Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Kožené bondážní lano

Zpravodaj

Kožené bondage lano Shibari - modré

Naše jasně modré lano Shibari z telecí kůže dodá barvu každé bondáži. Toto lano, umělecky vyrobené v Itálii, v sobě spojuje podstatu tradičního japonského umění svazování Shibari s ušlechtilým charakterem a jemným řemeslným zpracováním v Itálii.

Více informací

3510/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Naše jasně modré lano Shibari z telecí kůže dodá barvu každé bondáži. Toto lano, umělecky vyrobené v Itálii, v sobě spojuje podstatu tradičního japonského umění svazování Shibari s ušlechtilým charakterem a jemným řemeslným zpracováním v Itálii. Měří působivých 9 metrů na délku a má průměr 0,8 cm, což je ideální pro rafinované a bezpečné svazování

     

    Provaz je vyroben z vysoce kvalitní bavlny potažené měkkou telecí kůží z Itálie. To nabízí jak "svazovači" (osobě provádějící svazování), tak "zajíčkovi" (svazované osobě) jedinečný, smyslný zážitek, který posouvá pocit do zcela nové dimenze. Kombinace bavlny a telecí kůže poskytuje příjemný pocit na kůži a dodává lanu další pevnost a estetiku.

     

    S délkou 9 metrů a průměrem 0,8 cm nabízí lano Shibari z telecí kůže dostatek prostoru pro různé bondážní techniky. Textura kůže umožňuje vytvářet obzvláště plné a bohaté uzly, které jsou nejen bezpečné, ale také estetické.

     

    Pokud chcete lano použít k závěsné bondáži, mějte na paměti maximální hmotnost nebo maximální tahovou sílu 20 kg. Jen tak zajistíte, že ušlechtilý kožený plášť zůstane neporušený a vy si budete moci tento kvalitní BDSM výrobek užívat dlouho.

     

    Shibari bondage lano z telecí kůže je dokonalým doplňkem pro všechny, kteří chtějí bondage hrátky posunout na novou úroveň luxusní erotiky a kteří si cení kvalitních materiálů a zpracování. Každé jednotlivé lano je důkazem italského řemeslného zpracování a důrazu na detail, čímž se odlišuje od běžných bondage lan. Nezbytná výbava pro každého milovníka vytříbených erotických hrátek.

     

    Čím je toto bondážní lano z telecí kůže výjimečné?

     

    Opláštění běžného bavlněného bondage lana jemnou italskou telecí kůží nejenže dodává lanu luxusní nádech, ale také ho odlišuje od běžných bondage lan. Italská telecí kůže je celosvětově známá pro svou prvotřídní kvalitu, pružnost a příjemný pocit na kůži. Tento vysoce kvalitní kožený plášť nejen chrání pokožku před možným podrážděním bavlnou, ale také dodává lanu zvláštní estetický nádech, který umocňuje smyslný zážitek při bondáži. Kůže navíc poskytuje extra stabilitu a odolnost, což zvyšuje životnost lana. Opláštění telecí kůží navíc dělá z lana opravdovou atrakci pro oči a vytváří luxusní akcenty. Lano tak jedinečným způsobem kombinuje funkčnost a estetiku a představuje vysoce kvalitní alternativu k běžným bondage lanům.

     

    Další podrobnosti:

     

    • Shibari bondage lano, prémiová kvalita
    • Naše lano je vyrobeno zkušenými řemeslníky v Itálii s nejvyšší precizností. Měkká telecí kůže zajišťuje nejen příjemný pocit, ale také dodává lanu luxusní nádech.
    • Materiál: telecí kůže, bavlněné lano
    • Rozměry: Průměr cca 0,8 cm, délka 900 cm
    • Obchod MEO v italštině najdete na adrese www.meoteam.it

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Für unsere Zwecker super

    Top Qualität!!!! Kauf war super!!!!
    Ware genau wie beschrieben und für das, wozu ich es wollte, einfach perfekt.

      Hodnocení 

      Una cuerda que me encanta

      Es una cuerda suave pero firme, cumple su cometido para atar al sumiso/a de la forma que consideres y con 9 metros, sabes que no te va a faltar cuerda, además siendo negra da un toque de glamour.

        Napište vlastní recenzi

        Kožené bondage lano Shibari - modré

        Kožené bondage lano Shibari - modré

        Naše jasně modré lano Shibari z telecí kůže dodá barvu každé bondáži. Toto lano, umělecky vyrobené v Itálii, v sobě spojuje podstatu tradičního japonského umění svazování Shibari s ušlechtilým charakterem a jemným řemeslným zpracováním v Itálii.

        Napište vlastní recenzi

        10 další položky ve stejné kategorii: