Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální protahování

Zpravodaj

Anální tunel butt plug pro anální protahování - Anální protahovače

Tento anální dilatátor je Anal Tunnel Plug pro anální protahování, který plní svůj slib. S tímto análním kolíkem mohou začátečníci i zkušení uživatelé provádět trvalé anální protahování a dosahovat působivých výsledků.

Více informací

29,90 €


-5,00 €

24,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Tento anální strečink je Anal Tunnel Plug pro anální strečink, který plní svůj slib. S tímto análním kolíkem mohou začátečníci i zkušení uživatelé provádět trvalé anální protahování a dosáhnout působivých výsledků.

     

    Na Anal Tunnel Plug by MEO ® udržuje řitní otvor široce otevřený, zaručuje extrémní pocity a krouživě roztahuje řitní otvor s jasně viditelnými výsledky. Ideální pro udržení trvale otevřeného análního otvoru. Být takto odhalený je prostě úžasné!

     

    Důležitá kritéria pro výběr: Při výběru materiálu jsme nedělali žádné kompromisy. Stránka Anal Tunnel Plug je vyrobena z mimořádně kvalitního silikonu se sametově hebkým povrchem. Je dostatečně tvrdý, aby se velmi snadno zaváděl, zaručuje velmi vysokou úroveň pohodlí při nošení a zůstává bezpečně na místě, aniž by vyklouzl.

     

    Jak se používá Anal Tunnel Plug pro anální dilataci?

     

    MEO Anal Tunnel Plug je navržen tak, že jej můžete před zavedením zmáčknout a teprve po úplném zavedení se rozšíří na maximální velikost! Použití je velmi jednoduché! Před použitím se obě strany análního kolíku stlačí k sobě. Jakmile je Anal Tunnel Plug zcela zasunut, oba boky se roztáhnou doširoka od sebe a rozšíří anální otvor na více než dvojnásobek jeho velikosti. Mimochodem, pravidelný anální trénink s Anal Tunnel Plug také zajistí, že výsledek (široce rozevřený konečník) může zůstat natrvalo.

     

    Anální protahování pro začátečníky i pokročilé uživatele! V porovnání s ostatními produkty pro anální roztahování je Anal Tunnel Plug vhodný pro VŠECHNY, kteří milují extrémní anální roztahování a rádi experimentují s análními erotickými hračkami. Ať už jde o začátečníka nebo zkušeného uživatele, ať už jde o muže nebo ženy, Anal Tunnel Plug udělá radost opravdu každému!

     

    Jaké jsou výhody Anal Tunnel Plug nebo análního kolíku s otvorem?

     

    Anální kolík s otvorem, nazývaný také Anal Tunnel Plug, je anální kolík, který je uvnitř dutý. Zavádí se do análního otvoru a udržuje anální otvor otevřený, takže se můžete nerušeně dívat dovnitř. Kromě toho se Anal Tunnel Plug používá pro hrátky s různými tekutinami, jako je lubrikant nebo voda. Anal Tunnel Plug nabízí také možnost análního průniku s dlouhým análním dildem, pumpičkovým dildem nebo penisem. Anální kolík s otvorem nebo anální kolík s tunelem mohou používat muži i ženy a je určen pro ty z vás, kteří rádi experimentují s různými druhy anální stimulace.

     

    Anální strečink, roztahování análního otvoru nebo trénink svěračů?

     

    Lidé při nácviku análního strečinku často mylně hovoří o tréninku svěračů. Nošení análního tunelu, análního kolíku nebo nácvik šukání pěstí není tréninkem svěrače, protože "trénink" zahrnuje budování nových svalových vláken. K tomu při análním strečinku nedochází. Z lékařského hlediska se tedy jedná o přetěžování svalu svěrače.

     

    Nejste si jisti, který tunelový anální kolík je pro vás ten pravý?

     

    Naše tunelové anální zátky jsou k dispozici v různých velikostech. U MEO najdete také širokou nabídku análních kolíků pro anální protahování, análních kolíků pro začátečníky a dokonce i análních protahovacích kroužků. Mimochodem, začátečníci by si měli vybrat tunelový anální kolík v menší velikosti. My v MEO vám můžeme doporučit také naši úspěšnou sadu na anální protahování, která se skládá ze 3 análních kolíků.

     

    Anální strečink: Důležité rady pro čištění análního tunelového kolíku!

     

    Před použitím Anal Tunnel Plug nebo análního kolíku byste jej měli důkladně vyčistit. Obvykle postačí teplá voda a jemné mýdlo. Hygienické čištění můžete provést pomocí našeho spreje VERYCLEAN. Náš silikonový Anal Tunnel Plug má neporézní povrch, takže na něm nemohou příliš ulpět bakterie a částečky nečistot. Zvláště důležité je samozřejmě také čištění po použití. Před roztažením svěrače můžete také použít anální výplach k vyčištění střeva.

     

    Jaký lubrikant mám použít pro anální dilataci?


    Zde je uvedeno, co byste měli zvážit před roztažením análního svěrače: Pro zavedení análního tunelového uzávěru doporučujeme lubrikant na vodní bázi, například Aquameo. Lubrikantem navlhčete jak konečník, tak i Anal Tunnel Plug. Náš sprej EXTREMEO usnadňuje roztahování análního otvoru a umožňuje snadné zavádění análního tunelového kolíku i nezkušeným uživatelům. Nepoužívejte lubrikanty na bázi silikonu, protože by poškodily vysoce kvalitní materiál análního kolíku!

     

    Jak funguje anální dilatace pomocí análního tunelového kolíku?

     

    Sledujte naše tipy a triky na téma roztahování análního otvoru, análního tunelu butt plug a anální dilatace:

     

    1.) Zaujměte správnou polohu: Nejlépe je lehnout si na zem nebo na postel. Je známo, že anální strečink se snadněji provádí v poloze vleže, protože vaše tělo je v této poloze mnohem uvolněnější. K ochraně prostěradla můžete použít ručník nebo jedno z našich vodoodpudivých erotických prostěradel. 2.) Prohmatejte si konečník: Ukazováčkem si prohmatejte konečník a navlhčete ho nějakým lubrikantem pro anální protahování, například Aquameo (v případě potřeby použijte nejprve náš anální dekongestant ve spreji Extremeo). V druhé ruce držte Anal Tunnel Plug a veďte jej směrem ke svěrači. 3.) Vložte Anal Tunnel Plug: Nyní můžete stlačený Anal Tunnel Plug pomalu zavádět. Sval svěrače se bude postupně otevírat. Dejte mu čas a zasuňte Anal Tunnel Plug pomalu a jemně. Vyvarujte se přílišného tlaku. Zavádějte Anal Tunnel Plug pouze tak daleko, aby svěračový sval nebyl přetížený a bylo to pro vás pohodlné. 4.) Proveďte anální strečink: Udržujte Anal Tunnel Plug uvnitř asi 15 minut. Neměňte polohu análního tunelového uzávěru. Svěračový sval se protažením uvolní a kontrakce se sníží. Doporučujeme, abyste při tom masturbovali, ale je to samozřejmě na vás! 5.) Dokončete anální protahování: Po uplynutí času můžete pomalu vytlačit Anal Tunnel Plug a nechat ho vyklouznout ven. Nedělejte to příliš rychle, protože váš svěračový sval by měl mít čas se přizpůsobit. 6.) Vyčistěte anální kolík pro anální dilataci: Očistěte Anal Tunnel Plug teplou vodou, jemným mýdlem a naším sprejem VERYCLEAN. Měli byste si také očistit oblast vlastních genitálií a případně použít anální sprchu.

     

    Jak často bych si měl/a anální oblast protahovat?

     

    Anální strečink můžete provádět těsně před análním sexem. Dokonce i 45 minut po análním protažení stačí k tomu, abyste udrželi uvolněný sval svěrače. Samozřejmě si můžete užívat anální stimulaci s našimi Anal Tunnel Plug tak často, jak budete chtít. Mnoho našich zákazníků také používá naše kroužky na anální strečink z leštěného hliníku, protože vypadají obzvlášť elegantně. Lze je také použít jako intimní šperk při předehře.

     

    Tipy k nákupu - Která anální erotická pomůcka je vhodná pro anální strečink?

     

    My v MEO ® jsme specialisté v oblasti análního strečinku. V našem obchodě vždy najdete to, co hledáte, pokud si chcete koupit hračku pro roztahování svěrače! Chcete svěrač roztáhnout extenzivně nebo extrémně? Pak vám doporučujeme náš anální strečink nebo butt plug pro roztahování análního otvoru. Máme také širokou nabídku análních kolíků pro trénink svěrače a dalších vzrušujících análních hraček, jako je anální pumpa nebo anální roztahovací kroužky. V našich informativních popisech produktů najdete také další tipy a triky na téma "zavádění análního kolíku", "anál pro začátečníky" a "nošení análního kolíku".

     

    Anal Tunnel Plug ve 3 velikostech:

     

    • MALÉ, pokud jste začátečník: délka 7 cm, průměr 3,5 až 7 cm, průměr nožičky 5,7 cm, průměr otvoru 2,7 cm
    • STŘEDNÍ, pokud jste již trénovaní: délka 8 cm, průměr 3,7 až 8 cm, průměr chodidla 6,5 cm, průměr otvoru 3 cm
    • LARGE, pokud jste profesionál nebo Butt SLUT jste: délka 10 cm, průměr 4,5 až 10 cm, průměr chodidla 7,7 cm, průměr otvoru 3,5 cm

     

    Více informací:

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Good & very sexy

    Soft yet firm but a true pleasure of a time.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Love it!!!

    Everything about this is WONDERFUL. It feels so good going in and then stays right where you put it, and the sense of being open and accessible is delicious. Instant favorite.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Dangerous

    Can slip inside.. fun to read but not at all to experiment with, I strongly advise against this article.

    • 0 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Meglio di quanto pensassi

    Ho spavaldamente preso una misura M e pensavo di pentirmene perché è il mio primo plug, invece esperienza impeccabile. Usato in coppia e apprezzatissimo da entrambe le parti. Sensazione forte e allo stesso tempo confortevole

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Empfelenswert!

    Hallo.

    Habe mir den Tunnel in der Grösse S geholt und muss sagen: der ist Spitze! Das Material ist weiches, angenehmes Silikon. Der gleitet ganz schön gut und sanft rein und bleibt bis zum Wiederrausnehmen an seinem Platz! Das Dauertragen ist somit wunderbar machbar, was die Dehnung auch ausmacht. Allerdings sollte Meo die Stopper überarbeiten! Lange Zeit tragen ja, bloss nach dem Spülen setze ich den Tunnel rein, damit es nicht unangenehm wird, dazu den Stopper und der ist dann, nach ner Zeit nicht mehr rauszubekommen ohne den Tunnel komplett raus ziehen zu müssen! Da soll noch ein Kettchen oder ein Ring oder Seil dran und den Stopper ohne den Tunnel rausziehen zu können.

    Ach ja, werde mit noch mindestens die Grösse M holen, maximum die beiden restlichen Grössen M und L.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Prodotto molto apprezzato, fa il suo dovere

    Prodotto molto apprezzato, fa il suo dovere

      Hodnocení 

      Klasse Gefühl

      Es freut mich jedesmal den Plug zu tragen!
      Egal ob ich mich nur kurz auf ein Spiel vorbereite oder auch Mal den ganzen Tag, der Plug in Größe M ist mein absoluter Liebling.
      Sobald er drin ist und innen schön alles ausfüllt, bekommt man das Gefühl gar nicht mehr aus dem Kopf. Er erinnert regelmäßig auf eine angenehme Art was man gerade trägt.

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Funktioniert einwandfrei

      Bin komplett begeistert von diesem Analplug der auch bei längerem Tragen nicht verrutscht. Im Vergleich zu anderen Analplugs sitzt dieser optimal und sorgt für ein ständiges Gefühl das man einen Dehnungsplug drin hat. Kann den Plug nur empfehlen.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      tolle Idee, aber ....

      dieser Plug rutscht immer wieder von alleine raus. Für mich ist der Plug leider nicht nutzbar. Der äußere Teil müsste auch grösser sein, damit nicht der ganze Plug innen verschwinden kann. Das Material ist super.

        Hodnocení 

        Geiles Teil!!!

        Einfach nur ein geiles Teil! hab mir größe M bestellt und paßt super!! Geht zwar ein bisschen zach rein, aber wenn er mal drinnen ist, ist es einfach nur geil. Das Loch ist schön offen und man hat geile Einblicke!!

          Hodnocení 

          It doesn't take long to stretch your hole.

          Very comfortable to wear for long periods. I've worn them at work and while out and about. They feel very secure. It doesn't take long to stretch your hole.

          • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
          Hodnocení 

          Anal Tunnel Plug für Analdehnung

          Nicht der erste Analplug dieser Art, den ich habe. Im Vergleich zu anderen ist er wirklich sehr gut und führt zu einer extra Stimulation da er sich zwangsläufig sehr weit auseinanderspreizt. Passt bei mir 1A, ein Stöpsel wäre toll.

          • 0 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
          Hodnocení 

          Top Anal Dehner

          Mega geil um geile Spielchen damit zu machen oder um Flüssigkeiten in den Anus reinlaufen zu lassen.
          Aber Vorsicht, denn die Suchtgefahr ist groß :)

            Napište vlastní recenzi

            Anální tunel butt plug pro anální protahování - Anální protahovače

            Anální tunel butt plug pro anální protahování - Anální protahovače

            Tento anální dilatátor je Anal Tunnel Plug pro anální protahování, který plní svůj slib. S tímto análním kolíkem mohou začátečníci i zkušení uživatelé provádět trvalé anální protahování a dosahovat působivých výsledků.

            Napište vlastní recenzi

            Ostatní zákazníci také zakoupili:

            30 další položky ve stejné kategorii: