Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Ball stretcher

Zpravodaj

CAZZOMEO - Hanger - 3 cm ball stretcher s D-kroužkem

CAZZOMEO® Hanger je pravděpodobně nejpohodlnější kožená ball stretcher, jakou jste kdy nosili. V případě potřeby lze dokonce připevnit závaží.

Více informací

1798/00

k dispozici na

    Více informací

    CAZZOMEO® Hanger je pravděpodobně ta nejpohodlnější kožená ball stretcher, jakou jste kdy nosili. V případě potřeby lze dokonce připojit závaží.

     

    Měkký ball stretcher se umístí nad šourek a poté se k němu připevní přídavný řemínek, který stáhne varlata nebo šourek směrem dolů. Popruh jsme vybavili D-kroužkem, na který můžete připevnit závaží, pokud dáváte přednost maximálnímu roztažení šourku.

     

    Další podrobnosti:

     

    • CAZZOMEO© ball stretcher s D-kroužkem
    • Materiál: Měkká hovězí kůže
    • Rozměry: Ball stretcher cca 3,5 cm
    • Objevte intenzivní potěšení z protahování míčků u MEO! Jako přední obchod na ball stretcher nabízíme širokou škálu vysoce kvalitních produktů, které posunou váš sexuální život na vyšší úroveň. Naše ball stretcher byly speciálně navrženy tak, aby jemně stahovaly šourek nebo varlata směrem dolů a vytvářely intenzivní pocit stimulace. Ať už dáváte přednost jemnému tahu, nebo intenzivnímu protažení, naše ball stretcher vám nabízejí řadu možností, které splní vaše individuální přání. Díky různým materiálům, jako jsou ball stretcher z vysoce kvalitní kůže, těžké nerezové oceli nebo pohodlného silikonu, nabízíme ball stretcher pro každý vkus a pohodlí. Od nastavitelných stiskacích cvočků až po řemínky se zapínáním na přezku - najdete zde ideální řešení pro své potřeby ball stretching Zkušenosti. Dopřejte si a objevte vzrušující pocit z protahování míčků. Objednávejte z pohodlí domova v našem internetovém obchodě a užívejte si diskrétního a rychlého doručení. Náš tým zákaznického servisu je vždy připraven zodpovědět vaše dotazy a pomoci vám vybrat ten správný ball stretcher. Objevte intenzivní potěšení z ball stretching s MEO a nechte své představy o rozkoši a extázi stát se skutečností. Prohlédněte si naši širokou nabídku a najděte si dokonalý ball stretcher, který naplní vaše nejdivočejší fantazie. Ponořte se do vzrušující hry ball stretching s MEO - expertem na ball stretcher a nejen to!

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    sehr gut gespannt

    Es ist ein grandioses Gefühl, im getreckten Beutel die Hoden nach unten und nach außen geteilt zu haben. Darüber streckt sich fest der geile Schwanz und sehnt sich nach Entladung.

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Eier werden sehr gut gestreckt

    Eier werden sehr gut gestreckt auch für Anfänger gut geeignet auch über Stunden hinweg. Macht was es soll und Mann ist ganz angetan von dem was dann passiert

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    CAZZOMEO - Hanger - 3 cm ball stretcher s D-kroužkem

    CAZZOMEO - Hanger - 3 cm ball stretcher s D-kroužkem

    CAZZOMEO® Hanger je pravděpodobně nejpohodlnější kožená ball stretcher, jakou jste kdy nosili. V případě potřeby lze dokonce připevnit závaží.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: