Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Stimulátory prostaty

Zpravodaj

Rude-Boy Xtreme Vibrátor na prostatu od Rocks-Off

S jedinečným vibrátorem na prostatu Rude-Boy Xtreme od Rocks-Off zažijete intenzivní orgasmy prostaty a objevíte zcela novou dimenzi potěšení! Tato luxusní erotická hračka nastavuje nová měřítka, pokud jde o intenzivní stimulaci prostaty, díky dvěma výkonným motorům.

Více informací

3367/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    S jedinečným vibrátorem na prostatu Rude-Boy Xtreme od Rocks-Off zažijete intenzivní orgasmy prostaty a objevíte zcela novou dimenzi potěšení! Tato luxusní erotická hračka se dvěma výkonnými motory nastavuje nová měřítka, pokud jde o nejintenzivnější stimulaci prostaty.

     

    Objevte radost ze stimulace prostaty a zažijte delší a intenzivnější orgasmy než kdykoli předtím. Díky měkkým, jemně stimulujícím nopkům stimuluje Rude-Boy Xtreme prostatu a perineum zároveň. Je vyroben ze silikonu šetrného k tělu a extrémně flexibilní, takže se dokonale přizpůsobí mužské anatomii a zaručí maximální pohodlí při stimulaci prostaty.

     

    Zažijte zcela nový druh sexuálního potěšení - orgasmus prostaty!

     

    Mnohem intenzivnější a hlubší než typický orgasmus, orgasmus prostaty nabízí neuvěřitelnou škálu pocitů, které zaplaví vaše smysly a uvedou vás do stavu nejvyšší euforie a extáze. Prostata, často označovaná jako "mužský bod G", je skrytý poklad, který čeká na své objevení. Tato malá žláza, skrytá, ale plná síly, je zdrojem pulzujících vln rozkoše, které procházejí celým tělem. Je to orgasmus, který nejen zintenzivňuje sexuální prožitek, ale také podporuje sexuální zdraví. Tak proč čekat? Zdolávejte nové výšiny rozkoše s ohromujícím orgasmem prostaty. Je čas skutečně poznat své tělo a objevit zcela novou kapitolu sexuálního uspokojení. Protože sex není jen o vyvrcholení, ale také o užívání si cesty k němu....

     

    Vibrátor na prostatu Rude-Boy Xtreme od společnosti Rocks-Off:

     

    Vibrátor Rude-Boy Xtreme je vybaven dvěma výkonnými nezávislými motory, pohodlnou velikostí a hřídelí, která je speciálně přizpůsobena tělu pro světoznámý orgasmus prostaty. Vibrátor na prostatu Rude-Boy Xtreme od Rocks-Off se skvěle hodí pro sólo sezení, ale lze jej také dokonale zapojit do milování s partnerem. Pomocí přiloženého dálkového ovládání můžete snadno přepínat mezi 10 nastaveními vibrací. Ještě více vzrušující bude, když se vzdáte kontroly a necháte partnera rozhodnout, kdy a kde si budete užívat intenzivní masáž prostaty. Díky kompaktnímu designu lze Rude-Boy Xtreme nosit naprosto diskrétně pod oblečením i v běžném životě.

     

    Vibrátor na prostatu Rude-Boy Xtreme je vodotěsný a lze jej snadno a rychle nabíjet pomocí přiloženého USB kabelu. Ať už ve sprše nebo ve vaně, tento luxusní stimulátor prostaty vám poskytne intenzivní a individuální stimulaci kdekoli budete chtít. Vodotěsné provedení navíc usnadňuje čištění a prodlužuje jeho životnost.

     

    Na co dalšího byste měli pamatovat:

     

    Po použití jednoduše vyčistěte Rude-Boy Xtreme vlažnou vodou s antibakteriálním mýdlem nebo naším sprejem VERYCLEAN a osušte jej hadříkem, který nepouští vlákna. Používejte prosím pouze maziva na vodní bázi, například Aquameo. Aquameo od MEO je známý svými dlouhotrvajícími kluznými vlastnostmi a složením šetrným k pokožce. Je bezbarvý, bez zápachu a neobsahuje žádné zbytečné přísady, takže je ideální pro osoby s citlivou pokožkou. Snadno se také oplachuje vodou, takže se po použití snadno čistí.

     

    Další podrobnosti:

     

    • Rude-Boy Xtreme Vibrátor na prostatu od Rocks-Off
    • Rozměry: Vkládací délka cca 13 cm , průměr 3 cm.
    • Materiál: ABS, silikon
    • Vhodné lubrikanty: Na vodní bázi
    • Cíl stimulace: Prostata, perineum
    • Intenzita vibrací: Proměnlivá intenzita vibrací
    • Ovládání: Bezdrátové dálkové ovládání
    • Vibrace: Nastavitelné vibrace / několik rychlostí
    • Počet úrovní vibrací: 10
    • Provozní doba: 60 min
    • Napájení: Nabíjecí kabel (USB)
    • Hlasitost: Velmi tichá
    • Doba nabíjení: 120 min

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Great

    Great It was more vibrating than I imagined for the price. And, dripping wet when I didn't expect it. Keep a towel handy.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Perfect

    Does exactly what it is supposed to do. Couldn't be happier

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Offenbarung

    Der Prostatavibrator von MEO war für mich eine Offenbarung. Nachdem ich mit ihm - ganz langsam - meinen inneren Schließmuskel überwunden hatte, gab es kein Halten mehr. Hat man sich erst einmal an das Ding gewöhnt, wird man regelrecht süchtig danach. Er füllt einen total aus und gibt einem das perfekte Gefühl der totalen, unwiderruflichen, vollständigen Stimulation! Aber meine jetzige Freundin findet es etwas unheimlich. Im Moment benutze ich ihn "nur" zur Selbstbefriedigung. Mit früheren Partnerinnen und Partnern habe ich ihn auch in Rollenspiele miteinbezogen...

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Der Hammer!

    5 Sterne voll und ganz verdient. Die Vibration ist super leise und MEGA stark. Der niedrige Geräuschpegel stört überhaupt nicht.
    Die Bewegung des Teils ist super und erfüllt alle Erwartungen und Versprechungen.
    Leicht zu reinigen, schnell zu laden, hält lange!
    Pure Begeisterung.
    Für mich das beste Gerät auf dem Markt!
    Und das für den Preis. Unglaublich!
    Schnelle Lieferung, diskrete Verpackung.

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Rude-Boy Xtreme Vibrátor na prostatu od Rocks-Off

    Rude-Boy Xtreme Vibrátor na prostatu od Rocks-Off

    S jedinečným vibrátorem na prostatu Rude-Boy Xtreme od Rocks-Off zažijete intenzivní orgasmy prostaty a objevíte zcela novou dimenzi potěšení! Tato luxusní erotická hračka nastavuje nová měřítka, pokud jde o intenzivní stimulaci prostaty, díky dvěma výkonným motorům.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: