Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální korálky

Zpravodaj

Anální katapult

Pokud máte rádi extrémní anální zážitky, tento senzační vynález si zamilujete. Speciální zařízení, takzvaný anální katapult, katapultuje anální kuličku (nebo více análních kuliček) pod vysokým tlakem hluboko do análního kanálu.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Pokud máte rádi extrémní anální zážitky, tento senzační vynález si zamilujete. Speciální zařízení, tzv. anální katapult, katapultuje anální kuličku (nebo více análních kuliček) pod vysokým tlakem hluboko do análního kanálu.

     

    Jak anální katapult funguje?

     

    Anální katapult funguje podobně jako foukačka, ale místo abyste do něj foukali, aktivujete pumpu na kuličky. Anální kuličky ve tvaru vajíčka se namažou velkým množstvím lubrikantu a zatlačí se do análního katapultu. Jakmile je katapult plně naplněn, zasuňte zařízení několik centimetrů do análního otvoru. Nyní aktivujte pumpovací kuličku, která způsobí, že jednotlivé anální kuličky vystřelí pod vysokým tlakem. Fantastická, obzvláště intenzivní rozkoš, která předčí vše, co jste kdy zažili.

     

    Co k tomuto úžasnému zážitku potřebujete?

     

    Potřebujete anální katapult ve tvaru tunelu a pumpovací kuličku s hadičkou. Máte také na výběr mezi análními kuličkami v černé a zlaté barvě. Nabízíme vám také formu na ledové kuličky, s níž si můžete vyrobit vlastní anální kuličky (např. z ledu, želatiny apod.)

     

    Materiál, správný lubrikant a péče:

     

    Vyrobeno z prvotřídního silikonu bez ftalátů nebo TPE - bezpečného pro tělo, neporézního a sametově hebkého, který vám poskytne jedinečný, uspokojivý a zároveň bezpečný anální pocit. Trocha spreje EXTREMEO usnadňuje anální zavádění! K tomuto účelu doporučujeme naše lubrikanty FUCKSLUT, MANCUNT nebo CUMSHOT. Před a po použití byste měli katapult a anální kuličky očistit naším sprejem VERYLCEAN.

     

    Další podrobnosti:

     

    • Více informací o katapultu: Anální katapult
    • Příslušenství: Pumpička s trubičkou, anální kulička zlaté barvy, anální kulička černé barvy, forma na ledové kuličky pro 4 anální kuličky. Tyto výrobky je třeba objednat zvlášť a nejsou součástí katapultu. Příslušenství jsou samostatné položky a je třeba je objednat zvlášť. Aby nedošlo k nedorozumění, upozorňujeme, že anální katapult nelze používat bez příslušenství.
    • Rozměry: Anální katapult (délka 22,5 cm, ø 3 až 5,3 cm), anální kuličky ve tvaru vajíčka (3 x 5 cm)
    • Materiál: TPE, silikonové anální kuličky

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Frage

    wie bekommt man die kugeln wieder raus?

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    grandioses Feeling

    Man denkt manchmal, was soll noch kommen an neuen erotischen Toys. Und dann sieht man dieses fantastische Toy mit völlig neuem Gebrauchwert im MEO-Shop. Die Vorstellung, dass die Analkugeln in den Analkanal katapultiert werden und dort für eine gewisse Zeit verweilen und reizvoll aktiv werden, ist grandios. Natürlich gehören mehrere Kugeln aus unterschiedlichen Materialien zur Ausstattung, damit man(n) variieren kann.

    • 5 z 5 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Great

    Wife loves it

    • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Great addition for play time

    The feel of this product is better than I thought it would be. It’s easy to use and slide inside with lube.

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Total geil

    Total geil. Ich benutze das "Katapult" mit mehreren Anal-Eiern und dem Cum Shot Lube, also künstliches Sperma, als Gleitgel. Irres Feeling wenn sie in den Ar... geschossen werden.

    • 6 z 6 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Anální katapult

    Anální katapult

    Pokud máte rádi extrémní anální zážitky, tento senzační vynález si zamilujete. Speciální zařízení, takzvaný anální katapult, katapultuje anální kuličku (nebo více análních kuliček) pod vysokým tlakem hluboko do análního kanálu.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    28 další položky ve stejné kategorii: