Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Ball stretcher

Zpravodaj

Switch Hitter od Sport Fucker

Nejnovější ball stretcher od Sport Fucker - prostě musíte vidět! Switch Hitter od Sport Fucker je zdaleka nejpohodlnější kombinací ball stretcher a erekčního kroužku, jakou si dokážete představit! Ale co přesně ho dělá tak pohodlným?

Více informací

3316/00

39,90 €


-10%

35,91 €

plus náklady na dopravu

Brzy k dispozici

    Více informací

    Nejnovější ball stretcher od Sport Fucker - prostě musíte vidět! Switch Hitter od Sport Fucker je zdaleka nejpohodlnější kombinací ball stretcher a erekčního kroužku, jakou si dokážete představit! Ale co přesně ho dělá tak pohodlným? Především design, protože je poměrně tlustý a vytváří na šourku slušnou zátěž, aniž by bolel, jako to umí kovové kuličkové natahovače. Za druhé je to hladký, hedvábný a pružný materiál. Jedná se o patentovaný tekutý silikon společnosti Sport Fucker. Jedná se o jedinečnou směs silikonu a termoplastické gumy, která zajišťuje maximální pružnost, odolnost a pohodlí.

     

    Kombinace kroužku na penis a silikonu ball stretcher je dvakrát zábavnější! S kroužkem Cock Ring, který těsně obepíná základnu penisu, je erekce intenzivnější a trvá déle. Na druhou stranu ball stretcher jemně obepíná varlata a zintenzivňuje potěšení další stimulací. Obě části se díky příjemnému a pružnému materiálu dokonale přizpůsobí anatomii. Jedinečná sexuální hračka, která posune váš milostný život na novou úroveň.

     

    ball stretcher je vysoký cca 3,6 cm a má vnitřní průměr cca 3,5 cm. Lze jej snadno roztáhnout až na 130 mm. Kroužek na penis je silný 14 mm, má vnitřní průměr 31 mm a lze jej roztáhnout až na 150 mm. Univerzální velikost, která padne každému muži.

     

    Co je Liquid Silicone neboli tekutý silikon?

     

    Tekutý silikon je skutečnou špičkou mezi materiály pro erotické hračky. Je naprosto šetrný k pokožce, což znamená, že je bezpečný a příjemný k použití - bez jakýchkoli kompromisů. Je také neuvěřitelně odolný, takže vydrží i ta nejdivočejší dobrodružství a stále zůstane v nejlepší kondici. Jeho pružnost? Nepřekonatelná! Přizpůsobí se všem myslitelným tvarům a zároveň nabízí potřebnou pevnost. A co je nejlepší, působí úžasně realisticky. Tekutý silikon je zkrátka všestranným pomocníkem mezi materiály pro erotické pomůcky, který neponechává nic náhodě, pokud jde o bezpečnost i potěšení!

     

    Čištění a péče o erotické hračky z tekutého silikonu?

     

    Po každém použití byste měli erotickou hračku důkladně vyčistit. Stačí ji umýt teplou vodou a jemným mýdlem. Nemějte obavy, materiál je voděodolný a lze jej snadno opláchnout. Pokud chcete, můžete použít i speciální čisticí prostředek na erotické hračky, jako je náš VERYCLEAN ve spreji. Po vyčištění byste měli nechat erotickou hračku zcela vyschnout. Nejlepší je nechat ji uschnout na vzduchu, ne přímo na slunci nebo na topení. Když je zcela suchá, uložte ji na čisté a suché místo mimo dosah ostatních erotických hraček. Nejlepší je vložit ji do speciálního sáčku na skladování erotických hraček, aby byla chráněna před prachem a nečistotami. Další rada: Vždy používejte správný lubrikant. Silikonová erotická hračka velmi dobře funguje s lubrikanty na vodní bázi, jako je Aquameo. Lubrikantům na bázi silikonu byste se však měli vyhnout, protože mohou materiál napadnout. Pokud budete dodržovat tyto jednoduché rady pro péči, budete si silikonovou erotickou hračku užívat dlouho!

     

    Více informací:

     

    • Switch Hitter od Sport Fucker
    • Dvojitý ball stretcher + erekční kroužek
    • Pro začátečníky i pokročilé
    • Zlepšuje erekci
    • Kompatibilní s lubrikanty na vodní bázi
    • Snadno se čistí pomocí spreje VERYCLEAN

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Super Teil

    Also, stell Dir vor, Du hast ein cooles Sexspielzeug, das gleich zwei Dinge auf einmal kann – ein bisschen wie ein Schweizer Taschenmesser des Vergnügens! Das ist im Prinzip eine Kombination aus Cockring und Ballstretcher aus Silikon.

    Der Cockring ist wie ein enger Freund, der sich um die Basis Deines besten Stücks schmiegt. Er sorgt dafür, dass das Blut länger dort bleibt, wo es gebraucht wird – nämlich in Deiner Erektion. So hält Dein Spaß nicht nur länger an, sondern fühlt sich auch intensiver an.

    Der Ballstretcher ist dann das Sahnehäubchen obendrauf. Er umschließt Deine Kronjuwelen und zieht sie sanft nach unten. Das sorgt nicht nur für ein verdammt sexy Aussehen, sondern bringt auch eine Menge Spaß. Denn die Dehnung erzeugt zusätzliche Stimulation und macht jedes Erlebnis noch intensiver.

    Und das Beste? Weil beides aus Silikon ist, fühlt es sich super angenehm an und passt sich perfekt an Deinen Körper an. Egal, ob Du gerade erst ins Spiel einsteigst oder schon ein alter Hase bist - dieses Toy wird Dein bester neuer Spielkamerad.

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Switch Hitter od Sport Fucker

    Switch Hitter od Sport Fucker

    Nejnovější ball stretcher od Sport Fucker - prostě musíte vidět! Switch Hitter od Sport Fucker je zdaleka nejpohodlnější kombinací ball stretcher a erekčního kroužku, jakou si dokážete představit! Ale co přesně ho dělá tak pohodlným?

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: