Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Skutečné Ass Play

Zpravodaj

Ruční dildo - fisting pro začátečníky

Fisting pro začátečníky: Dildo "Hand" z pružného vinylu je, jak název napovídá, dildo vymodelované podle mužské ruky. Roztažené prsty umožňují citlivý průnik bez nadměrného namáhání svěračů, což je ideální pro nácvik fistingu nebo samotný fisting.

Více informací

2543/00

k dispozici na

    Více informací

    Fisting pro začátečníky: Dildo "Hand" z pružného vinylu je, jak název napovídá, dildo vymodelované podle mužské ruky. Roztažené prsty umožňují citlivý průnik bez nadměrného zatížení svěračového svalu, což je ideální pro nácvik fistingu nebo samotný fisting.

     

    Dildo je určeno zejména pro zkušené milovníky análního potěšení, protože k zasunutí celé mužské ruky je zapotřebí určitého cviku. Díky hladké základně lze dildo připevnit k mnoha hladkým povrchům, což umožňuje rozmanité možnosti vzrušování.

     

    Často si kladete otázku, jak na pěst nebo jak správně pěstit? Chcete se naučit pěstovat a hledáte návod na fisting? Možná byste dokonce chtěli sami pěstovat? Pak se na našem fisting Ruka je pro vás ideální dildo! Dildo je nadržená výzva, která po zvládnutí slibuje mimořádné anální potěšení.....

     

    Dildo má zasouvací délku 38 cm. Průměry jsou přibližně 7,5 cm u ruky, 5 cm u zápěstí a 6 cm u dříku.

     

    Jak se dildo používá?

     

    Na dechberoucí chvíle s novým ručním dildem se můžete připravit v několika málo krocích:

     

    1.) Dildo očistěte:

     

    I když je vaše dildo úplně nové nebo jste ho po posledním použití vyčistili, měli byste ho důkladně umýt horkou vodou nebo hygienicky očistit naším sprejem VERYCLEAN, protože toto dildo pronikne do vašich nejhlubších vnitřních zón. Důkladným čištěním zajistíte svou bezpečnost, hygienu a zdraví, aby byl zážitek pro vás co nejpozitivnější.

     

    2.) Používejte dostatečné množství lubrikantu a spreje Extremeo:

     

    Velikost tohoto dilda diktuje, jaký lubrikant byste měli použít. Vyberte si lubrikant MEO®, který je hustý, ale zároveň hladký, protože usnadňuje zavádění a je při sexu skvělý. Pokud plánujete dildo použít, doporučujeme náš hustý lubrikant pro anální sex MANCUNT. Je rozpustný ve vodě, bílý a krémový a na dotek je jako žádný jiný lubrikant. MANCUNT kombinuje výhody dvou světů: Klouže jako silikon a smývá se stejně snadno jako voda. MANCUNT vypadá téměř jako sperma a dělá z používání vibrátoru příjemný požitek.

     

    Náš sprej EXTREMEO je ideální volbou jak pro začátečníky v oblasti análního sexu, tak pro zkušené uživatele velkých dild. EXTREMEO je speciální přípravek pro anální sex a dokonce i anální dilataci. Díky speciální kombinaci účinných látek tento sprej zajišťuje, že i velmi velké fisting Dilda a pěstní dilda lze snadněji zavádět. Speciální účinek EXTREMEO podporuje snadné pronikání a vede tak k uvolněnému a vášnivému potěšení. Jedná se o anální sprej, který pečuje o pokožku a během krátké doby uvolňuje anální otvor. Sprej působí bez ztráty citlivosti, snižuje bolestivou citlivost svěrače a pomáhá dosáhnout nespoutaného análního sexu!

     

    3.) A je to tady!

     

    Vzhledem k délce a obvodu může být zavádění vibrátoru zpočátku obtížné. Nespěchejte, postupujte pomalu a zvolte si polohu, která vám umožní protáhnout tělo. Lehněte si na záda s naším polštářem ASS UP pod zadečkem a zvednutýma a roztaženýma nohama. Polštář ASS UP poskytne vašemu tělu stabilní a pohodlnou oporu i v namáhavých polohách. Pevný polštář ASS UP vám také zabrání propadnout se do postele a usnadní řadu dalších poloh při sexu a sexu s dildem. Nad dildem si samozřejmě můžete také dřepnout, abyste měli větší kontrolu nad hloubkou průniku velkého dilda. Pro správnou polohu a proti známkám únavy při análním sexu nebo zábavě při sólo sexu doporučujeme náš MEO's Fuck & Play sling . Dobře polstrované polštářky řemínků z měkké latigo kůže obepínají krk a zadní část kolen pro extra hluboký průnik. Díky několika přezkám lze popruh individuálně nastavit.

     

    4.) Oddejte se svému chtíči s dildem bez zábran!

     

    Po zasunutí kompletního dilda by se vaše tělo mělo dostatečně uvolnit, abyste si nyní mohli vychutnat pocity vyvolané dildem a v klidu masturbovat. Mnoho našich zákazníků rádo rotuje dildem uvnitř svého těla, aby dosáhli všech vnitřních erotogenních zón, zatímco jiní dávají přednost přírazovým pohybům. Experimentujte, abyste zjistili, co se vám líbí, ale nezapomeňte s dildem pohybovat pomalu, abyste se vyhnuli zranění!

     

    Hrozí při používání ručního vibrátoru nějaká rizika?

     

    Ne i ano. Pokud budete ruční dildo zavádět jemně, neměly by nastat žádné problémy, ale pokud ho budete zavádět zbrkle, bez zkušeností, bez předehry nebo bez zahřátí, může dojít k natržení vnitřních tkání a bolesti. Pokud budete postupovat pomalu, nejprve se zahřejete menším dildem z našeho online obchodu s dildy, použijete dostatek lubrikantu a budete naslouchat svému tělu, měli byste si být schopni užít každý centimetr ručního dilda. Pokud pocítíte nepříjemné pocity nebo dokonce bolest, přestaňte ruční dildo používat, protože váš konečník není na tak speciální ruční dildo připraven.

     

    Materiál a péče o Hand Dildo by MEO ®:

     

    V případě potřeby je možné jej použít jako dildo na ruku, které je vyrobeno z vysoce kvalitního vinylového materiálu. Materiál je úžasně pružný a kluzký. Použitý vinyl je navíc velmi stabilní, takže vám třetí ruka vydrží dlouho. Ruční dildo můžete čistit jemným mýdlem a vodou. Pro důkladnou hygienu doporučujeme také pravidelné používání našeho spreje VERYCLEAN.

     

    Více informací:

     

    • Ruční dildo resp. fisting Dildo, Dildo s rukou ideální pro nácvik fistingu a fisting sebe sama
    • Vyrobeno v Evropě! Toto dildo s rukou pro vás vyrábí MEO™ v Evropě
    • Materiál: Hand dildo z vinylu, neobsahuje ftaláty, snadno se čistí a je šetrné k pokožce
    • Lubrikant: Doporučujeme naše lubrikanty FUCKSLUT, EZ2FUCK, MANCUNT nebo FORMULA X HYBRID.
    • Čištění ručního vibrátoru: Vyčistěte ručník: teplou vodou a naším čističem hraček VERYCLEAN
    • Nebojte se velkých dild při análním sexu: Náš sprej EXTREMEO uvolňuje svěrače a usnadňuje zavádění ručního dilda.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    médiocre

    Qualité de fabrication médiocre, plein de défauts et de résidus de moulage. La ventouse ne fait absolument pas son taf car mal moulée. Le poignet est bien trop souple pour permettre une pénétration aisée en solo.
    Au déballage, la matière est collante et poisseuse mais çà va mieux après un lavage.

    Bref, ni beau ni agréable à utiliser

    • 1 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Ruční dildo - fisting pro začátečníky

    Ruční dildo - fisting pro začátečníky

    Fisting pro začátečníky: Dildo "Hand" z pružného vinylu je, jak název napovídá, dildo vymodelované podle mužské ruky. Roztažené prsty umožňují citlivý průnik bez nadměrného namáhání svěračů, což je ideální pro nácvik fistingu nebo samotný fisting.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: