Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Penis kroužky

Zpravodaj

Sport Fucker Wedge - Kroužek na penis

Zažijte dokonalé potěšení s kroužkem na penis Sport Fucker Wedge! Tento revoluční erekční kroužek vás uvede do extáze a roznítí vaši vášeň. Zažijte novou dimenzi intenzivní stimulace a nezapomenutelné okamžiky rozkoše.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Zažijte dokonalé potěšení s kroužkem na penis Sport Fucker Wedge! Tento revoluční erekční kroužek vás uvede do extáze a roznítí vaši vášeň. Zažijte novou dimenzi intenzivní stimulace a nezapomenutelné okamžiky rozkoše. Díky svému tvarovanému designu a jedinečnému klínovitému tvaru je tento erekční kroužek skutečnou atrakcí a nepostradatelným doplňkem pro sexy dobrodružství.

     

    Na Sport Fucker Wedge je však nejen vizuálně přitažlivý, ale zaujme také dokonalým přilnutím a přiléhavostí. S vnitřním průměrem přibližně 2,4 cm dokonale padne na penis nebo celé balení a poskytuje optimální stimulaci. Zakřivený tvar klínu atraktivním způsobem zvýrazní vaše mužství a učiní vás neodolatelným. Ať už při sexu nebo v každodenním životě, tento kroužek na penis vás potěší intenzivními pocity a delší výdrží.

     

    Kroužek na penis je vyroben z vysoce kvalitního a extrémně pružného materiálu TPR, který je na pokožce příjemně měkký a zajišťuje pohodlné nošení. Jeho důmyslný design vám umožní nosit jej delší dobu bez nepříjemných omezení. Pociťte silný účinek tohoto kroužku na penis, který zvyšuje erekci, zintenzivňuje vaše pocity a zajistí vám ještě spokojenější milostný život.

     

    Vychutnejte si neomezené potěšení a vášeň, které vám tento kroužek na penis od Sport Fucker nabízí. Pořiďte si tento jedinečný doplněk hned a zažijte nezapomenutelné chvíle erotiky a extáze.

     

    Co je tekutý silikon?

     

    Liquid Silicone je skutečným zasvěceným tipem mezi materiály pro erotické hračky. Je naprosto šetrný k pokožce, takže jeho používání je bezpečné a příjemné - bez kompromisů. Je také neuvěřitelně odolný, takže vydrží i ta nejdivočejší dobrodružství a stále zůstane v nejlepší kondici. A ta pružnost? Nepřekonatelná! Liquid Silicone se přizpůsobí všem myslitelným tvarům a přitom stále nabízí potřebnou pevnost. A co je nejlepší: působí úžasně přirozeně. Stručně řečeno: Liquid Silicone je všestranný pomocník mezi materiály pro erotické hračky, který z hlediska bezpečnosti a potěšení nenechává nic náhodě!

     

    Čištění a péče o erotické hračky z tekutého silikonu?

     

    Sexuální hračku je třeba po každém použití důkladně vyčistit. Stačí ji umýt teplou vodou a jemným mýdlem. Nemějte obavy, materiál je voděodolný a lze jej snadno opláchnout. Pokud chcete, můžete použít i speciální čisticí prostředek na erotické hračky, jako je náš VERYCLEAN ve spreji. Po vyčištění byste měli nechat erotickou hračku zcela vyschnout. Nejlepší je nechat ji uschnout na vzduchu, ne přímo na slunci nebo na topení. Když je zcela suchá, uložte ji na čisté a suché místo, mimo dosah ostatních erotických hraček. Nejlepší je vložit ji do speciálního sáčku na skladování erotických hraček, aby byla chráněna před prachem a nečistotami. A další rada: vždy používejte správný lubrikant. Erotická hračka na silikonové bázi velmi dobře funguje s lubrikanty na vodní bázi, jako je Aquameo. Lubrikantům na bázi silikonu byste se však měli vyhnout, protože mohou materiál napadnout. Pokud budete dodržovat tyto jednoduché rady pro péči, budete si svou erotickou hračku užívat dlouho!

     

    Více informací:

     

    • Více informací o produktu: Kroužek na penis/testikulum
    • Sport Fucker Wedge
    • Materiál: silikon bez ftalátů
    • Ergonomicky zakřivený tvar klínu
    • Super elastický materiál
    • Vnitřní průměr cca 2,4 cm
    • Sport Fucker a MEO jsou renomované společnosti, které se specializují na vysoce kvalitní erotické hračky a BDSM produkty. Rozsáhlý sortiment nabízí inovativní a vzrušující řešení pro všechny, kteří chtějí své sexuální zážitky posunout na novou úroveň. Sport Fucker a MEO znamenají kvalitu, funkčnost a maximální potěšení. Výrobky jsou pečlivě vyvíjeny a vyráběny podle přísných norem kvality, aby zajistily bezpečné a vzrušující sexuální zážitky. Tento výrobek je také působivým příkladem prvotřídní kvality a jedinečného designu, pro který se Sport Fucker jsou značky MEO a MEO známé.

    Stáhnout

    Kroužky na penis

    Jak nasadit kroužek na penis a jak vybrat správnou velikost kroužku na penis

    Stáhnout (1.21M)

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Top

    Excellent produit. résistant je m’en sers souvent, ne fait pas mal caoutchouc de bonne qualité. maintient une forte érection et retarde le grand final à essayer absolument

      Napište vlastní recenzi

      Sport Fucker Wedge - Kroužek na penis

      Sport Fucker Wedge - Kroužek na penis

      Zažijte dokonalé potěšení s kroužkem na penis Sport Fucker Wedge! Tento revoluční erekční kroužek vás uvede do extáze a roznítí vaši vášeň. Zažijte novou dimenzi intenzivní stimulace a nezapomenutelné okamžiky rozkoše.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: