Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Klasické pásy cudnosti

Zpravodaj

Pás cudnosti pro muže - NoPacha™ Spartakus

Pro submisivní muže, kteří touží po dominantní kontrole nad svým penisem a sexualitou, je "NoPacha Spartacus" klíčem k naplnění jejich fantazií. Zároveň je tento pás cudnosti dokonalým nástrojem pro dominantní partnery, kteří rádi uplatňují moc nad sexuální svobodou a potěšením své partnerky.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Pro submisivní muže, kteří touží po dominantní kontrole nad svým penisem a sexualitou, je "NoPacha Spartacus" klíčem k naplnění jejich fantazií. Zároveň je tento pás cudnosti dokonalým nástrojem pro dominantní partnery, kteří rádi uplatňují moc nad sexuální svobodou a potěšením svého partnera.

    Ponořte se do světa cudnosti a kontroly a objevte "NoPacha Spartacus" od MEO Germany, dokonalý pás cudnosti z nerezové oceli pro submisivního muže, který touží po přísné kontrole nad svým penisem a sexuálním potěšením.

    "NoPacha Spartacus" je mnohem víc než jen obyčejný pás cudnosti. Je to pocta umění podřídit se a vzdát se. Díky své jedinečné konstrukci, která se skládá z odnímatelného dutého kolíku na penis, klece na penis, výklopného kroužku na penis a bezpečného visacího zámku, nabízí ideální kombinaci přísné disciplíny a potlačovaného chtíče. Pás cudnosti neustále připomíná submisivnímu muži jeho roli věrného otroka, který se zcela vzdal kontroly nad svým penisem.

    Pás cudnosti "NoPacha Spartacus" lze používat se zátkou do močové trubice i bez ní, což z něj činí univerzální nástroj dominance a podřízenosti. Umožňuje dominantnímu partnerovi nastavit míru kontroly a omezení. V závislosti na požadavcích lze penisovou zátku použít ke zvýšení kontroly nebo jako cílené trestné opatření. Díky této přizpůsobivosti je "NoPacha Spartacus" obzvláště mocným nástrojem v rukou jedinců, kteří chtějí uplatňovat maximální moc nad sexuální svobodou svého partnera, a poskytuje hlubokou příležitost prozkoumat dominanci a podřízenost ve vztahu.

    Pás cudnosti pro muže - NoPacha Spartacus:

    • Vynikající výběr materiálů: NoPacha Spartacus" je vyroben z hygienické nerezové oceli a nabízí odolnou, bezpečnou a estetickou cudnost.
    • Ergonomický střih: Díky kompaktním rozměrům a zátce na penis byl tento pás cudnosti vyvinut speciálně pro zkušené fanoušky BDSM, kteří si cení pohodlí a kontroly stejnou měrou.
    • Se zátkou na penis pro specializovanější hry: Dutá zátka na penis umožňuje močení a nucenou ejakulaci bez erekce během nošení pásu cudnosti, což rozšiřuje možnosti specializovanějších her.
    • Kontrola a bezpečnost: "NoPacha Spartacus" zabraňuje neoprávněnému přístupu k mužským genitáliím, což z něj činí účinný nástroj podřízení.


    Důmyslný design:

    • Boční otvory: Umožňují snadné čištění a zajišťují hygienu při dlouhodobém nošení.
    • Včetně bezpečnostního zámku: Dodává se s visacím zámkem a klíči, které symbolizují a zajišťují úplnou kontrolu.
    • Kroužek na penis se závěsem: Speciální konstrukce kroužku na penis usnadňuje nasazení pásu cudnosti.


    Díky chytré konstrukci není třeba pás cudnosti NoPacha™ Spartacus sundávat kvůli čištění. Stačí se s nasazeným pásem cudnosti osprchovat, důkladně opláchnout a nechat důkladně uschnout. Pokud pás cudnosti nenosíte, doporučujeme důkladné čištění pomocí našeho spreje INSTACLEAN, abyste zajistili maximální hygienu. K péči o penis během nošení pásu cudnosti nabízíme náš gel PlowBoy. Je obohacený o vitamin D a aloe vera, poskytuje jemnou péči a optimální úpravu pokožky.

    Další podrobnosti:

    • Pás cudnosti pro muže - NoPacha Spartacus
    • Vnitřní průměr kroužku na penis: 40 mm, 45 mm nebo 50 mm
    • Průměr klícky na penis: 34 mm
    • Délka klece na penis: 50 mm
    • Penisový kolík: 40 mm
    • Rozsah dodávky: 1 klec na penis, 1 odnímatelný penisový kolík, 1 kroužek na penis s pantem, 1 visací zámek a 2 klíče.
    • Objevte také naši exkluzivní řadu CUMELOT, speciálně navrženou pro intenzivní stimulaci prostaty a přivádějící pasivní muže k bezkonkurenčnímu vynucenému orgasmu bez erekce. Nezbytnost pro všechny dominantní partnery, kteří chtějí mít vždy vše pod kontrolou.
    • MEO, Cumelot, NoPacha a PlowBoy jsou registrované ochranné známky společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Einfach hervorragend!

    Ich bin von der Qualität des NoPacha Spartacus Keuschheitsgürtels absolut begeistert! Auch bei längerem Tragen ist der Tragekomfort unübertroffen. Der Verschluss ist zwar anfangs etwas fummelig, aber mit etwas Übung hat man den Dreh schnell raus.

    Die Wahl der Ringgröße 45 war goldrichtig. Anfangs hatte ich Zweifel, ob ich die richtige Wahl getroffen habe, da mir der Ring zunächst zu eng erschien. Der Schlüssel zum Erfolg liegt aber darin, zuerst die Hoden und dann den Penis durch den Ring zu ziehen. So sitzt er zwar eng, aber genau diese Passform erweist sich bei längerem Tragen als ideal. Ein größerer Ring hätte vielleicht nicht den gleichen Halt geboten, vor allem bei einer Erektion, da sich der Käfig dann etwas verschiebt. Für mich ist der enge Sitz also perfekt.

    Der Käfig selbst ist eher klein, was die Bewegungsfreiheit einschränkt. Ich habe mich bewusst für einen kleineren Käfig entschieden, da mein Penisnicht besonders groß ist. Trotzdem füllt mein Penis den Käfig fast vollständig aus und bei einer Erektion entsteht ein intensiver Druck. Mit meinen fast 15 cm im erigierten Zustand könnte es für Männer mit einem sehr großen Penis eine Herausforderung werden.

    Auch der Penisplug lässt sich leicht einführen und sitzt sicher. Ich empfehle dringend, sich vorher mit einem Harnröhrendehner zu dehnen, um das Einführen des Plugs zu erleichtern und das Tragegefühl zu verbessern. So vorbereitet ist das Wasserlassen sowohl mit als auch ohne Dilatator möglich.

    Alles in allem bin ich rundum zufrieden und kann den Spartacus Keuschheitsgürtel uneingeschränkt weiterempfehlen!

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Pás cudnosti pro muže - NoPacha™ Spartakus

    Pás cudnosti pro muže - NoPacha™ Spartakus

    Pro submisivní muže, kteří touží po dominantní kontrole nad svým penisem a sexualitou, je "NoPacha Spartacus" klíčem k naplnění jejich fantazií. Zároveň je tento pás cudnosti dokonalým nástrojem pro dominantní partnery, kteří rádi uplatňují moc nad sexuální svobodou a potěšením své partnerky.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    14 další položky ve stejné kategorii: