Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Ball stretcher

Zpravodaj

Magnetické ball stretcher z nerezové oceli

ball stretcher S tránkaball stretcher z nerezové oceli je vybavena magnetickým uzávěrem, takže ji můžete během okamžiku připevnit a odstranit kolem varlat. Jedná se o magnetické závaží na varlata, magnetický kroužek na varlata a natahovač varlat z nerezové oceli a bestseller v obchodě MEO BDSM.

Více informací

79,90 €


-10,00 €

69,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    ball stretcher Stránka ball stretcher z nerezové oceli je vybavena magnetickým uzávěrem, takže ji můžete během okamžiku připevnit a odstranit kolem varlat. Jedná se o magnetické závaží na varlata, magnetický kroužek na varlata a natahovač varlat z nerezové oceli a bestseller v obchodě MEO BDSM.

     

    Obvykle jsou obě části natahovače varlat spojeny imbusovými šrouby. Pro časově náročné nasazování a sundávání potřebujete také příslušný klíč. Ne tak u našeho ball stretcher s magnetickým uzávěrem.

     

    Díky kvalitnímu zpracování bez nepříjemných uzávěrů či okrajů nabízí ball stretcher maximální pohodlí při nošení. Na ball stretcher vás také zaujme svou vysokou hmotností a poskytne vám mimořádně intenzivní potěšení s dostatkem trakce.

     

    Silné magnety zajišťují pevné a bezpečné uchycení, takže ball stretcher můžete nosit i při sexu, na cestách nebo v noci v posteli. Po použití můžete ball stretcher vyčistit pomocí našeho spreje VERYCLEAN.

     

    Abyste mohli najít správný průměr pro každou velikost varlat nebo penisu a každý tréninkový cíl, jsou naše magnetické ball stretcher dostupné ve třech různých velikostech a váhových kategoriích:

     

     

    • Velikost S = 30 mm x 35 mm, hmotnost 375 gramů
    • Velikost M = 45 mm / 35 mm, hmotnost 700 gramů
    • Velikost L: 60 mm x 35 mm, hmotnost 925 gramů

     

    Další podrobnosti:

     

    • Magnetické ball stretcher
    • Závaží na varlata, kroužek na varlata a také natahovač varlat s magnetickým zapínáním.
    • Černá povrchová úprava pro výjimečný vzhled.
    • Materiál: Ball stretcher Nerezová ocel
    • parachute Tvar
    • vysoký komfort
    • hladký, leštěný povrch
    • Magnetický uzávěr pro snadné nasazování a sundávání
    • snadno se čistí
    • Barva: černá matná

     

    Magnetické ball stretcher - Speciální poznámky:

     

    Čisticí prostředky:

     

    K čištění používejte pouze alkohol nebo isopropanol. Ke každému magnetickému závaží na varlata jsou přiloženy vhodné alkoholové polštářky. Magnety nesmí přijít do styku s vodou nebo čisticími prostředky.

     

    Bezpečnostní pokyny:

     

    Toto zboží není hračka. Ujistěte se, že je uložen mimo dosah dětí. Pro skladování doporučujeme náš uzamykatelný box Joyybox.

     

    Silné magnety mohou narušit činnost aktivních elektronických implantátů, jako jsou kardiostimulátory nebo implantované defibrilátory nebo magneticky aktivované implantáty, a ohrozit pacienty. Mezi implantátem a magnetem udržujte vzdálenost alespoň 20 cm.

     

    Mezi magnetem a železným předmětem nebo mezi dvěma magnety působí silné přitažlivé síly. Při používání našich magnetických ball stretcher proto doporučujeme opatrnost. Při neopatrné manipulaci si můžete mezi dva magnety skřípnout prsty nebo kůži. To může vést k pohmožděninám a hematomům na postižených místech.

     

    Udržujte magnety mimo dosah všech zařízení a předmětů, které mohou být poškozeny silným magnetickým polem, např. kreditních karet, datových nosičů, hodinek atd.....

     

     

     

     

    Použití: Magnety se mohou používat i v případě, že jsou v kontaktu s magnetickým polem:

     

    ball stretcher ze série Oh So Easy se nosí nad varlaty v okolí šourku. Stránka ball stretcher se používá především k roztažení šourku. Nošení kuličkového natahovače Oh So Easy však přináší také mnoho potěšení při sexu, masturbaci nebo při nenápadném nošení pod kalhotami. Nerezový ball stretcher působí na varlata větší či menší silou v závislosti na zvolené velikosti a počtu. Při dlouhodobém nošení ball stretcher roztahuje šourek. Orgasmus může být v důsledku nošení a trakce, kterou působí na varlata, extrémnější. Oh So Easy ball stretcher je také velmi oblíbený jako intimní šperk. Pro roztažení šourku a zvětšení varlat je důležitá hmotnost kuličkového natahovače, délka jeho nošení a počet použitých ball stretcher.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Great weight, snug fit

    I received my size “small” earlier this week but, being relatively new to stretching, had warm up to getting the device on (a quick jerk and warm shower helped). The magnets are pretty strong, so the risk of pinching is real, but once you’re able to get it on, the weight feels great and the device is comfortable. Personally, I’ve worn it now twice, in 2 or 3 hour increments, and look forward to more. One note: it’s not water-safe (alcohol clean only), and the only criticism I have is that the edges on the inside (when the magnet joins) could be eased a bit more to reduce the risk of pinch.

    That said, I love it and plan to work up to the next size in due time. Cheers!

      Hodnocení 

      Immer wieder!

      Am Anfang kann der Oh So Easy Magnetischer Ballstretcher etwas schmerzen, nach einer Weile kommt einem das neue Sextoy aber wie ein Teil des Körpers vor - und dann wird's angenehm. Der Grund: Das edle, schwarze Toy entfernt die Hoden vom warmen Körper und kühlt sie ab. Das hat gleich mehrere Vorteile: Meine Eier waren plötzlich höchst sensibel - als mein Partner sie mir leckte, habe ich alle Schmerzen sofort vergessen. Nach dem Orgasmus haben sich meine Eier allerdings angefühlt, als ob sie einen Muskelkater haben. Trotzdem würde ich den Ballstretcher bei besonderen Männern wieder anlegen - sobald der "Muskelkater" abgeklungen ist. Solange bleibt er in seiner schicken schwarzen Samttasche, die beim Kauf dabei ist.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Ziehen richtig schön nach unten

      Ich hab schon länger überlegt mir ein Hodengewicht zu kaufen und hab nach längerer Suche diesen magnetischen Ball Stretcher als meinen Favoriten gefunden. Er hat eine sehr gute Größe und ein richtig angenehmes Gewicht...ziehen richtig schön nach unten, sind aber für den alltäglichen Gebrauch (bei der Arbeit) nach meiner Meinung nicht so geeignet, da es in der Jeans doch etwas eng werden kann. Denn ich will auch auf das tägliche tragen 24/7 nicht verzichten und trage deshalb den 30 mm Ball Stretcher (bei der Arbeit) so gut wie immer... und den 60 mm zuhause.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Great stretch

      Nice weight. Comfortable to wear. Watch out for the pinch when fitting.

        Napište vlastní recenzi

        Magnetické ball stretcher z nerezové oceli

        Magnetické ball stretcher z nerezové oceli

        ball stretcher S tránkaball stretcher z nerezové oceli je vybavena magnetickým uzávěrem, takže ji můžete během okamžiku připevnit a odstranit kolem varlat. Jedná se o magnetické závaží na varlata, magnetický kroužek na varlata a natahovač varlat z nerezové oceli a bestseller v obchodě MEO BDSM.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: