Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Penis kroužky

Zpravodaj

Sport Fucker Rugby Ring

Pociťte sílu a vášeň Sport Fucker Rugby Ring! Tento univerzální kroužek na penis, který je k dispozici ve vzrušující modré, černé a červené barvě, dodá vašim nejintimnějším chvílím nový rozměr potěšení.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Pociťte sílu a vášeň Sport Fucker Rugby Ring! Tento univerzální kroužek na penis, který je k dispozici ve vzrušující modré, černé a červené barvě, dodá vašim nejintimnějším chvílím nový rozměr potěšení. Kroužek Rugby Ring je evolucí oblíbeného kroužku Sport Fucker™ Trainer Ring, nyní má však ještě silnější tvar a je vyroben z jedinečné směsi Liquid Silicone.

     

    Zažijte působivou erekci a větší výdrž při sexu, zatímco Sport Fucker Rugby Ring obepíná penis vzrušujícím těsným vnitřním průměrem cca 2,4 cm. Jemný tlak na penis podporuje průtok krve a zajišťuje pevnější a déle trvající erekci. Rugby Ring zároveň poskytuje příjemnou stimulaci a zvyšuje pocit rozkoše při sexu.

     

    Vysoce elastický silikonový materiál TPR se dokonale přizpůsobí individuální velikosti a tvaru a zajistí maximální pohodlí při nošení. Ať už sami nebo s partnerem, kroužek Sport Fucker Rugby Ring vám umožní přizpůsobit si potěšení a objevit nové výšiny rozkoše.

     

    Kroužek Sport Fucker Rugby Ring zaujme nejen svou funkčností, ale také jedinečným designem a kvalitním zpracováním. S tímto stylovým doplňkem můžete učinit erotické prohlášení. Pro ještě příjemnější a smyslnější prožitek a zažehnutí ohně vášně použijte lubrikant.

     

    Jste připraveni posunout hranice své rozkoše? Užijte si vzrušující okamžiky, které nabízí sportovní Fucker Rugby Ring, a zažijte nezapomenutelné chvíle rozkoše a extáze. Dejte svému sexuálnímu životu ten správný říz a užijte si smyslné dobrodružství, které vás vynese do nepředstavitelných výšin uspokojení.

     

    Co je tekutý silikon?

     

    Liquid Silicone je skutečným zasvěceným tipem mezi materiály pro erotické hračky. Je naprosto šetrný k pokožce, takže jeho používání je bezpečné a příjemné - bez kompromisů. Je také neuvěřitelně odolný, takže vydrží i ta nejdivočejší dobrodružství a stále zůstane v nejlepší kondici. A ta pružnost? Nepřekonatelná! Liquid Silicone se přizpůsobí všem myslitelným tvarům a přitom stále nabízí potřebnou pevnost. A co je nejlepší: působí úžasně přirozeně. Stručně řečeno: Liquid Silicone je všestranný pomocník mezi materiály pro erotické hračky, který z hlediska bezpečnosti a potěšení nenechává nic náhodě!

     

    Čištění a péče o erotické hračky z tekutého silikonu?

     

    Sexuální hračku je třeba po každém použití důkladně vyčistit. Stačí ji umýt teplou vodou a jemným mýdlem. Nemějte obavy, materiál je voděodolný a lze jej snadno opláchnout. Pokud chcete, můžete použít i speciální čisticí prostředek na erotické hračky, jako je náš VERYCLEAN ve spreji. Po vyčištění byste měli nechat erotickou hračku zcela vyschnout. Nejlepší je nechat ji uschnout na vzduchu, ne přímo na slunci nebo na topení. Když je zcela suchá, uložte ji na čisté a suché místo, mimo dosah ostatních erotických hraček. Nejlepší je vložit ji do speciálního sáčku na skladování erotických hraček, aby byla chráněna před prachem a nečistotami. A další rada: vždy používejte správný lubrikant. Erotická hračka na silikonové bázi velmi dobře funguje s lubrikanty na vodní bázi, jako je Aquameo. Lubrikantům na bázi silikonu byste se však měli vyhnout, protože mohou materiál napadnout. Pokud budete dodržovat tyto jednoduché rady pro péči, budete si svou erotickou hračku užívat dlouho!

     

    Více informací:

     

    • Více informací o produktu: Kroužek na penis
    • Sport Fucker Rugby Ring
    • Jedinečně měkký a vysoce elastický.
    • Všestranné použití.
    • Vnější průměr: cca 5,2 cm
    • Vnitřní průměr: cca 2,4 cm
    • Tloušťka materiálu: cca 1,4 cm
    • Neuvěřitelně pružný.
    • Používejte s lubrikantem Aquameo.
    • Materiál: směs silikonu a TPR (neporézní)
    • Sport Fucker v USA a MEO v Evropě jsou renomované značky specializující se na vysoce kvalitní erotické hračky a BDSM produkty. Rozsáhlý sortiment nabízí inovativní a vzrušující řešení pro všechny, kteří chtějí své sexuální zážitky posunout na novou úroveň. Sport Fucker a MEO znamenají kvalitu, funkčnost a maximální potěšení. Výrobky jsou pečlivě vyvíjeny a vyráběny podle přísných norem kvality, aby zajistily bezpečné a vzrušující sexuální zážitky. Tento výrobek je také působivým příkladem prvotřídní kvality a jedinečného designu, pro který se Sport Fucker jsou značky MEO a MEO známé.

    Stáhnout

    Kroužky na penis

    Jak nasadit kroužek na penis a jak vybrat správnou velikost kroužku na penis

    Stáhnout (1.21M)

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Top Qualittät

    Der Ring ist sehr gut verarbeitet und von hoher Qualität.
    Das Material ist weich und anschmiegsam, das kann ich nur bestätigen.
    Durch die verschiedenen Öffnungen kann man ihn auf verschiedene Arten benutzen, also doppelt gut :-)
    Macht auf jeden Fall Spaß :-D

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Très bon produit

    Matière douce et agréable, solide et extensible, c'est un produit de qualité.
    Idéal pour faire durer les ébats et resté dur.
    Pas d'odeur désagréable.
    Livré en 2 jours. Je recommande ce produit.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Sport Fucker Rugby Ring

    Sport Fucker Rugby Ring

    Pociťte sílu a vášeň Sport Fucker Rugby Ring! Tento univerzální kroužek na penis, který je k dispozici ve vzrušující modré, černé a červené barvě, dodá vašim nejintimnějším chvílím nový rozměr potěšení.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: