Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální zátky

Zpravodaj

Anální strečink butt plug - Anal Tunnel Plug

Anal Stretching butt plug je Anal Tunnel Plug který udržuje řitní otvor široce otevřený. Ergonomicky tvarovaná anální erotická hračka ve 4 velikostech, ideální pro extrémní anální roztahování se současnou anální penetrací. Tento anatomický butt plug, který je stejně vhodný pro muže i ženy, se obzvlášť pohodlně drží a lze jej nosit nejen celý den, ale dokonce 24 hodin denně.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Anální protahování butt plug je Anal Tunnel Plug, který udržuje řitní otvor široce otevřený. Ergonomicky tvarovaná anální erotická hračka ve 4 velikostech, ideální pro extrémní anální roztahování se současnou anální penetrací. Tento anatomický butt plug je stejně vhodný pro muže i ženy, extra pohodlně padne a lze jej nosit nejen celý den, ale dokonce 24 hodin denně. Ideální pro začátečníky, zkušené uživatele i profesionály.

     

    Anální strečink butt plug zaručuje extrémní pohled dovnitř, slouží jako příprava na extrémní anální styk, velká dilda nebo fisting a také nabízí skvělou možnost trvale roztáhnout anální otvor s výraznými výsledky. Je to také dokonalá sexuální hračka pro BDSM sezení.

     

    Anální strečink butt plug nabízí výhody, které přesvědčí jak začátečníky, tak profesionály! Anal Stretching butt plug je kvalitní výrobek od MEO®, předního BDSM internetového obchodu z Německa! Nejlepší zpracování a promyšlený výběr materiálů zajišťují dlouhotrvající potěšení s tímto anatomicky dokonale tvarovaným butt plug z vysoce kvalitního silikonu.

     

    Mohu anální strečink butt plug kombinovat s dalšími doplňky?

     

    ANO - a měli byste! Například s velmi speciálním DILDO: Anal Stretching butt plug můžete použít (v závislosti na velikosti análního kolíku) s obzvláště dlouhým a tenkým dildem Analgeddon®, které splní vaše sny o hluboké penetraci. S průměrem 2,5 cm a maximální délkou 45 cm je toto dildo dokonalým doplňkem! Nebo se SLINGEM: Pro správnou polohu a proti únavě při análním použití se obzvlášť dobře hodí náš Fuck & Play sling . Náš sling vás postaví do velmi "lákavé" polohy, ve které můžete s široce roztaženýma nohama čekat na dalšího "návštěvníka". Nebo co třeba naše ARSCHPUMPE: Chcete být naplněni tekutinami, jako je lubrikant, voda nebo pivo? Naše obrovská klystýrová stříkačka "Grandezza" je pro to ideální! Můžete s ní nasát tekutiny dle vlastního výběru a pak si je napumpovat do zadku!

     

    Mohu anální protahovač butt plug používat i jako začátečník?

     

    Náš Anal Stretching butt plug nabízíme ve čtyřech různých velikostech, které jsou podle velikosti vhodné pro začátečníky, zkušené uživatele i profesionály.

     

    Důležité rady pro čištění análního kolíku Anal Stretching:

     

    Před použitím análního protáhnutí butt plug byste jej měli důkladně vyčistit. Obvykle postačí teplá voda a jemné mýdlo. Hygienické čištění můžete provést pomocí našeho spreje VERYCLEAN. Náš anální natahovací butt plug je vyroben ze silikonu bez obsahu ftalátů a má neporézní povrch, takže na něm nemohou příliš ulpívat bakterie a částečky nečistot. Důležité je samozřejmě zejména čištění po použití. Před použitím análního roztahováku butt plug můžete také použít anální výplach, abyste vyčistili střeva a představili klukům řitní otvor dokořán!

     

    Anální strečink butt plug ve 4 velikostech:

     

    • Anal Stretching butt plug v provedení SMALL, pokud jste začátečník: délka 7,2 cm, průměr nožičky 5,6 cm, průměr tyče 3,3 cm, průměr butt plug 5,3 cm a 4,5 cm, otvor 2,5 cm.
    • Anální protahování butt plug v provedení MEDIUM, pokud jste již trénovaní: délka 8,5 cm, průměr chodidla 6,7 cm, průměr tyče 4 cm, butt plug průměr 6 cm a 5,3 cm, rozevření 3 cm.
    • Anální strečink butt plug ve velikosti LARGE, pokud jste profesionál: délka 9,8 cm, průměr chodidla 7,5 cm, průměr tyče 4,6 cm, butt plug průměr 6 cm a 7 cm, otvor 3,5 cm.
    • Anální strečink butt plug v provedení X-LARGE, pokud vám nic není dost velké: délka 11 cm, průměr chodidla 8,3 cm, průměr tyče 5,4 cm, butt plug průměr 8 cm a 7 cm, otvor 4,4 cm.

     

    Jaký lubrikant mám použít pro anální kolík Anal Stretching?

     

    Na to byste měli vždy dbát: K zavedení análního kolíku Anal Stretching Butt Plug butt plug doporučujeme lubrikant na vodní bázi, například Aquameo. Lubrikantem navlhčete jak anální otvor, tak i anální protahovací kolík butt plug. Náš sprej EXTREMEO usnadňuje roztahování análního otvoru a umožňuje i citlivým uživatelům snadné zavádění análního roztahovacího butt plug. Nepoužívejte lubrikanty na bázi silikonu, protože by poškodily vysoce kvalitní materiál análního strečinku butt plug!

     

    Více informací:

     

    • Anal Stretching butt plug pro extrémní anální strečink(anální strečink muže)
    • Permanentní anální strečink
    • Připraví na anální styk, hrátky s dildem nebo fisting.
    • Dlouhodobé a dobře viditelné výsledky.
    • Materiál: silikon, bez ftalátů.
    • Anal Stretching butt plug lze použít se všemi lubrikanty na vodní bázi od MEO®.
    • Sprej Extremeo ® usnadňuje zavádění!
    • Doporučuje MEO ®, specializovaný internetový obchod na anální erotické hračky.

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Anal Stretching

    Il prodotto è ottimo, il materiale è morbido e piacevole al tatto, arrivato in tempi brevissimi, fa il suo "dovere". Forse sarebbe stata meglio la misura più alta. Probabilmente sarà il mio prossimo acquisto.

      Hodnocení 

      Amazing quality

      These are made of the softest silicon I've ever felt.flexible,yet firm enough to insert.great product.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Sitzt gut, recht ausgewogen zwischen Bequem und festem sitz. Fle

      Sitzt gut, flexibilität sehr gut. Meine zweitbeste Wahl in L

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Butt Plug *****

      Mi sento come una figa quando uso il butt plug.

      • 0 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Sitzt und hält gut alles in Ordnung

      Sitzt und hält gut alles in Ordnung

      • 1 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Perfekt für Anal Dehnung

      Sehr interessanter Anal Plug, wenn man erst mal weiß wie man ihn richtig einführt. Perfekt für Anal Dehnung, Einläufe oder Watersports!

      • 3 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Anální strečink butt plug - Anal Tunnel Plug

      Anální strečink butt plug - Anal Tunnel Plug

      Anal Stretching butt plug je Anal Tunnel Plug který udržuje řitní otvor široce otevřený. Ergonomicky tvarovaná anální erotická hračka ve 4 velikostech, ideální pro extrémní anální roztahování se současnou anální penetrací. Tento anatomický butt plug, který je stejně vhodný pro muže i ženy, se obzvlášť pohodlně drží a lze jej nosit nejen celý den, ale dokonce 24 hodin denně.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: