Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Sport Fucker

Zpravodaj

MEO NutSack

Proč žádat muže, aby masírovali, lízali a hnětli vaše korunovační klenoty, když to tato důmyslná hračka dokáže mnohem lépe? NutSack od MEO je revoluční! Je to svalnatá, výkonná, motorizovaná hračka pro vaše koule, kterou můžete kliknutím tlačítka proměnit v elektrický nástroj.

Více informací

3089/00

169,90 €


-20,00 €

149,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Proč žádat muže, aby masírovali, lízali a hnětli vaše korunovační klenoty, když to tato důmyslná hračka dokáže mnohem lépe? NutSack od MEO je revoluční! Je to svalnatá, výkonná, motorizovaná hračka pro vaše koule, kterou můžete kliknutím tlačítka proměnit v elektrický nástroj. Vytváří šílené šoky, pulzy a vibrace jako ŽÁDNÁ jiná hračka, kterou jsme dosud neviděli!

     

    Co je na NutSack od MEO tak výjimečného?

     

    VŠECHNO, opravdu všechno je speciální! Kroužky na penis už znáte, ball stretcher pro vás nejsou žádnou novinkou - a co NutSack od MEO? NutSack poháněný turbodmychadlem vytváří silné pocity. Ne jen izolovaně na jednom místě jako například vibrační kroužky na penis; právě naopak! NutSack poskytuje extrémně nadrženou stimulaci v okolí vašich koulí. Máte pocit, jako by vaše koule někdo lízal, hnětl a masíroval!

     

    S NutSackem zažijete extrémně silné, penis aktivující vibrace s možností výběru z 10 nastavení od plynule se zvyšujících vibrací až po silné pulzování. Sledujte, jak váš penis ztvrdne jako kámen a začne se ...

     

    NutSack od MEO® přináší revoluci v konstrukci a používání běžných erekčních sáčků Cock & Ball. Hračka: Hračka je vybavena speciálním systémem, který je vhodný pro všechny typy hraček. Tato důmyslná hračka je vyrobena ze superměkkého lékařského silikonu a je vysoce motorizovaná, aby vytvářela zcela nové pocity.

     

    Díky 10 individuálním vibračním rytmům, které můžete střídat, zažijete širokou škálu stimulace a potěšení. Díky vestavěné dobíjecí baterii nejsou potřeba žádné baterie - MEO NutSack lze snadno a rychle nabít pomocí přiloženého USB kabelu.

     

    Jak se NutSack od MEO používá?

     

    Tento skvost se skládá ze superměkkého, tekutého silikonového kalíšku, do kterého se vejdou vaše korunovační klenoty. Rozšiřitelný kroužek o průměru 3 cm je pevně drží na místě a na svém místě. Stačí pár kliknutí na bezdrátovém dálkovém ovladači a dobíjecí NutSack (nabíjecí USB kabel je součástí balení) se dá do pohybu a vytváří stimulující vibrace přesně tam, kde je to důležité. Vyberte si svůj oblíbený z 10 předprogramovaných vibračních režimů a pohodlně se usaďte.

     

    Co dalšího je třeba vzít v úvahu?

    Pro dlouhou životnost doporučujeme používat náš lubrikant Aquameo. Nepoužívejte prosím žádný lubrikant na silikonové bázi. Poškodilo by to vysoce kvalitní materiál. Sáček NutSack čistěte teplou mýdlovou vodou nebo naším sprejem VERYCLEAN. NutSack uchovávejte odděleně od všech ostatních silikonových výrobků a nevystavujte jej teplu ani slunečnímu záření.

     

    Další podrobnosti: V případě potřeby můžete použít i další materiály:

     

    • NutSack od MEO
    • Kombinace erekčního kroužku a návleku na varlata nejenže nádherně pevně uzavře vaše korunovační klenoty, ale díky silnému motoru s 10 výkonnými vibračními režimy poskytuje toto mistrovské dílo nezapomenutelné okamžiky pronikavé stimulace.
    • Měkký lékařský silikon je velmi pružný a dokonale a pevně přiléhá k penisu a koulím.
    • Bezdrátové dálkové ovládání
    • Přiléhá těsně k penisu a koulím
    • Stimuluje pomocí 10 vibračních režimů
    • Rozměry: přibližně 101 mm x 85 mm x 72 mm
    • Vodotěsnost IPX7
    • Dobíjení pomocí přiloženého kabelu USB
    • Materiál: lékařský silikon a ABS, bez ftalátů
    • Nejprve se ujistěte, že je NutSack nabitý. Vložte přiloženou magnetickou nabíječku USB do nabíjecího prostoru umístěného těsně pod tlačítkem napájení a připojte port USB ke zdroji napájení. Tlačítko napájení začne blikat a kontrolka bude signalizovat, že se přístroj právě nabíjí. Když kontrolka přestane blikat a zůstane svítit, víte, že je jednotka nabitá a připravená k použití. Nyní můžete od jednotky odpojit magnetický kabel. Stiskněte a podržte tlačítko napájení na jednotce, dokud neucítíte, že začaly vibrovat. Jakmile ucítíte vibrace, můžete tlak na tlačítko napájení uvolnit. Nyní můžete procházet 10 speciálně navržených vibračních režimů tak, že pokaždé lehce stisknete tlačítko napájení na jednotce nebo na dodaném dálkovém ovladači. Jakmile dosáhnete posledního vibračního režimu, vrátíte se zpět do prvního vibračního režimu pro snadné ovládání. Pokud chcete vibrační režim vypnout, stačí stisknout a podržet tlačítko napájení na dálkovém ovladači nebo na jednotce, dokud vibrace neustanou. Jakmile vibrace ustanou, jednotka se vypne.

    Stáhnout

    Kroužky na penis

    Jak nasadit kroužek na penis a jak vybrat správnou velikost kroužku na penis

    Stáhnout (1.21M)

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Nice addition to my other stuff.

    Nice addition to my other stuff.

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Very nice

    This is very nice I do like the vibration it's able to take care of both my cock and my sack adding to the whole situation I was glad that I made this selection the vibe always adds to the excitement

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Mal was ganz anderes

    Macht alles was es soll. Ist gut verarbeitet. Passt sich sehr gut und eng an die Eier an. Stimulation ist der Hammer. Kann ich empfehlen.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Absolute Kaufempfehlung

    Zuerst war ich bei dem Nut Sack (übrigens ein toller Name) skeptisch ob er wirklich passt und ein spührbarer "Lust-Effekt" erzielt werden kann. Nach Erhallt kann ich sagen, dass dieses Produkt wirkich genial ist Komplett mit Silikon umzogen, welches sich überraschend angenehm auf der Haut anfühlt, optisch ansprechend, kein Chemiegeruch und auch noch leicht zu reinigen! Die Stimmulation ist natürlich der Hammer und als Ergänzung mit anderen Toys oder zur normalen Masturbation wirklich sehr geil. Von daher eine absolute Kaufempfehlung.

    • 2 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Je le recommande vivement.

    J'ai utilisé un produit de ce type pour la première fois et j'en suis vraiment très satisfait. Le " MEO Nutsack " est bien ajusté et ne glisse pas, le matériel est agréable sur la peau, le cock ring intégré est confortable et ne serre pas. Le Nutsack a, comme tous les sextoys, un nombre infini de modes de vibration dont on n'utilise finalement qu'un ou deux. Le nettoyage est facile grâce à la forme. En combinaison avec quelques autres gadgets, tout vibre maintenant :))))

    • 3 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Extrem geil

    Wir haben den MEO Nut Sack ausgepackt und waren von der Verarbeitung positiv überrascht.
    Dann haben wir den Knopf auf der Fernbedienung gedrückt und es ging los….wir waren regelrecht erschrocken
    Wie viel power die Vibration hat ^^ wow GEIL
    Es war total einfach das Ding nzulegen und dann ging’s los ^^
    Ein noch nie da gewesenes Gefühl…. Fast so als würde man einem die Eier kneten und massieren und lecken! Anders verwöhnt ^^ ein echt mega Gefühl mit dem Teil. :)

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Jouissance obligatoire !

    le nutsuck, son incroyable puissance incomparable avec d'autres jouets. Jouissance obligatoire !

    • 1 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Can’t wait to use this again

    Incredible how powerful this is, having only used a normal vibrator before this I was blown away by how intense this was…

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    powerful

    Made me orgasm like crazy! Good for forced orgasms too.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Geniale Eier Massage, top Produkt

    Sehr angehnehm zu tragen und leichte Bedienung. Definitve Empfehlung für Paare und auch Singles!

    • 1 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Makes you cum

    Make you cum!!! Comfortable, good application of vibrations.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Definitely worth a purchase

    Definitely worth a purchase, provides great pleasure either solo or together.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Geile Hodenmassage

    Sehr geil für diejenigen von uns, die für eine geile Hodenmassage empfänglich sind. Und für die Masturbationsfans kann ich nur empfehlen, zusätzlich einen Masturbator einzusetzen. Dann fehlt einem nichts mehr, wenn man bei Masturbatoren bisher die Reizung der unteren Region vermisst hatte. Schlussfolgerung: Total geil, super Produkt, klasse verarbeitet und von mir 5 Sterne

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    wow, insane feeling!

    Have worn it under the briefs and what can I say,wow

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Liegt schön eng an

    Habe sowas wie den Motovibe Nutsack zum ersten mal ausprobiert, bin wirklich sehr zufrieden damit. Das Ding liegt gut an und verrutscht vorallem nicht, das Material ist angenehm auf der Haut, der integrierte Cockring sitzt bequem und schnürrt nicht ab. Das Teil hat wie alle Geräte millionen Vibrationsmodi von denen man dann doch nur einen oder 2 benutzt. Reinigung ist aufgrund der Form einfach. In Kombination mit ein paar weiteren Geräten vibriert jetzt alles wohooo. Kann ich uneingeschränkt weiterempfehlen.

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Molto divertente

    Inoltre, è molto divertente se usato insieme!!!

      Hodnocení 

      Bin begeistert

      Beim Tragen stellt sich zuerst ein etwas ungewöhnliches Gefühl ein, das aber sehr schnell angenehm und sehr, sehr stimulierend ist. Durch die Vibration erhöht sich die Stimulation enorm.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Absolut perfektes, geiles Toy

      Das Teil ist sehr elastisch, lässt sich gut anlegen, egal, ob er hart oder schlaff ist und massiert die Eier perfekt - ich meine PERFEKT. Macht auf jeden Fall eine fette Beule in der Hose.

      • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      MEO NutSack

      MEO NutSack

      Proč žádat muže, aby masírovali, lízali a hnětli vaše korunovační klenoty, když to tato důmyslná hračka dokáže mnohem lépe? NutSack od MEO je revoluční! Je to svalnatá, výkonná, motorizovaná hračka pro vaše koule, kterou můžete kliknutím tlačítka proměnit v elektrický nástroj.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      14 další položky ve stejné kategorii: