Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Penis kroužky

Zpravodaj

Kovový erekční kroužek - Alphamale - stříbrný

Vyzkoušejte, jak dobře lze kombinovat sexuální sílu, tvrdý penis a pohodlí se stříbrným kroužkem Alphamale. Povinná výbava pro muže, kteří chtějí při sexu jen to nejlepší a nechtějí dělat kompromisy.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Kovový kroužek nabízí působivou kombinaci obrovského účinku a vysokého komfortu nošení. Jeho hlavní funkcí je zajistit pevnou a dlouhotrvající erekci. Kroužek obepíná penis takovým způsobem, že účinně reguluje průtok krve, aniž by byl nepříjemný.

    Díky své nízké hmotnosti, která se v závislosti na velikosti pohybuje mezi 34 a 41 gramy, je kroužek na penis sotva znatelný, a proto jej lze pohodlně nosit delší dobu. Tvar, zejména tvar donutu, rovnoměrně rozkládá tlak a zabraňuje nepříjemným pocitům, které se mohou objevit u špatně navržených kroužků.

    Zvláštností tohoto kroužku z řady AlphaMale je výběr zářivých barev. K dispozici je v modré, červené, černé, zlaté a stříbrné barvě. Zbarvení je dosaženo procesem eloxování, který nejenže poskytuje intenzivní barvy, ale také činí povrch hliníku tvrdším a odolnějším vůči oděru a poškrábání.

    Další výhodou jsou hygienické vlastnosti použitého leteckého hliníku. Tento materiál se snadno čistí a má hladký, bezešvý povrch, který minimalizuje usazování bakterií a činí kroužek obzvláště hygienickým.

    Kroužek na penis vyrobený z hliníku má některé zvláštní vlastnosti, které jej odlišují od kroužků na penis vyrobených z jiných materiálů:

    • Lehkost a pevnost: hliník je lehký, ale zároveň velmi pevný materiál. To znamená, že hliníkový kroužek na penis je i přes svou nízkou hmotnost robustní a odolný.
    • Tepelná vodivost: Hliník je velmi dobrým vodičem tepla. To může vést k zajímavým pocitům, protože kroužek rychle absorbuje tělesné teplo.
    • Hladký a bezešvý: Hliníkové povrchy mohou být velmi hladké a bezešvé, což vede k příjemnému pocitu a zabraňuje tření nebo nepohodlí.
    • Hygienické a snadno čistitelné: Hliník je neporézní a snadno se čistí. Je také odolný vůči korozi a rzi.
    • Estetika: Naše hliníkové erekční kroužky mají velmi moderní a estetický design s lesklým kovovým povrchem.
    • Riziko alergií: Pro osoby citlivé na některé materiály je hliník obecně hypoalergenní, což snižuje riziko podráždění pokožky nebo alergických reakcí.


    Pro tento erekční kroužek jsme zvolili tvar donutu, abychom zajistili vysokou úroveň pohodlí a rovnoměrné rozložení tlaku. To je důležité zejména v případě, že kroužek nosíte delší dobu. Je však důležité se ujistit, že kroužek má správnou velikost, a nenosit jej příliš dlouho.

    K přetažení kroužku přes penis a varlata doporučujeme použít náš lubrikační gel na vodní bázi Aquameo. Návod k použití je součástí každého kroužku. Po použití byste měli erekční kroužek očistit naším sprejem INSTACLEAN.

    Další informace:

    • Kroužek na penis z kovu - Alphamale
    • Materiál: eloxovaný hliník
    • Rozměry: Vnitřní průměr 40 mm, 45 a 50 mm. Výška 14 mm, tloušťka stěny 8 mm.
    • Hmotnost: 40 mm = 34 g, 45 mm = 38 g, 50 mm = 41 g.
    • K dispozici v různých barvách: modrá, červená, černá, zlatá a stříbrná.
    • Alphamale a MEO jsou registrované ochranné známky společnosti MEO Germany.

    Stáhnout

    Kroužky na penis

    Jak nasadit kroužek na penis a jak vybrat správnou velikost kroužku na penis

    Stáhnout (1.21M)

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Angenehm

    Angenehm zu tragen... und das Gefühl, daß da was drum ist, ist einfach geil!

      Hodnocení 

      Die Qualität ist wirklich gut

      Der Cockring liegt durch seine Form sehr angenehm an und kann lange bis dauerhaft getragen werden. Ich würde empfehlen, die größte Größe zu nehmen, aber das kann ja jeder selbst ausprobieren ;-) Die Qualität ist wirklich gut, keine störenden Kanten, top.

        Hodnocení 

        produit de qualité

        Acheté en diamètre 45 mm
        agréable à porter même longtemps, ne provoque pas de génes lors de la marche, beau

          Napište vlastní recenzi

          Kovový erekční kroužek - Alphamale - stříbrný

          Kovový erekční kroužek - Alphamale - stříbrný

          Vyzkoušejte, jak dobře lze kombinovat sexuální sílu, tvrdý penis a pohodlí se stříbrným kroužkem Alphamale. Povinná výbava pro muže, kteří chtějí při sexu jen to nejlepší a nechtějí dělat kompromisy.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          30 další položky ve stejné kategorii: