Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Penis kroužky

Zpravodaj

Sport Fucker Cock Chute

Objevte senzační Sport Fucker Cock Chute: dokonalý kroužek na penis z USA pro obzvlášť intenzivní potěšení a nezapomenutelný zážitek!

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Objevte senzační Sport Fucker Cock Chute: dokonalý kroužek na penis z USA pro obzvlášť intenzivní potěšení a nezapomenutelný zážitek!

     

    Náš sportovní Fucker Cock Chute je vyroben ze super měkkého Liquid Silicone a je dokonale navržen tak, aby vám poskytl jedinečnou stimulaci. Zajišťuje jemné roztažení šourku a příjemné roztažení varlat, což umožňuje senzační zvýšení rozkoše.

     

    Sportovní Fucker Cock Chute je nejen stylovým doplňkem, ale také výkonným společníkem pro vaše potěšení. Těsné uchycení kolem základny penisu zintenzivňuje průtok krve, což vede k silnější a déle trvající erekci. Zároveň pocítíte příjemné napětí v šourku, které vyžene vaše vzrušení do nepředstavitelných výšin.

     

    Díky mimořádné roztažitelnosti se Sport Fucker Cock Chute dokonale přizpůsobí vašim individuálním potřebám a nabízí příjemný pocit při nošení. Hladký, neporézní povrch zajišťuje potěšení bez tření a umožňuje snadné čištění po použití.

     

    S celkovou velikostí cca 7,2 x 6,3 cm a pubickým otvorem cca 4,7 x 3 cm nabízí Sport Fucker Cock Chute ideální přizpůsobení a pomůže vám dosáhnout intenzivních orgasmů. Elastický kroužek na varlata o průměru cca 3,8 cm a otvor pro penis o rozměrech cca 3 x 3,6 cm zajišťují bezpečné držení a maximální pohodlí.

     

    Vyberte si z atraktivních barev červená, modrá a černá Sport Fucker Cock Chutevyberte si z atraktivních barev červené, modré a černé tu, která se vám nejvíce líbí, a užijte si vzrušující zážitek plný chtíče a vášně.

     

    Co je tekutý silikon?

     

    Liquid Silicone je skutečným zasvěceným tipem mezi materiály pro erotické hračky. Je naprosto šetrný k pokožce, takže jeho používání je bezpečné a příjemné - bez kompromisů. Je také neuvěřitelně odolný, takže vydrží i ta nejdivočejší dobrodružství a stále zůstane v nejlepší kondici. A ta pružnost? Nepřekonatelná! Liquid Silicone se přizpůsobí všem myslitelným tvarům a přitom stále nabízí potřebnou pevnost. A co je nejlepší: působí úžasně přirozeně. Stručně řečeno: Liquid Silicone je všestranný pomocník mezi materiály pro erotické hračky, který z hlediska bezpečnosti a potěšení nenechává nic náhodě!

     

    Čištění a péče o erotické hračky z tekutého silikonu?

     

    Sexuální hračku je třeba po každém použití důkladně vyčistit. Stačí ji umýt teplou vodou a jemným mýdlem. Nemějte obavy, materiál je voděodolný a lze jej snadno opláchnout. Pokud chcete, můžete použít i speciální čistič erotických pomůcek, jako je náš VERYCLEAN ve spreji. Po vyčištění byste měli nechat erotickou hračku zcela vyschnout. Nejlepší je nechat ji uschnout na vzduchu, ne přímo na slunci nebo na topení. Když je zcela suchá, uložte ji na čisté a suché místo, mimo dosah ostatních erotických hraček. Nejlepší je vložit ji do speciálního sáčku na skladování erotických hraček, aby byla chráněna před prachem a nečistotami. A další rada: vždy používejte správný lubrikant. Erotická hračka na silikonové bázi velmi dobře funguje s lubrikanty na vodní bázi, jako je Aquameo. Lubrikantům na bázi silikonu byste se však měli vyhnout, protože mohou materiál napadnout. Pokud budete dodržovat tyto jednoduché rady pro péči, budete si svou erotickou hračku užívat dlouho!

     

    Více informací:

     

    • Více informací o produktu: Kroužek na penis a varlata
    • Sport Fucker Cock Chute
    • S oddělovačem varlat (roztahuje obě varlata doširoka od sebe)
    • Super měkký, tzv. Liquid Silicone.
    • Hladký, neporézní povrch.
    • Velmi pružný.
    • Pevně obepíná kořen penisu a základnu varlat.
    • Pro pevnější a déle trvající erekci.
    • Celkové rozměry: cca 7,2 x 6,3 cm
    • Otvor u stydké kosti: cca 4,7 x 3 cm, rozšiřitelný.
    • Otvor pro varlata: každé o průměru cca 3,8 cm, roztažitelné.
    • Otvor pro penis: cca 3 x 3,6 cm, roztažitelný
    • Snadno se čistí
    • Materiál: silikon, TPR
    • Sport Fucker a MEO jsou renomované společnosti, které se specializují na vysoce kvalitní erotické hračky a BDSM produkty. Rozsáhlý sortiment nabízí inovativní a vzrušující řešení pro všechny, kteří chtějí své sexuální zážitky posunout na novou úroveň. Sport Fucker a MEO znamenají kvalitu, funkčnost a maximální potěšení. Výrobky jsou pečlivě vyvíjeny a vyráběny podle přísných norem kvality, aby zajistily bezpečné a vzrušující sexuální zážitky. Tento výrobek je také působivým příkladem prvotřídní kvality a jedinečného designu, pro který se Sport Fucker jsou značky MEO a MEO známé.

    Stáhnout

    Kroužky na penis

    Jak nasadit kroužek na penis a jak vybrat správnou velikost kroužku na penis

    Stáhnout (1.21M)

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Sehr zufrieden

    Ich bin mit diesem Penisring sehr zufrieden! Die Anwendung ist einfach und der Ring hat einen festen, aber nicht zu engen Griff, der meiner Erektion zu mehr Stärke und Dauer verholfen hat. Das Material fühlt sich angenehm auf der Haut an und der Ring ist auch über einen längeren Zeitraum bequem zu tragen. Ich würde ihn wieder kaufen.

    • 0 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Sport Fucker Cock Chute

    Sport Fucker Cock Chute

    Objevte senzační Sport Fucker Cock Chute: dokonalý kroužek na penis z USA pro obzvlášť intenzivní potěšení a nezapomenutelný zážitek!

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: