Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Ball stretcher

Zpravodaj

Oh So Easy - LA BOMBA - Magnetic ball stretcher

MEO Oh So Easy ball stretcher LA BOMBA má rychlé a snadné magnetické zapínání, které ji bezpečně a pevně drží pohromadě.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Zapomeňte na ball stretcher se šestihrannými šrouby a imbusovými klíči (které jsou vždy pryč, když je potřebujete) - MEO Oh So Easy ball stretcher LA BOMBA má rychlé a snadno použitelné magnetické zapínání, které ji bezpečně a pevně drží pohromadě.

     

    Oh So Easy - LA BOMBA je nejen skvěle zpracovaná, ale díky promyšlenému rozložení silných magnetů nabízí také možnost stohovat několik Oh So Eay ball stretcher a postupně tak zvyšovat váhovou třídu.

    Díky krásné povrchové úpravě a přímočarému designu je magnetické nosítko Oh So Easy LA BOMBA nejen příjemné na dotek, ale také čistě vizuální.


    Nosítka Oh So Easy LA BOMBA ball stretcher dodáváme v následujících výškách a hmotnostních třídách:

     

    • výška 20 mm, hmotnost 450 gramů
    • výška 30 mm, hmotnost 660 gramů
    • výška 40 mm, hmotnost 890 gramů
    • výška 55 mm, hmotnost 1170 gramů


    Všechny čtyři verze lze vzájemně kombinovat nebo je skládat na sebe.


    Nejdůležitější vlastnosti :

     

    žádné otravné přehmatávání

    snadné nasazování

    snadné odložení

    pro začátečníky i profesionály

    nadržené pocity při každém pohybu

    viditelné výsledky

    hygienická nerezová ocel

     



    Další podrobnosti:

     

     

    • Zátěž na varlata, dvě části
    • Materiál: nerezová ocel,
    • Průměr: cca 34 mm
    • ergonomický, oválný tvar
    • stohovatelné
    • Magnetické upevnění
    • Obvykle jsou obě části kulového nosiče spojeny imbusovými šrouby. K jejich nasazení a sejmutí, které je časově náročné, potřebujete také odpovídající klíč. Ne tak u našich kulových nosítek s magnetickým zámkem.
    • Rychle a efektivně: S naším webem ball stretcher je nasazení a sundání hotové během několika sekund. Oba prvky jsou spojeny silnými permanentními magnety. K otevření se jeden z obou prvků vyndá a po upevnění závaží na varlata kolem šourku se jednoduše znovu nasadí. - Žádné hledání ztraceného klíče, žádné otravné přehmatávání.
    • Vyrobeno z nejlepší masivní nerezové oceli. Integrované magnety mají tenkou ochrannou vrstvu, která může obsahovat nikl.

     

    Magnetické ball stretcher - Speciální poznámky:

     

    Čisticí prostředky:

     

    K čištění používejte pouze alkohol nebo isopropanol. Ke každému magnetickému závaží na varlata jsou přiloženy vhodné alkoholové polštářky. Magnety nesmí přijít do styku s vodou nebo čisticími prostředky.

     

    Bezpečnostní pokyny:

     

    Toto zboží není hračka. Ujistěte se, že je uložen mimo dosah dětí. Pro skladování doporučujeme náš uzamykatelný box Joyybox.

     

    Silné magnety mohou narušit činnost aktivních elektronických implantátů, jako jsou kardiostimulátory nebo implantované defibrilátory, nebo magneticky aktivovaných implantátů a ohrozit pacienty. Mezi implantátem a magnetem udržujte vzdálenost alespoň 20 cm.

     

    Mezi magnetem a železným předmětem nebo mezi dvěma magnety působí silné přitažlivé síly. Při používání našich magnetických ball stretcher proto doporučujeme opatrnost. Při neopatrné manipulaci si můžete mezi dva magnety skřípnout prsty nebo kůži. To může vést k pohmožděninám a hematomům na postižených místech.

     

    Udržujte magnety mimo dosah všech zařízení a předmětů, které mohou být poškozeny silným magnetickým polem, např. kreditních karet, datových nosičů, hodinek atd.....

     

     

     

     

    Použití: Magnety se mohou používat i v případě, že jsou v kontaktu s magnetickým polem:

     

    Oválný ball stretcher LA BOMBA ze série Oh So Easy se nosí nad varlaty v okolí šourku. Na ball stretcher se používá především k roztažení šourku. Nošení oválného natahovače kuliček Oh So Easy však přináší také mnoho potěšení při sexu, masturbaci nebo při nenápadném nošení pod kalhotami. Oválný ball stretcher z nerezové oceli působí na varlata větší či menší silou v závislosti na zvolené velikosti a počtu. Při delším nošení ball stretcher LA BOMBA roztahuje šourek. Orgasmus může být díky nošení a trakci, kterou na varlata působí, extrémnější. Oh So Easy ball stretcher je také velmi oblíbený jako intimní šperk. Pro roztažení šourku a zvětšení varlat je důležitá hmotnost kuličkového natahovače, doba nošení a počet použitých LA BOMBA ball stretcher.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    The big boy

    Woof. When I ordered there was only the 55mm one in stock. Feeling brave excited but a bit doubtful I ordered it not knowing if I'd manage to clip it on. It arrived the next day and I immediately tried it on. I managed quite easily. It is big, it's heavy, it's beautiful. A fantastic feeling. Even went shopping it it dangling securely above my nuts that felt as hard as the stainless steel of the stretcher. Easy to put on, though it is easier and more fun to have a helping hand. Thanks MEO

      Hodnocení 

      Parfait, lourd, facile à utiliser et nettoyer

      J'ai fait un article sur mes plateformes "Club des branleurs " j'adore ce ballstretcher, car il est fin et LOURD! La magnétisme fonctionne parfaitement bien, et il est livré avec une lingette nettoyante avant emploi La forme ovale est extrement pratique et il est egalement possible d 'empiler les ballstretcher ! Coup de coeur vraiment !

        Hodnocení 

        Perfekt!

        Ich habe mir die 30mm-Variante gekauft. (660g)

        Es ist meine erste Erfahrung mit sowas und ich bin echt begeistert.
        Man gewöhnt sich sehr schnell daran und möchte das Teil gar nicht mehr abnehmen.
        Gewicht ist genau richtig und es geht geradeso anzulegen. 40mm würde ich nicht dran kriegen.
        Der Innendurchmesser ist ein Kompromiss, so dass man es geradeso und etwas schwierig drum kriegt, es dann aber auch sicher hält.

        Anfangs war ich bei der SB überhaupt nicht glücklich damit.
        Es hatte meine "Weitspritz-Fähigkeiten" enorm eingeschränkt ;)

        Das hat sich aber irgendwie schnell wieder von selbst gegeben.
        Ich möchte das Gewicht jedenfalls jetzt nicht mehr missen.
        Die Verarbeitung ist über alle Zweifel erhaben.

        Klare Kaufempfehlung!

        • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Pleasantly surprise

        Just got mine in the mail. Couldn't wait to get home and try it! It took a little bit of work to get everything lined up, skin out of the way and the magnets to hold. I was skeptical at first they would hold, but pleasantly surprised. Very comfortable, just enough weight, and secure. I will be sporting this to work today to test the love no term wearability. Tempted to buy another and wear both at the same time for extra stretch!

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Ein dicker Brocken

        Nachdem ich den 30mm runden (ca. 400g) einige Zeit - teils viele Stunden getragen habe - mit Erfolg - ging ich zum 40mm über. Durch die ovale Form hat er einfach deutlich mehr Gewicht und mit 880g baumelt da echt ein ordentliches Gewicht herum. Was extrem geil ist. Auch wenn man z.B. Klimmzüge nackt macht.
        Der Magnet ist nicht ganz so stark wie beim 30mm runden ersten Teil - was das Anlegen einfacher macht. Ich mache normalerweise die Innenfläche mit Gleitcreme rutschig, dann geht das Anlegen und Positionieren super. Das neue Teil ist der Hammer!! Sowohl beim Laufen als auch beim Sex.

          Napište vlastní recenzi

          Oh So Easy - LA BOMBA - Magnetic ball stretcher

          Oh So Easy - LA BOMBA - Magnetic ball stretcher

          MEO Oh So Easy ball stretcher LA BOMBA má rychlé a snadné magnetické zapínání, které ji bezpečně a pevně drží pohromadě.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          30 další položky ve stejné kategorii: