Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Kožené bondážní lano

Zpravodaj

Kožené bondage lano Shibari - černé

Naše sytě černé lano Shibari z telecí kůže je výrazným prvkem při každém bondage sezení. Je ručně vyrobeno s maximální péčí v Itálii a kombinuje podmanivou estetiku šibari, starobylého japonského umění erotického svazování, se smyslnou elegancí a řemeslným zpracováním, kterým je Itálie proslulá.

Více informací

3513/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

plus náklady na dopravu

Brzy k dispozici

    Více informací

    Naše sytě černé lano Shibari z telecí kůže je výrazným prvkem při každém bondage sezení. Je ručně vyrobeno s maximální péčí v Itálii a kombinuje podmanivou estetiku šibari, starobylého japonského umění erotického svazování, se smyslnou elegancí a řemeslným zpracováním, kterým je Itálie proslulá. S délkou 9 metrů a průměrem 0,8 cm je ideální pro složité uzly a smyslné okamžiky bondáže.

     

    Provaz je vyroben z vysoce kvalitní bavlny potažené měkkou telecí kůží z Itálie. To nabízí jak "riggerovi" (osobě provádějící bondage), tak "zajíčkovi" (svazované osobě) jedinečný, smyslný zážitek, který posouvá pocit do zcela nové dimenze. Kombinace bavlny a telecí kůže poskytuje příjemný pocit na kůži a dodává provazu další pevnost a estetiku.

     

    S délkou 9 metrů a průměrem 0,8 cm nabízí lano Shibari z telecí kůže dostatek prostoru pro různé bondážní techniky. Textura kůže umožňuje vytvářet obzvláště plné a bohaté uzly, které jsou nejen bezpečné, ale také estetické.

     

    Pokud chcete lano použít k závěsné bondáži, mějte na paměti maximální hmotnost nebo maximální tahovou sílu 20 kg. Jen tak zajistíte, že ušlechtilý kožený plášť zůstane neporušený a vy si budete moci tento kvalitní BDSM výrobek užívat dlouho.

     

    Shibari bondage lano z telecí kůže je dokonalým doplňkem pro všechny, kteří chtějí bondage hrátky posunout na novou úroveň luxusní erotiky a kteří si cení kvalitních materiálů a zpracování. Každé jednotlivé lano je důkazem italského řemeslného zpracování a důrazu na detail, čímž se odlišuje od běžných bondage lan. Nezbytná výbava pro každého milovníka vytříbených erotických hrátek.

     

    Čím je toto bondážní lano z telecí kůže výjimečné?

     

    Opláštění běžného bavlněného bondage lana jemnou italskou telecí kůží nejenže dodává lanu luxusní nádech, ale také ho odlišuje od běžných bondage lan. Italská telecí kůže je celosvětově známá pro svou prvotřídní kvalitu, pružnost a příjemný pocit na kůži. Tento vysoce kvalitní kožený plášť nejen chrání pokožku před možným podrážděním od bavlny, ale také dodává lanu zvláštní estetický nádech, který umocňuje smyslný zážitek při bondáži. Kůže navíc poskytuje extra stabilitu a odolnost, což zvyšuje životnost lana. Díky opláštění telecí kůží je lano také skutečným lákadlem pro oči a vytváří luxusní akcenty. Lano tak jedinečným způsobem kombinuje funkčnost a estetiku a představuje vysoce kvalitní alternativu k běžným bondage lanům.

     

    Další podrobnosti:

     

    • Shibari bondage lano, prémiová kvalita
    • Naše lano je vyrobeno zkušenými řemeslníky v Itálii s nejvyšší precizností. Měkká telecí kůže zajišťuje nejen příjemný pocit, ale také dodává lanu luxusní nádech.
    • Materiál: telecí kůže, bavlněné lano
    • Rozměry: Průměr cca 0,8 cm, délka 900 cm
    • Obchod MEO Italia BDSM Shop v italštině najdete na www.meoteam.it

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    As described

    Delivery was very quick and product is just like described. I used it for shibari and even after a few hours of the rope directly touching my naked skin, it didn't hurt at all.

      Hodnocení 

      Super Qualtität

      Alles super, gut verarbeitet und angenehm zu benutzen. Würde ich jederzeit wieder bestellen.

        Hodnocení 

        Perfectas

        Ninguna queja. Son excelentes para hacer nudos sobre el cuerpo sin que resulte doloroso o áspero. Son suaves y fáciles de manejar e incluso puedes unirlas con facilidad si necesitas más metros. Excelente compra.

          Hodnocení 

          Top

          SUPER QUALITÉ !! Corde douce, pratique d'utilisation !!

            Napište vlastní recenzi

            Kožené bondage lano Shibari - černé

            Kožené bondage lano Shibari - černé

            Naše sytě černé lano Shibari z telecí kůže je výrazným prvkem při každém bondage sezení. Je ručně vyrobeno s maximální péčí v Itálii a kombinuje podmanivou estetiku šibari, starobylého japonského umění erotického svazování, se smyslnou elegancí a řemeslným zpracováním, kterým je Itálie proslulá.

            Napište vlastní recenzi

            Ostatní zákazníci také zakoupili:

            10 další položky ve stejné kategorii: