Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Stimulátory prostaty

Zpravodaj

Stimulátor prostaty - špičkový vibrátor prostaty

Bestseller!!!! Tato vzrušující sexuální hračka pro muže je nejen nejlepším stimulátorem prostaty! Přesvědčí také vzrušujícími dalšími funkcemi, protože hněte mužovy koule, masíruje konečník a prostatu a během masturbace dokonce stimuluje jeho perineum. My v MEO si myslíme, že je prostě nadržený!

Více informací

2788/00

k dispozici na

    Více informací

    Tato vzrušující sexuální hračka pro muže je nejen nejlepším stimulátorem prostaty! Přesvědčí také vzrušujícími dalšími funkcemi, protože hněte mužovy koule, masíruje konečník a prostatu a během masturbace dokonce stimuluje jeho perineum. My v MEO si myslíme, že je prostě nadržený!

     

    S tímto pánským vibrátorem objevíte inovativní erotickou hračku, která byla speciálně navržena a zkonstruována tak, aby vám poskytla tu nejsilnější a nejúčinnější masáž prostaty, jakou jste kdy zažili.

     

    Ergonomický tvar zajišťuje dokonalé přizpůsobení masážního přístroje, zatímco dva výkonné motory intenzivně masírují prostatu, konečník, perineum a koule a přivádějí vás k neuvěřitelně dlouhotrvajícím, explozivním orgasmům.

     

    Stimulátor prostaty MEO® je vybaven dvěma výkonnými motory, které zajišťují intenzivní stimulaci prostaty, konečníku a perinea. Masážní přístroj navíc poskytuje intenzivní stimulaci varlat! Muži, kteří si tento druh stimulace dosud neužili, budou překvapeni, jak intenzivní orgasmus lze prožít, když jsou hýčkány všechny body rozkoše najednou.

     

    Čím je stimulátor prostaty výjimečný?

     

    High End stimulátor prostaty od MEO ® byl navržen tak, aby uspokojil potřeby mužů naprosto komplexně. Díky mimořádně hladkému povrchu z kvalitního silikonu lze stimulátor prostaty pohodlně zavádět, a proto je ideální i pro začátečníky. Stimulátoru prostaty dodává energii dobíjecí baterie s dlouhou životností. Sedm různých intenzit vibrací zaručuje rozmanité potěšení i při sólovém sexu.

     

    Pomocí praktického dálkového ovládání můžete aktivovat 7 různých vibračních programů. Své potěšení tak budete mít vždy plně pod kontrolou. Obzvláště lákavé je samozřejmě předat dálkové ovládání - a s ním i moc nad vaší rozkoší - do rukou partnera.

     

    Pomocí přiloženého USB nabíjecího kabelu můžete stimulátor prostaty na svém PC nebo MACu zásobovat čerstvou energií a pak se nechat hýčkat až k orgasmu.

     

    Příprava: Takto se masáž prostaty stane opravdu dobrou!

     

    Pokud se obáváte hygienického hlediska, doporučujeme předtím opláchnout anální výplach. Pokud je to vaše "poprvé", musíte si zajistit uvolněnou atmosféru, ve které se můžete uvolnit, nebo spíše ty správné svaly. Neměli byste podceňovat sílu svěračového svalu. Tip: MEO® nabízí anální sprej EXTREMEO, který má uvolňující účinek! Jedna věc by vám nikdy neměla chybět: dobrý lubrikant - nejlépe takový, jako je Alphamale Aqua nebo Aquameo, které jsou speciálně určené pro anální použití.

     

    Jak čistit stimulátor prostaty?

     

    Stimulátor prostaty jednoduše vyčistěte po a před použitím pomocí našeho čističe hraček VERYCLEAN.

     

    Více informací:

     

    • Ergonomicky tvarovaný stimulátor prostaty
    • Rozměry: cca 35,8 mm ø x 139 mm
    • Materiál: ABS, silikon
    • 7 vibračních frekvencí
    • Napájení: USB
    • Dva výkonné motory
    • Rádiové dálkové ovládání
    • Používejte prosím pouze s lubrikantem na vodní bázi.

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Wahnsinn

    Also ich hätte es ja echt nicht gedacht, aber meine Freundin war sehr hartnäckig damit ich mal einen Prostatavibrator teste. Und was soll ich sagen, das Ding ist der absolute Wahnsinn. Das einführen erfordert etwas Geduld und ist am Anfang schon ein sehr ungewohntes Gefühl für einen Mann. Aber wenn er dann drin ist und sich bewegt und dabei auch noch die Eier knetet ist es einfach unglaublich, ich hätte nicht gedacht das man damit einen so unglaublichen Orgasmus bekommen kann, der sich ganz anders anfühlt als der normale.

    • 6 z 6 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Trop bien

    Très efficace et vibrations très puissantes pour des massages à tout les endroits du corps. Trop bien

    • 3 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Incroyable, magique, pure bonheur

    Alors d'habitude je mets pas les commentaires sur les produits que j'achète mais après avoir testé ce joujou il fallait que je donnes mon commentaire. Je pense que de toute ma vie j'ai jamais été heureuse ce joujou c'est incroyable je mettrais meme 10/5 si c'était possible je recommande graveee ca fait très bien son boulot

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Rien d'extraordinaire

    Un peu déçu, les sensations ne sont pas folles malheureusement

    • 2 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Oh man !!!!

    I had to try this the moment it arrived. I can not even begin to explain how absolutely wonderful it felt. I got harder than I have been in many years and stayed hard as I walked around with it in place, feeling it massaging my prostate. I just love it and I know it's going to be used very often.

    • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Stimulátor prostaty - špičkový vibrátor prostaty

    Stimulátor prostaty - špičkový vibrátor prostaty

    Bestseller!!!! Tato vzrušující sexuální hračka pro muže je nejen nejlepším stimulátorem prostaty! Přesvědčí také vzrušujícími dalšími funkcemi, protože hněte mužovy koule, masíruje konečník a prostatu a během masturbace dokonce stimuluje jeho perineum. My v MEO si myslíme, že je prostě nadržený!

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: