Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Skleněná dilda

Zpravodaj

sada 3 kusů - Skleněné anální kolíky - Kong

Úspěšný příběh znovu načtený: Naše sada análních kolíků Kong, která se skládá ze tří skleněných análních kolíků různých velikostí, přináší zpět klasiku análních kolíků! Ať už se jedná o začátečníky nebo pokročilé, v této sadě si každý najde něco pro sebe. Zažijte jedinečný pocit, který může nabídnout pouze sklo, a objevte anální potěšení pro sebe znovu!

Více informací

3449/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Úspěšný příběh znovu nabitý: Naše sada análních kolíků Kong, která se skládá ze tří skleněných kolíků různých velikostí, přináší zpět klasický anální kolík! Ať už jste začátečník nebo pokročilý uživatel, v této sadě si každý najde něco pro sebe. Zažijte jedinečný pocit, který může nabídnout pouze sklo, a znovuobjevte anální potěšení na vlastní kůži!

     

    Sklo je bezpečný materiál a vyznačuje se nejen svými hypoalergenními vlastnostmi. Tyto luxusní anální kolíky jsou navíc individuálně ručně vyráběné, zcela bezešvé, naprosto bezpečné a dodávají se v mimořádně atraktivním balení.

     

    Proč skleněný anální kolík, a ne silikonový nebo vinylový?

     

    Skleněný anální kolík vám nabízí zcela jiný, mnohem příjemnější pocit, který posune vaše anální potěšení na zcela novou úroveň. Se třemi análními kolíky Kong z úspěšné série Extremeo si můžete osvojit úžasný pocit ze skla. Pokud je pro vás anální stimulace novinkou nebo chcete experimentovat s různými velikostmi, pak je sada análních kolíků Kong přesně pro vás! Sada obsahuje tři různé velikosti, takže můžete začít s malými a pomalu se propracovat až k největšímu análnímu kolíku. Začněte s malým anální kolíkem, který do vás pronikne obzvlášť jemně, zvyšte své anální potěšení se střední velikostí análního kolíku a pak si, "dobře připraveni", dopřejte opravdu velký anální kolík!

     

    Nesporná klasika: Proč je sada análních kolíků Kong prostě dokonalá!

     

    • Ideální materiál: Díky hladkému, kluzkému materiálu se naše anální kolíky ze skla velmi snadno análně zavádějí, zatímco hmotnost análního kolíku vám poskytne smyslně intenzivní pocit plnosti, který jste u běžných análních kolíků postrádali.

     

    • Nyní však přichází vrchol: hra s teplotou! Představte si, že anální kolík ponoříte do teplé nebo studené vody a poté jej zasunete do análního otvoru. Dechberoucí, vzrušující pocit, který ve vás probudí každý nerv. A protože je anální kolík zcela průhledný, váš partner skrz něj může vidět - intimní, svůdný pohled do vašeho těla, který ještě více zvýší vaši intimitu.

     

    • Stále si nejste jisti materiálem? Nebojte se! Tyto anální kolíky jsou vyrobeny z vysoce kvalitního nerozbitného borosilikátového skla, které je známé svou odolností a bezpečností. Jsou neporézní a neobsahují ftaláty, takže jsou zcela šetrné k pokožce. Čištění? Velmi jednoduché. Stačí trocha mýdla, vody a spreje VERYCLEAN a jsou opět jako nové.

     

    • Osvědčená klasika: anální kolíky klasického tvaru byly vždy preferovanou volbou pro každého, kdo miluje anální sex, a pokud je takový butt plug navíc objemný, intenzita se mnohonásobně zvyšuje. Tvar a materiál zajišťují, že se butt plug snadno zavádí do análního otvoru a bezpečně tam sedí, aniž by opět vyklouzl. To znamená, že nemusíte dělat kompromisy v oblasti pohodlí nebo bezpečnosti. Ideální pro začátečníky i pokročilé uživatele.

     

    Ať už dáváte přednost silikonovému, olejovému nebo vodnímu lubrikantu, anální kolík Kong lze použít se všemi lubrikanty.

     

    Další podrobnosti:

     

    • 3 anální kolíky ze skla.
    • Elegantní design: Vyrobeno výhradně ručně.
    • Malý anální kolík: Celková délka 57 mm, zasouvací délka 50 mm, největší průměr 31 mm.
    • Střední anální kolík: Celková délka 70 mm, zasouvací délka 62 mm, největší průměr 44 mm.
    • Velký anální kolík: Celková délka 76 mm, zasouvací délka 70 mm, největší průměr 46 mm.
    • Se zátkou: Zabraňuje butt plug proniknout příliš hluboko do konečníku.
    • Lze použít horký i studený: Kolík lze chladit nebo zahřívat.
    • Hypoalergenní: Jednoduše se opřete a užívejte si.
    • Rozsah dodávky: 3 anální kolíky Kong ze série Extremeo
    • Mnoho našich zákazníků s touto sadou pravidelně trénuje protažení svěračového svalstva, např. pro nekomplikovaný anální styk. Za vzrušivě znějícím termínem "trénink análních kolíků" se však neskrývá nic jiného než pravidelné protahování svěračového svalu análními kolíky různých velikostí.
    • Extremeo: Zavádění análního kolíku do análního otvoru může být nádherným a příjemným zážitkem - zejména pokud víte, jak to správně provést. Pro snazší zavádění análního kolíku do konečníku doporučujeme náš oblíbený sprej Extremeo. Krátký nástřik uvolní svěrací svalstvo. Díky tomu je zavádění análního kolíku obzvlášť jemným potěšením.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Kong

    Great way to train your partner's backdoor...glass is a lot easier.

      Hodnocení 

      Must get

      These things were flipping amazing so smooth and the large made me feel so full. Pushing it out with no hands had my eyes in the back of my head.

        Hodnocení 

        Cute but not long term wearable

        They're great quality but the space between the base and the bulb make this kit only a 4/5 for me. It's simply too small to properly stay inside. The selection of sizes is great, the small is so adorable I use it as a paperweight.

          Hodnocení 

          Gut verarbeite Analplugs

          Gut verarbeite Analplugs ohne Einschlüsse oder fühlbare Unebenheiten. Die konisch zulaufende Form erleichtert das Einführen. Sehr schönes Set.

            Hodnocení 

            Come da descrizione.

            Sono di vetro. Colore (trasparente) forme e dimensioni come da foto. Prezzo onesto. Consegna ad una settimana. Imballaggio adatto. Poco da aggiungere

              Napište vlastní recenzi

              sada 3 kusů - Skleněné anální kolíky - Kong

              sada 3 kusů - Skleněné anální kolíky - Kong

              Úspěšný příběh znovu načtený: Naše sada análních kolíků Kong, která se skládá ze tří skleněných análních kolíků různých velikostí, přináší zpět klasiku análních kolíků! Ať už se jedná o začátečníky nebo pokročilé, v této sadě si každý najde něco pro sebe. Zažijte jedinečný pocit, který může nabídnout pouze sklo, a objevte anální potěšení pro sebe znovu!

              Napište vlastní recenzi

              Ostatní zákazníci také zakoupili:

              7 další položky ve stejné kategorii: