Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Ball stretcher

Zpravodaj

Sport Fucker Baller Kroužek

"Baller" z Sport Fucker je kombinací erekčního kroužku a ball stretcher, který zaručuje maximální erekci! Penis se zpevní a ztvrdne, takže sex trvá déle a orgasmus je nejen oddálen, ale také prožíván mnohem intenzivněji.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Baller Kroužek na penis a ball stretcher kombinace Sport Fucker

    "Baller" od Sport Fucker je kombinace erekčního kroužku a ball stretcher, která zaručuje maximální erekci! Penis se zpevní a ztvrdne, takže sex trvá déle a orgasmus je nejen oddálen, ale také prožíván mnohem intenzivněji.

    kroužky na penis jsou známé svým účinkem na zvýšení erekce. Když se společnost Sport Fucker je kombinuje s ball stretcher, výsledkem je "Baller", všestranný talent, který posouvá muže až na hranice jejich možností a dělá z nich skutečné hřebce.

    Objevte dokonalý nářez: "Baller", kroužek na natahování koulí!

    Jste připraveni na zcela nové zážitky? Pak je "Baller", kombinovaný erekční kroužek na natahování koulí, přesně pro vás! Tento inovativní výrobek kombinuje intenzivní stimulaci napínáku na koule se vzrušujícím účinkem erekčního kroužku - to musí mít každý, kdo hledá něco výjimečného.

    Jedinečný design pro dokonalé sexuální potěšení!

    "Baller" je víc než jen erotická hračka. Je to dechberoucí zážitek! Je vyroben z vysoce kvalitního, superměkkého TPE, dokonale se přizpůsobí mužským genitáliím a poskytuje senzačně příjemný pocit. Ať už o samotě, nebo při sexu ve dvou - "Baller" posune každého muže na zcela novou úroveň rozkoše.

    Zintenzivněte své pocity:

    S ball stretcher zažijete intenzivní roztažení šourku, které zvýší citlivost a katapultuje vás do nepředstavitelných výšin rozkoše. Kroužek zároveň zajišťuje dlouhotrvající a velmi tvrdou erekci, takže si můžete naplno užít každou vteřinu svého erotického dobrodružství.

    Snadné použití pro nekonečné potěšení:

    1.) Držte "kuličku" plochou stranou k sobě tak, aby byl kroužek na penisu nahoře.
    2.) Vezměte si kroužek do ruky a přiložte ho k sobě. 2.) Roztáhněte "Baller" prsty a prostrčte jím varlata.
    3.) Poté roztáhněte erekční kroužek a prostrčte penis otvorem.

    Parádní vzhled, bezpečný a šetrný k pokožce:

    "Baller" v jasně modré nebo červené barvě nebo v elegantní černé barvě nejen upoutá pozornost, ale je také bezpečný a šetrný k pokožce. Hypoalergenní TPE se snadno čistí a je ideální pro všechny lubrikanty.

    Snadné čištění pro hygienické potěšení:

    Po akci je čištění velmi jednoduché: opláchněte jemnou mýdlovou vodou, nechte uschnout a "Baller" je připraven na další erotické dobrodružství Sport Fucker je připraven na další erotické dobrodružství. Díky své odolné struktuře a roztažitelnosti až 200 % zůstane vždy ve formě a účinný.

    Už nečekejte!

    Pořiďte si "Baller" hned a ponořte se do světa plného chtíče a vášně, který vás dostane. Zažijte nepředstavitelná vyvrcholení a maximalizujte své potěšení - tzv Baller je vaší vstupenkou k nezapomenutelným okamžikům!

    Více informací:

    • Kombinace erekčního kroužku a ball stretcher
    • Materiál: TPE, velmi elastický
    • Ultra hladká textura
    • Extra pružný a snadno se nasazuje
    • Kompatibilní s lubrikanty na vodní bázi
    • Snadno se čistí
    • Rozměry: Výška: cca 8 cm, vnitřní průměr erekčního kroužku: cca 2,5 cm, vnitřní průměr kuličkového natahovače: cca 3,5 cm.
    • Sport Fucker: Kalifornská značka se sloganem "If Sex Is Your Sport, We Got Your Gear" (Pokud je sex váš sport, máme pro vás vybavení) Sport Fucker dává jednoznačně najevo, o co jde! Každý, kdo zná značku a její oddané fanoušky, ví, že nic lepšího už neexistuje. Pestrá nabídka sahá od erekčních kroužků s vibracemi i bez nich, natahovačů kuliček a análních sprch až po anální kolíky, přísavky na bradavky a dilatátory v nejzářivějších barvách a z nejrůznějších materiálů. Nejlepší na tom je kvalita, design a zpracování: Made in California!

    Stáhnout

    Kroužky na penis

    Jak nasadit kroužek na penis a jak vybrat správnou velikost kroužku na penis

    Stáhnout (1.21M)

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Sexy

    Sympa, agréable et sexy

      Napište vlastní recenzi

      Sport Fucker Baller Kroužek

      Sport Fucker Baller Kroužek

      "Baller" z Sport Fucker je kombinací erekčního kroužku a ball stretcher, který zaručuje maximální erekci! Penis se zpevní a ztvrdne, takže sex trvá déle a orgasmus je nejen oddálen, ale také prožíván mnohem intenzivněji.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: