Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Penis kroužky

Zpravodaj

Sport Fucker CockPit - Kroužek na penis

Vítejte v CockPitu, místě, kde vaše sexuální výkonnost stoupne! Na Sport Fucker CockPit je dokonalý kroužek na penis pro erekci tvrdou jako skála a intenzivní potěšení.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Vítejte v CockPitu, místě, kde vaše sexuální výkonnost stoupne! Na Sport Fucker CockPit je dokonalý kroužek na penis pro erekci tvrdou jako skála a intenzivní potěšení. Tento kroužek na penis, založený na klasickém designu "slzy", je vyroben z pevnější verze Liquid Silicone, která je přesto měkká a pružná.

     

    Na Sport Fucker CockPit má jedinečný zúžený tvar, který zajišťuje ergonomické usazení a poskytuje déle trvající a tvrdší erekci. Jakmile kroužek nasadíte na penis, okamžitě ucítíte, jak stimuluje váš krevní oběh a zvyšuje vaše pocity. Během sexu bude každý váš průnik s partnerkou doprovázen lehkým lechtáním na perineu, které nesmírně zvýší vaši sexuální sílu.

     

    Tento kroužek na penis je ideální pro krátká i dlouhá sezení. Ať už se chystáte na rychlovku, nebo na delší milostné sezení, kroužek na penis Sport Fucker CockPit vás bude doprovázet a pomůže vám maximalizovat váš sexuální výkon. Pociťte sílu a výdrž, kterou vám tento kroužek na penis dodá, až se budete ztrácet ve výšinách sexuální rozkoše.

     

    Na Sport Fucker CockPit je k dispozici v různých barvách - černé, červené nebo modré - takže si můžete vybrat kroužek, který nejlépe vyhovuje vašemu individuálnímu stylu a preferencím. Je vyroben z vysoce kvalitního materiálu Liquid Silicone, pohodlně se nosí a snadno se čistí. Připravte se vzlétnout a prozkoumat hranice svých sexuálních zážitků - s kroužkem na penis jako svým věrným společníkem Sport Fucker CockPit jako váš věrný společník.

     

    Co je tekutý silikon?

     

    Liquid Silicone je skutečným zasvěceným tipem mezi materiály pro erotické hračky. Je naprosto šetrný k pokožce, takže jeho používání je bezpečné a příjemné - bez kompromisů. Je také neuvěřitelně odolný, takže vydrží i ta nejdivočejší dobrodružství a stále zůstane v nejlepší kondici. A ta pružnost? Nepřekonatelná! Liquid Silicone se přizpůsobí všem myslitelným tvarům a přitom stále nabízí potřebnou pevnost. A co je nejlepší: působí úžasně přirozeně. Stručně řečeno: Liquid Silicone je všestranný pomocník mezi materiály pro erotické hračky, který z hlediska bezpečnosti a potěšení nenechává nic náhodě!

     

    Čištění a péče o erotické hračky z tekutého silikonu?

     

    Sexuální hračku je třeba po každém použití důkladně vyčistit. Stačí ji umýt teplou vodou a jemným mýdlem. Nemějte obavy, materiál je voděodolný a lze jej snadno opláchnout. Pokud chcete, můžete použít i speciální čisticí prostředek na erotické hračky, jako je náš VERYCLEAN ve spreji. Po vyčištění byste měli nechat erotickou hračku zcela vyschnout. Nejlepší je nechat ji uschnout na vzduchu, ne přímo na slunci nebo na topení. Když je zcela suchá, uložte ji na čisté a suché místo, mimo dosah ostatních erotických hraček. Nejlepší je vložit ji do speciálního sáčku na skladování erotických hraček, aby byla chráněna před prachem a nečistotami. A další rada: vždy používejte správný lubrikant. Erotická hračka na silikonové bázi velmi dobře funguje s lubrikanty na vodní bázi, jako je Aquameo. Lubrikantům na bázi silikonu byste se však měli vyhnout, protože mohou materiál napadnout. Pokud budete dodržovat tyto jednoduché rady pro péči, budete si svou erotickou hračku užívat dlouho!

     

    Více informací:

     

    • Více informací o produktu: Kroužek na penis od Sport Fucker
    • Sport Fucker CockPit
    • Jedinečný design.
    • Pro dlouhotrvající a tvrdší erekci.
    • Celková délka: max. 8,8 cm
    • Vnitřní průměr: cca 3,5 cm (s možností rozšíření)
    • Materiál: Liquid Silicone
    • Sport Fucker v USA a MEO v Německu jsou renomované značky specializující se na vysoce kvalitní erotické hračky a BDSM produkty. Rozsáhlý sortiment nabízí inovativní a sexy výrobky pro všechny, kteří chtějí své sexuální zážitky posunout na novou úroveň. Sport Fucker a MEO jsou symbolem kvality, funkčnosti a maximálního potěšení. Výrobky jsou pečlivě vyvíjeny a vyráběny podle přísných norem kvality, aby zajistily bezpečné a vzrušující sexuální zážitky. Tento výrobek je také působivým příkladem prvotřídní kvality a jedinečného designu, pro který se Sport Fucker jsou značky MEO a MEO známé.

    Stáhnout

    Kroužky na penis

    Jak nasadit kroužek na penis a jak vybrat správnou velikost kroužku na penis

    Stáhnout (1.21M)

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Macht viel Spaß

    Im Bett mit meinem Mann wurde es etwas langweilig und ich dachte, ich probiere mal einen Penisring aus. Der Ring hat sich wirklich gut angefühlt und die kleine Kugel oben drauf hat mir viel Spaß gemacht. Mit dem Penisring haben wir sicher viel mehr Spaß beim Sex. Ich freue mich schon auf das nächste Mal. Mein Mann und ich hatten wirklich viel Spaß mit dem Penisring.

      Napište vlastní recenzi

      Sport Fucker CockPit - Kroužek na penis

      Sport Fucker CockPit - Kroužek na penis

      Vítejte v CockPitu, místě, kde vaše sexuální výkonnost stoupne! Na Sport Fucker CockPit je dokonalý kroužek na penis pro erekci tvrdou jako skála a intenzivní potěšení.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: