vyrobeny z 5 mm silného akrylu, tvrdého a čirého plastu, který je odolný a vizuálně přitažlivý. Kromě toho jsou k montáži použity kování z nerezové oceli, které je pevné a odolné proti korozi. A konečně, nedílnou součástí elektrických funkcí jsou na míru vyrobené desky plošných spojů (PCB), které jsou přizpůsobeny konkrétním požadavkům. Kombinace těchto materiálů činí z přístroje Vyper2™ vysoce kvalitní a spolehlivou volbu pro nadšence elektrostimulace.
  • Desky plošných spojů (PCB) jsou základními součástmi moderní elektroniky. Jsou to desky plošných spojů, na kterých jsou namontovány a připojeny různé elektronické součástky, jako jsou rezistory, kondenzátory a integrované obvody. Desky plošných spojů tvoří fyzickou platformu pro tyto součástky a zajišťují elektrická spojení nezbytná pro fungování obvodu. DPS najdete téměř ve všech elektronických zařízeních, od jednoduchých přístrojů až po složité počítačové systémy.
  • Vyrobeno v souladu s nejnovějšími bezpečnostními předpisy EU a Spojeného království.
  • Bezpečnostní upozornění: Erotická elektrostimulace (e-stim) je běžnou praxí, ale je důležité si uvědomit související bezpečnostní otázky. E-stim není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, nosí kardiostimulátor nebo používají lékařské infuzní zařízení, mají srdeční potíže nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od E-Stim Systems byly navrženy a vyrobeny v souladu s nejvyššími standardy. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.
  • E-Stim Systems a MEO: lídři v oblasti BDSM a elektrostimulace
  • MEO je obchodní značka společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

Mohlo by vás zajímat i toto:

HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Zatím žádné komentáře zákazníků

Napište vlastní recenzi

Vyper™ XL od E-Stim Systems - E-Stim penis a varlata

Vyper™ XL od E-Stim Systems - E-Stim penis a varlata

Společnost MEO představuje Vyper™ XL z řady E-Stim Systems pokročilý osmipólový elektrostimulační a kompresní systém. Vyper™ XL navazuje na úspěch Vyper2™ a rozšiřuje rozsah elektrostimulace od jemných pocitů až po intenzivnější zážitky CBT, které stimulují penis i varlata.

Napište vlastní recenzi

Ostatní zákazníci také zakoupili:

30 další položky ve stejné kategorii: