Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Asslock

Zpravodaj

Sport Fucker - MOTOVibe BUZZ Lock

S MOTOVibe BUZZ Lock z Sport Fucker z USA vstoupíte do nového světa sexuálního potěšení. Model MOTOVibe BUZZ Lock kombinuje úžasné vlastnosti mimořádně oblíbeného análního kolíku Thunder Plug Asslock s přidanou silou dobíjecího motoru v análním kolíku.

Více informací

3360/00

129,90 €


-10,00 €

119,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    S MOTOVibe BUZZ Lock z Sport Fucker z USA vstupujete do nového světa sexuálního potěšení. Model MOTOVibe BUZZ Lock kombinuje žhavé vlastnosti mimořádně oblíbeného kolíku Thunder Plug Asslock s přidanou silou dobíjecího motoru v análním kolíku.

     

    Anální kolík ve tvaru vajíčka a těsně přiléhající erekční kroužek jsou vyrobeny z vysoce kvalitního lékařského silikonu a ABS. Oba jsou spojeny pružným silikonovým spojem. Oddělené otvory pro penis a varlata zajišťují dokonalé, těsné přilnutí a bezkonkurenční pohodlí.

     

    Ale to není všechno! Tuto sexy hračku si můžete vzít do baru, zapnout ji bezdrátovým dálkovým ovládáním a měnit vibrace, aniž by si toho někdo všiml. Ještě více vzrušující: dejte dálkové ovládání příteli a nechte se překvapit, kdy a kde změní vibrace - i když jste zrovna zaneprázdněni v temné komoře!

     

    Stránka MOTOVibe BUZZ Lock je vyrobena z lékařského silikonu šetrného k pokožce, který neobsahuje ftaláty, a ABS. Materiál zvaný Liquid Silicone je úžasně přirozený, poskytuje potřebnou pevnost a vydrží i ta nejdivočejší dobrodružství. A díky vodotěsnému standardu IPX7 nestojí nic v cestě používání ve sprše nebo ve vaně.

     

    Pro nezapomenutelné, naprosto úžasné chvíle zábavy můžete svou novou hračku snadno a pohodlně dobíjet pomocí dodávaného USB kabelu. MOTOVibe BUZZ Lock už jen čeká, až vám poskytne vzrušení, které jste vždycky hledali!

     

    Co je ještě důležité si uvědomit:

     

    Používejte prosím pouze lubrikanty na vodní bázi (např. Aquameo), protože lubrikanty obsahující silikon by poškodily vysoce kvalitní materiál. Před a po použití byste měli výrobek očistit naším sprejem VERYCLEAN.

     

    Další informace: V případě potřeby můžete použít i další produkty:

     

    • Sport Fucker MOTOVibe BUZZ Lock
    • Vibrační kroužek s análním kolíkem.
    • Přiléhá těsně k penisu a varlatům.
    • Stimuluje pomocí 10 vibračních režimů.
    • Vybaven dálkovým ovládáním.
    • Vodotěsný dle IPX7.
    • Dobíjení pomocí přiloženého USB kabelu.
    • Přiložen návod k použití.
    • Materiál: lékařský silikon a ABS (bez ftalátů).
    • Oválný anální kolík: délka cca 64 mm, průměr cca 45 mm
    • Natahovací silikonová přípojka: délka cca 18 cm, průměr cca 13 mm
    • Natahovací erekční kroužek: oválný = cca 45 mm x 38 mm, otvor pro penisový násadec: průměr cca 25 mm, otvor pro varlata: průměr cca 25 mm
    • Co je to tekutý silikon? Liquid Silicone je skutečným insiderem mezi materiály pro erotické hračky. Je naprosto šetrný k pokožce, takže jeho používání je bezpečné a pohodlné - bez kompromisů. Je také neuvěřitelně odolný, takže vydrží i ta nejdivočejší dobrodružství a stále zůstane v nejlepší formě. A ta pružnost? Bezkonkurenční. Liquid Silicone se přizpůsobí všem myslitelným tvarům a přitom stále nabízí potřebnou pevnost. A co je nejlepší, působí úžasně přirozeně. Stručně řečeno: Liquid Silicone je všestranný pomocník mezi materiály pro erotické pomůcky, který z hlediska bezpečnosti a potěšení nenechává nic náhodě!
    • Sport Fucker a MEO jsou dvě renomované společnosti, které se specializují na výrobu vysoce kvalitních erotických hraček a BDSM produktů. Rozsáhlý sortiment nabízí inovativní a sexy řešení pro každého, kdo chce své sexuální zážitky posunout na novou úroveň. Sport Fucker a MEO jsou synonymem kvality, funkčnosti a maximálního potěšení. Výrobky jsou pečlivě vyvíjeny a vyráběny podle přísných norem kvality. Jsou zárukou bezpečných a vzrušujících sexuálních zážitků. Tento výrobek je také působivým příkladem vysoké kvality a jedinečného designu, pro který se Sport Fucker jsou značky MEO a MEO známé.

    Stáhnout

    Kroužky na penis

    Jak nasadit kroužek na penis a jak vybrat správnou velikost kroužku na penis

    Stáhnout (1.21M)

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Von vorne und von hinten gut

    Als sehr offene Menschen, die gerne Neues ausprobieren, haben wir uns für dieses Produkt entschieden, weil es unsere Neugier geweckt hat. Das Produkt fühlt sich gut und hochwertig an. Nach der Anwendung muss ich sagen, dass meine Erektion länger angehalten hat. Aber auch die Genitalien meines Partners fühlten sich härter an und somit war es für mich sehr intensiv. Was mir auch aufgefallen ist, dass mein Partner länger durchhalten konnte als sonst. Wir sind sehr zufrieden.

      Hodnocení 

      Toller Tragekomfort mit viel Wirkung für kleines Geld.

      Wer etwas Neues ausprobieren möchte, ist hier genau richtig. Angenehmer Tragekomfort mit hohem Spaßfaktor, den man gerne öfter nutzt. Tolles Preis-Leistungs-Verhältnis und schnelle Lieferung. Absolut empfehlenswert.

        Napište vlastní recenzi

        Sport Fucker - MOTOVibe BUZZ Lock

        Sport Fucker - MOTOVibe BUZZ Lock

        S MOTOVibe BUZZ Lock z Sport Fucker z USA vstoupíte do nového světa sexuálního potěšení. Model MOTOVibe BUZZ Lock kombinuje úžasné vlastnosti mimořádně oblíbeného análního kolíku Thunder Plug Asslock s přidanou silou dobíjecího motoru v análním kolíku.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        22 další položky ve stejné kategorii: