Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Mystim - Elektrostimulace

Zpravodaj

Mystim Hop Hop Bob - Odhadovaný vibrátor

Představte si, že byste mohli zažít nejintenzivnější a nejhlubší sexuální uspokojení, které vás bude vznášet v oblacích a zároveň posílí svaly pánevního dna. S dobíjecím vibrátorem Rabbit "Hop Hop Bob" s E-Stim od Mystim se tento zážitek stane skutečností!

Více informací

3341/00

139,90 €


-20,00 €

119,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Představte si, že byste mohli zažít nejintenzivnější a nejhlubší sexuální uspokojení, které vás bude vznášet v oblacích a zároveň posílí svaly pánevního dna. S dobíjecím vibrátorem Rabbit "Hop Hop Bob" s E-Stim od Mystim se tento zážitek stane skutečností!

     

    Nejdůležitější vlastnosti:

     

    • Nabíjecí králičí vibrátor s e-stimulátorem.
    • E-stimulátor a vibrátor: Vše v jedné erotické hračce - není potřeba žádné další stimulační zařízení.
    • Ideálně tvarovaný: Intenzivně stimuluje G-zónu ve vagíně a zároveň klitoris.
    • Flexibilní: Dosáhne přesně na ta správná místa.
    • 8 vibračních režimů: Pro velkou rozmanitost.
    • Elektrostimulace v 5 režimech: Pro hluboké, příjemné pulzující brnění ve vagíně.
    • Účinný trénink pánevního dna: Posiluje a tonizuje intimní svaly.
    • Snadné použití: Vše lze pohodlně ovládat přímo na vibrátoru E-Stim stisknutím jediného tlačítka.
    • Hedvábně měkký silikon: Pro snadné zavádění a maximální pohodlí při rozmazlování.
    • Vodotěsný: Pro hraní/rozmazlování ve vaně/bazénu nebo ve sprše.

     

    Tato elegantní černá erotická hračka je dokonale zakřivená pro stimulaci bodu G i klitorisu. Její flexibilní vlastnosti zajišťují, že zasáhne vaše erotogenní body s naprostou přesností. Díky 8 vibračním režimům a 5 režimům e-stimulace nabízí "Hop Hop Bob" řadu smyslných zážitků. Ať už dáváte přednost hlubokému, příjemně pulzujícímu mravenčení hluboko v sobě, nebo milujete rozmanitost, tato erotická hračka z Mystim splní všechna vaše přání!

     

    Ale to není všechno: "Hop Hop Bob" nabízí také efektivní trénink pánevního dna! Zatímco se budete honit za smyslnými úlety, "Hop Hop Bob" posílí a zpevní svaly pánevního dna. Díky tomu se nejen lépe ovládáte, ale také zvyšujete intenzitu svých orgasmů!

     

    Jeho použití je velmi snadné, všechny funkce lze pohodlně ovládat stiskem tlačítka přímo na vibrátoru E-Stim. "Hop Hop Bob" je vyroben z hedvábně měkkého silikonu pro snadné zavádění a maximální potěšení. A to nejlepší na něm? Je vodotěsný! Takže vzhůru do sprchy nebo do vany za mravenčivým potěšením.

     

    Čištění "Hop Hop Bob" je tak snadné, jak jen může být. Náš sprej VERYCLEAN zajistí důkladnou čistotu a péči. Jen se ujistěte, že používáte pouze maziva na vodní bázi, abyste nepoškodili hedvábný povrch.

     

    Představte si: 16 cm dlouhý zázrak technologie, který je připraven vzít vás do těch nejvzrušivějších hlubin vaší rozkoše. Váš Hop Hop Bob na vás čeká! Připravte se na zážitky, o kterých jste si nikdy nemysleli, že jsou možné.

     

    Čištění a péče:

     

    E-Stim Sextoy je vyroben z lékařského platinového silikonu. Díky tomu je velmi hygienický a snadno se čistí vlhkým hadříkem a jemným mýdlem. V pravidelných intervalech byste také měli používat dezinfekční prostředek šetrný k pokožce, například VERYCLEAN (postupujte podle návodu k použití). Před použitím nebo nabíjením vibrátoru jej nechte zcela vyschnout. Ujistěte se, že vibrátor používáte pouze s lubrikanty na vodní bázi, jako je náš gel ESHOCK, který byl speciálně vyvinut pro elektrostimulaci.

     

    Více informací:

     

    • Mystim Více informací o vibrátoru "Hop Hop Bob" s elektrostimulací
    • Vibrace a elektrostimulace v jediném přístroji
    • Obzvláště tichý navzdory dvěma výkonným motorům
    • 8 vibračních programů
    • 5 programů E-Stim v 10 intenzitách
    • 1 program stimulující krevní oběh
    • Lithium-iontová baterie
    • Rozměry: Délka (s rukojetí) 16 cm, délka (bez rukojeti) 11 cm, průměr 3,6 až 6,6 cm.
    • Vodotěsnost: Pro sex ve sprše nebo ve vaně.
    • Rozsah dodávky: 1 x dobíjecí vibrátor Rabbit Hop Hop Bob s E-Stim z Mystim. Součástí je magnetický USB nabíjecí kabel.
    • Materiál: 100 % lékařský platinový silikon
    • záruka 12 měsíců
    • Návod k použití v němčině, angličtině, francouzštině, italštině, španělštině, holandštině a ruštině.
    • E-stim neboli elektrostimulace je v posledních letech stále populárnější. Není divu: v oblasti genitálií se nachází spousta nervů - mnohem více než na jiných místech. S vhodně nastaveným přístrojem na stimulační proud a správným příslušenstvím můžete každý z těchto nervů stimulovat až do bodu extáze. Tato stimulace je neškodná, pokud se provádí s vysoce kvalitními výrobky MEO a ne bezmyšlenkovitě.

    • Programy: Vibrátor Mystim E-Stim má 8 vibračních programů, 5 elektrostimulačních programů a speciální program pro trénink pánevního dna. Máte kontrolu nad tím, zda se chcete stimulovat nepřetržitými vibracemi, nebo spíše energickými intervaly. Níže je uveden stručný přehled programů. Ale jak už to tak v životě bývá, i zde platí totéž: Důkazem toho, že pudink je dobrý, je jeho konzumace! Svaly pánevního dna mají mnoho důležitých úkolů: Udržují orgány tam, kam patří, stabilizují břicho a záda, zabraňují nepříjemnostem, jako je slabost močového měchýře nebo výhřez dělohy, a přispívají k lepšímu držení těla. A pak jsou tu další výhody dobře trénovaného pánevního dna: lepší prokrvení tkání a samozřejmě schopnost "stáhnout" konečník nebo pochvu napínáním Dobře trénované pánevní dno zvyšuje citlivost na intimní doteky a prokazatelně zvyšuje schopnost dosáhnout orgasmu!!!!

    Stáhnout

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    A Journey of Sensual Rediscovery

    I must confess, "Hop Hop Bob" Rabbit Vibrator with E-Stim by Mystim has been a transformative experience. As a mature woman, I thought I knew every nuance of my body. Yet, this marvelously designed black toy, with its promise of deep and intense sexual gratification, has awakened sensations I never thought possible.

    Bob's genius lies in its dual stimulation: the perfect curve for reaching my G-spot and the flexible, oh-so-responsive clitoral stimulator. It's an expert at hitting those sweet spots in ways that send me soaring into a realm of pleasure I had yet to explore.

    Then there's the E-Stim, a delightful surprise that adds a depth of sensation I'd been missing. The pulsating tingles are simply divine, and with 8 vibration modes and 5 E-Stim modes, there is always a new sensual journey to embark on. And to top it off, "Hop Hop Bob" has been a wonderful asset in strengthening my pelvic floor muscles.

    Controlling Bob is a breeze, thanks to the simple buttons. The silky-smooth silicone feels like a luxurious treat every time, and it's waterproof - so no location is off-limits!

    In a word, "Hop Hop Bob" has redefined what pleasure means to me. To any woman of a certain age out there, I'd say this: let "Hop Hop Bob" guide you on a journey of sensual rediscovery. It's never too late to experience new heights of pleasure!

      Napište vlastní recenzi

      Mystim Hop Hop Bob - Odhadovaný vibrátor

      Mystim Hop Hop Bob - Odhadovaný vibrátor

      Představte si, že byste mohli zažít nejintenzivnější a nejhlubší sexuální uspokojení, které vás bude vznášet v oblacích a zároveň posílí svaly pánevního dna. S dobíjecím vibrátorem Rabbit "Hop Hop Bob" s E-Stim od Mystim se tento zážitek stane skutečností!

      Napište vlastní recenzi

      30 další položky ve stejné kategorii: