Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Fistingový gel

Zpravodaj

J-JELLY Lubrikant pro extrémní sexuální praktiky

Nový

J-JELLY je dokonalý lubrikant pro mimořádný zážitek při extrémním sexu. Tento lubrikant připravený k použití, založený na osvědčeném prášku J-Lube, nabízí vše, co potřebujete k překonání vlastních fyzických limitů. Ideální pro sexuální praktiky, jako je vaginální nebo anální sex fisting a jako lubrikant při použití šukacího stroje.

Více informací

3736/240

24,90 €

103,75 €/L

plus náklady na dopravu

k dispozici na

Více informací

J-JELLY je dokonalý lubrikant pro mimořádný zážitek při extrémním sexu. Tento lubrikant připravený k použití, založený na osvědčeném a testovaném prášku J-Lube, nabízí vše, co potřebujete k překonání vlastních fyzických limitů. Ideální pro sexuální praktiky, jako je vaginální nebo anální sex fisting a jako lubrikant při použití šukacího stroje. J-JELLY vám umožní opustit všednost a poskytne vám nezapomenutelné zážitky.

 

Díky konzistenci, která je kluzká, hustá, a přesto neuvěřitelně hladká, je ideální pro použití s velmi velkými penisy J-JELLY ideální pro použití s velmi velkými dildy nebo pro fisting. Ať už sólo, nebo v páru - s J-JELLY bude každý zážitek dechberoucím způsobem žhavý.

 

Nejdůležitější vlastnosti J-JELLY:

 

  • J-JELLY je založen na hotové směsi J-Lube prášku.
  • J-JELLY je velmi viskózní a extrémně kluzký.
  • J-JELLY snižuje tření a minimalizuje riziko poranění při extrémních sexuálních praktikách.
  • J-JELLY snadno se používá díky praktickému flip-top uzávěru.
  • J-JELLY je bez zápachu a chuti, nemastí a nezanechává skvrny.
  • J-JELLY je kompatibilní s latexem, silikonem a všemi erotickými pomůckami.
  • J-JELLY je připraven k okamžitému použití bez nutnosti míchání J-Lube prášku.
  • J-JELLY maximalizuje potěšení s velkými dildy nebo při sexu se šukacím strojkem.
  • J-JELLY lze kdykoli reaktivovat vodou.

 

Doporučeno pro extrémnější sexuální aktivity, účinné a snadno použitelné.

 

J-JELLY je lubrikant, který byl původně vyvinut v USA pro veterinární použití. Původní výrobek "J-Lube" je prášek, který se smíchá s vodou a vytvoří kluzký lubrikant podobný gelu. J-Lube lze vyrobit libovolně hustý nebo řídký.

 

Proč je J-JELLY nepostradatelný pro tvrdší praktiky, jako je vaginální nebo anální fisting?

 

Odpověď spočívá v husté konzistenci J-JELLYkterá je nezbytná pro bezpečné a pohodlné pronikání do tělesných otvorů. J-JELLY snižuje tření, a tím minimalizuje riziko poranění, což je důležité zejména při intenzivnějších sexuálních praktikách, jako je vaginální nebo anální fisting.

 

Lahvička o objemu 237 ml poskytuje dostatek lubrikantu na mnoho vášnivých hodin. A snadná manipulace díky praktickému flip-top uzávěru zajistí, že se můžete plně soustředit na své potěšení.

 

J-JELLY je víc než jen lubrikant, je odpovědí na hledání bezstarostného, kvalitního a účinného řešení pro všechny extrémní sexuální praktiky. J-JELLY je bez zápachu, chuti, nemastný a nezanechává skvrny. Skládá se z pečlivě vybraných ingrediencí a je J-JELLY kompatibilní s latexem, silikonem a všemi typy erotických pomůcek, což z něj činí univerzální lubrikant do každé sbírky erotických pomůcek.

 

Pro ty, kteří chtějí vzít míchání do vlastních rukou, je tu vždy J-Lube v prášku. Pokud však máte rádi jednoduché a pohodlné J-JELLY je ideální volbou hustý gel, který je připraven k okamžitému použití.

 

J-JELLY j-Lube není jen lubrikant, je to vstupenka k novým, uspokojivým zážitkům, které posunou vaše hrátky na vyšší úroveň. Ať už s velkými dildy, fisting nebo sexem se šukacím strojem, J-JELLY odvádí vynikající práci a vytváří extrémně kluzkou vrstvu na jakémkoli povrchu, aby maximalizoval potěšení.

 

Jako lubrikant na vodní bázi může J-JELLY časem vyschnout, ale to není problém: stačí nanést více nebo reaktivovat několika kapkami vody a pokračovat. Hustý lubrikant si zamilujete J-JELLY který ulpívá na kůži nebo erotické hračce, dokud se teplem nestane řidším a kluzčím. Díky jeho ve vodě rozpustným vlastnostem lze zbytky po rozkoši snadno odstranit.

 

Doporučujeme J-JELLY všem, kteří hledají hustší, účinný a snadno použitelný lubrikant, který byl speciálně vyvinut pro náročné sexuální aktivity. Vyzkoušejte ho a zažijte, jak J-JELLY Učiní vaše intimní chvíle nezapomenutelnými!

 

Více informací:

 

  • J-JELLY Lubrikant pro extrémní sexuální praktiky
  • Extrémně kluzký, hustý a přitom neuvěřitelně hladký.
  • Ideální pro použití s velkými dildy, pro fisting (anální i vaginální) nebo pro použití se sexuálními strojky.
  • Vhodný i pro pohlavní styk (anální i vaginální)!
  • Vydrží déle než mnoho jiných lubrikantů.
  • Složení (INCI): propylparahydroxybenzoát, metylparahydroxybenzoát
  • Obsah: 237 ml (8 fl.oz.)
  • Zde je několik dalších informací o prášku J-Lube: Z jedné lahvičky J-Lube vznikne přibližně jedenáct litrů lubrikantu. Jedinou nevýhodou je, že si lubrikant musíte připravit před sexem. Pokud stejně jako my dáváte přednost tomu, že si vezmete lahvičku lubrikantu a prostě na to jdete, je to J-JELLY je lepší volbou, protože se dodává předem namíchaný.
  • MEO je obchodní značka společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

Mohlo by vás zajímat i toto:

HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Zatím žádné komentáře zákazníků

Napište vlastní recenzi

J-JELLY Lubrikant pro extrémní sexuální praktiky

J-JELLY Lubrikant pro extrémní sexuální praktiky

J-JELLY je dokonalý lubrikant pro mimořádný zážitek při extrémním sexu. Tento lubrikant připravený k použití, založený na osvědčeném prášku J-Lube, nabízí vše, co potřebujete k překonání vlastních fyzických limitů. Ideální pro sexuální praktiky, jako je vaginální nebo anální sex fisting a jako lubrikant při použití šukacího stroje.

Napište vlastní recenzi

Ostatní zákazníci také zakoupili:

19 další položky ve stejné kategorii: