Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Ball stretcher

Zpravodaj

CAZZOMEO Bull Bag ball stretcher - černá

Pro vypouklé býčí koule! Černý CAZZOMEO® Bull Bag zabírá varlata během chvilky. Silný materiál je obklopí s lichotivou něhou a opticky zvětší objem šourku.

Více informací

9875/00

k dispozici na

    Více informací

    Bull Bag ball stretcher - černá

     

    Chceš mít koule jako býk? Pak je prostě vložte do nového Bull Bag od CAZZOMEO®, jedinečné ball stretcher v anatomicky dokonalém designu. Je vyroben z vysoce pružného a odolného silikonu, Bull Bag nabízí prostor i pro ty nejtlustší závěsy a na druhou stranu i malá vajíčka vypadají působivě objemně!

     

    Nasadíte je během okamžiku: Sametově měkké a opravdu nadýchané, elastické Bull Bag obepne vaše kuličky. Opticky značně zvětšené koule se vám budou těžce pohupovat mezi nohama. Vypadají jako býk. Vypadají působivě a jsou vzrušující, protože cítíte jejich váhu a tah na šourku.

     

    Nejdůležitější prvky :

     

    Kyprý vzhled

    Nadržený pocit

    Vytváří velké koule

    Perfektní doplněk CBT

    Pružný materiál

     

    CBT: Sáčky na býka jsou dokonalým doplňkem pro mučení penisu a koulí (CBT). Tato dobrovolná sexuální hra stimuluje mužské genitálie příjemným a bolestivým způsobem. Silnostěnný vak hračky například snižuje sílu úderů a rovnoměrněji rozkládá tlak na varlata.

     

    K nasazení se rozšiřuje ukazováčkem a prostředníčkem obou rukou a poté se palci postupně vtlačují varlata do vaku.

     

    Další podrobnosti:

     

    • Průměr otvoru je přibližně 2 cm
    • MEO doporučuje výrobek před a po použití vyčistit naším čističem hraček VERYCLEAN a po vysušení jej skladovat odděleně od ostatních plastů. Bullbag používejte pouze s lubrikanty na vodní bázi, jako jsou AQUAMEO®, SOLEMEO® nebo LUNAMEO®.

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    fest umschlossen

    Also als Ballstretcher würde ich dieses geile Teil eher nicht bezeichnen. Ganz im Gegenteil! Will man(n) seine gestretchten Eier wieder einmal kompakt und fest "oben" tragen, dann ist dies hier das richtige Produkt! Sobald die Klöten im Silikonsack verstaut sind, fühlt es sich an, als würde eine feste Männerhand das Gehänge umschließen und fest zusammen drücken. Ein geiles Feeling, muss man einfach mal spüren. Auch beim laufen bleiben die Hoden schön kompakt beisammen und es fühlt sich sehr erotisch an. Den "Bull Bag" kann man ständig tragen, eine fette Beule in der Jeans und neugierige Blicke sind garantiert. Fazit: Ich mag es wenn die Eier so straff fixiert sind und es mal nicht so zu einem gebaumel zwischen den Schenkeln kommt. Also: klare Kaufempfehlung!

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    I am totally happy with it

    A very nifty toy. Once I saw that there's a front and a back to it, it was simple to put on. Once on, it snuggles my balls nicely and is comfy for all day wear if I want. There's a constant reminder when I'm sitting that my balls are getting some very nice attention; when standing or walking it's possible to forget that it's there--not that I want to. Under light shorts the bulge is very large indeed; under jeans not so much but still shows.

    • 5 z 6 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Bull Bag Ball Stretcher

    Oh man, I have died and gone to heaven! Awesome feeling. I have always wanted to try saline infusion and I think this might be a nice stepping stone toward that. I did come up with a method for getting it on with ease. I have balls that are good size but run and hide in my groin when I go after them with toys. I put a loop in a flat, cotton shoe lace and pull it tight around my balls. I grip the lace with my teeth while I put on the bull balls and then gently remove the lace. It works pretty well. Have fun ball pigs!

    • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    CAZZOMEO Bull Bag ball stretcher - černá

    CAZZOMEO Bull Bag ball stretcher - černá

    Pro vypouklé býčí koule! Černý CAZZOMEO® Bull Bag zabírá varlata během chvilky. Silný materiál je obklopí s lichotivou něhou a opticky zvětší objem šourku.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: