Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Penisové zátky

Zpravodaj

Flexibilní penis plug s masážními kuličkami

Ať už jste začátečník nebo profesionál, naše flexibilní penis plug s kuličkami poskytuje dokonalou stimulaci pro průnik do močové trubice.

Více informací

1037/00

k dispozici na

    Více informací

    Ať už se jedná o začátečníka nebo profesionála, naše flexibilní penis plug s kuličkami poskytuje dokonalou stimulaci pro průnik do močové trubice.

     

    Náš penis plug je mimořádně důmyslně zpracovaný penisový kolík, který zaujme nejen svým speciálním tvarem, ale také pružností, působivou schopností přizpůsobit se každému anatomickému zákrutu. To umožňuje nejen snadnější zavádění, ale také možnost nosit náš penis plug delší dobu.

     

    Náš dilatátor má celkem dvanáct kuliček z nerezové oceli o průměru cca 6 mm a 8 mm, které byly připevněny k mírně ohebné hřídeli. Tyto "masážní kuličky" vytvářejí neuvěřitelně intenzivní pocit, který se při každém pohybu přenese hluboko do vašeho nitra.

    Tento penis plug je speciálně navržená uretrální hračka, která je ideální pro začátečníky i pokročilé uživatele. Náš penis plug jsme vybavili žaludovým kroužkem, který zaručuje optimální držení (snadno vyměnitelný, ve dvou univerzálních velikostech: 25 mm a 30 mm).

    Díky maximální délce 130 mm (z toho lze zasunout cca 115 mm) můžeme uspokojit i extrémnější přání. Maximální pohodlí, flexibilita a perfektní délka charakterizují tuto hračku. Exotický doplněk: safírově zbarvené křišťálové sklo, které zajišťuje atraktivní vzhled.


    Tento penis plug vyrobený ze slitiny lékařské oceli CNC procesem umožňuje velmi pozvolné zavádění a je vhodný i pro nepříliš zkušené uživatele. Pružný tvar, kroužek na žaludu a jeho neobvyklý tvar zajišťují, že penis plug zůstane během pohlavního styku bezpečně na svém místě.

     

    Hygiena: Při zavádění je třeba používat VELMI HLUBOKÝ lubrikant. Pro předchozí dezinfekci použijte sprej VERYCLEAN.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Servizio impeccabile...

    Servizio sempre veloce e puntuale, prodotti di qualità, prezzi più che ragionevoli. Che altro si può chiedere?

      Hodnocení 

      Super agréable à porter

      Super agréable à porter même sous un vêtement j'aime sa flexibilité, les boules de deux tailles,son poids, pas de sensation de douleur ou irritation. un beau jouet pour la bite ;)

      • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Flexibilní penis plug s masážními kuličkami

      Flexibilní penis plug s masážními kuličkami

      Ať už jste začátečník nebo profesionál, naše flexibilní penis plug s kuličkami poskytuje dokonalou stimulaci pro průnik do močové trubice.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: