Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Penis kroužky

Zpravodaj

Sport Fucker Fusion Ring - Kroužek na penis

Vychutnejte si dokonalou kombinaci kovu a silikonu s modelem Sport Fucker Fusion Ring! Tento revoluční kroužek na penis kombinuje výhody obou světů pro jedinečné a intenzivní potěšení. Díky svému superměkkému návleku z Liquid Silicone a vloženým kovovým tyčinkám se Sport Fucker Fusion Ring poskytuje dokonalou oporu a těsnost na těch správných místech.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Vychutnejte si dokonalou kombinaci kovu a silikonu s modelem Sport Fucker Fusion Ring! Tento revoluční kroužek na penis kombinuje výhody obou světů pro jedinečné a intenzivní potěšení. Díky svému superměkkému návleku z Liquid Silicone a vloženým kovovým tyčinkám se Sport Fucker Fusion Ring nabízí dokonalou oporu a těsnost na těch správných místech.

     

    Ucítíte silnější zakřivení se stimulující kovovou kuličkou a užijete si jemné roztažení v oblasti zakřivení. Tento inovativní kroužek na penis od Sport Fucker zaručuje intenzivní pocit při nošení a zajišťuje maximální pohodlí během vašich erotických dobrodružství.

     

    Na Sport Fucker Fusion Ring je všechno, jen ne obyčejný kroužek na penis. Jedná se o spojení kovu a pružné silikonové objímky, které vám poskytne jedinečné potěšení. Vyberte si ze tří různých velikostí - Medium, Large a X-Large - a najděte si tu, která vám dokonale padne. Pocítíte, jak kroužek pevně obepíná váš penis a varlata a zároveň vám poskytuje příjemný pocit.

     

    Obohaťte svůj sexuální život a objevte nové výšiny sexuálního uspokojení s kroužkem Sport Fucker Fusion Ring. Zažijte dokonalé spojení pohodlí, vzrušení a stimulace a užijte si nezapomenutelné chvíle extáze.

     

    Na stránkách Sport Fucker Fusion Ring je k dispozici ve třech různých velikostech, které zajistí dokonalé přizpůsobení každému penisu. Vyberte si mezi velikostí Medium s vnitřním průměrem cca 3,2 cm, Large s průměrem cca 3,7 cm a X-Large s průměrem cca 4,2 cm.

     

    Co je tekutý silikon?

     

    Liquid Silicone je skutečným zasvěceným tipem mezi materiály pro erotické hračky. Je naprosto šetrný k pokožce, takže jeho používání je bezpečné a příjemné - bez kompromisů. Je také neuvěřitelně odolný, takže vydrží i ta nejdivočejší dobrodružství a stále zůstane v nejlepší kondici. A ta pružnost? Nepřekonatelná! Liquid Silicone se přizpůsobí všem myslitelným tvarům a přitom stále nabízí potřebnou pevnost. A co je nejlepší: působí úžasně přirozeně. Stručně řečeno: Liquid Silicone je všestranný pomocník mezi materiály pro erotické hračky, který z hlediska bezpečnosti a potěšení nenechává nic náhodě!

     

    Čištění a péče o erotické hračky z tekutého silikonu?

     

    Sexuální hračku je třeba po každém použití důkladně vyčistit. Stačí ji umýt teplou vodou a jemným mýdlem. Nemějte obavy, materiál je voděodolný a lze jej snadno opláchnout. Pokud chcete, můžete použít i speciální čistič erotických pomůcek, jako je náš VERYCLEAN ve spreji. Po vyčištění byste měli nechat erotickou hračku zcela vyschnout. Nejlepší je nechat ji uschnout na vzduchu, ne přímo na slunci nebo na topení. Když je zcela suchá, uložte ji na čisté a suché místo, mimo dosah ostatních erotických hraček. Nejlepší je vložit ji do speciálního sáčku na skladování erotických hraček, aby byla chráněna před prachem a nečistotami. A další rada: vždy používejte správný lubrikant. Erotická hračka na silikonové bázi velmi dobře funguje s lubrikanty na vodní bázi, jako je Aquameo. Lubrikantům na bázi silikonu byste se však měli vyhnout, protože mohou materiál napadnout. Pokud budete dodržovat tyto jednoduché rady pro péči, budete si svou erotickou hračku užívat dlouho!

     

    Více informací:

     

    • Více informací o produktu: Kroužek na penis v černé barvě
    • Sport Fucker Fusion Ring
    • Materiál: Superměkký silikonový potah, integrované kovové tyčinky a kovová kulička.
    • Speciální konstrukce kroužku na penis zaručuje bezpečné uchycení a držení.
    • Silné zaoblení kroužku na penis = stimulační kovová kulička
    • Zvlněná oblast kroužku na penis = roztahovací oblast
    • K dispozici ve 3 velikostech
    • Střední: vnitřní průměr: cca 3,2 cm
    • Velký: vnitřní průměr: cca 3,7 cm
    • X-Large: vnitřní průměr: cca 4,2 cm
    • Nejedná se o natahovací kroužek jako některé jiné pružné kroužky na penis, které nabízíme. Pokud se pokusíte tento erekční kroužek roztáhnout, pravděpodobně se zlomí. Pokud si ho představíte jako kovový kroužek s trochu větší pružností, bude se vám tento kroužek opravdu líbit.
    • Sport Fucker a MEO jsou renomované značky, které se specializují na vysoce kvalitní erotické hračky a BDSM produkty. Jejich rozsáhlý sortiment nabízí inovativní a vzrušující řešení pro každého, kdo chce své sexuální zážitky posunout na vyšší úroveň. Sport Fucker a MEO znamená kvalitu, funkčnost a maximální potěšení. Výrobky jsou pečlivě vyvíjeny a vyráběny podle přísných norem kvality, aby zajistily bezpečné a vzrušující sexuální zážitky. Tento výrobek je také působivým příkladem prvotřídní kvality a jedinečného designu, pro který se Sport Fucker jsou značky MEO a MEO známé.

    Stáhnout

    Kroužky na penis

    Jak nasadit kroužek na penis a jak vybrat správnou velikost kroužku na penis

    Stáhnout (1.21M)

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Potzenzsteigernd

    Wir waren auf der Suche nach etwas, das unsere Potenz steigert und uns im Bett Spaß macht. Dank dieses Penisrings ist unser Sexleben jetzt viel besser. Der Ring ist hautfreundlich und jederzeit einsetzbar. Er passt super und wir können ihn weiterempfehlen.

      Hodnocení 

      Superbe

      Superbe anneaux qui procurent un plaisir durable et un durcissement de pénis incroyable

        Napište vlastní recenzi

        Sport Fucker Fusion Ring - Kroužek na penis

        Sport Fucker Fusion Ring - Kroužek na penis

        Vychutnejte si dokonalou kombinaci kovu a silikonu s modelem Sport Fucker Fusion Ring! Tento revoluční kroužek na penis kombinuje výhody obou světů pro jedinečné a intenzivní potěšení. Díky svému superměkkému návleku z Liquid Silicone a vloženým kovovým tyčinkám se Sport Fucker Fusion Ring poskytuje dokonalou oporu a těsnost na těch správných místech.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: