Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Masky na oči a pásky přes oči

Zpravodaj

Anatomická BDSM maska na oči pro Sensory Deprivation

Smyslová deprivace v kontextu BDSM má za cíl zablokovat jeden smysl - v tomto případě zrak -, aby se zbylé smysly vyostřily a zvýšila se tak intenzita prožitku. Naše anatomická, absolutně neprůhledná maska na oči vám přesně tento zážitek zaručí. Není to jen doplněk BDSM, ale vstup do dechberoucích pocitů.

Více informací

3466/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Smyslová deprivace v kontextu BDSM má za cíl zablokovat jeden smysl - v tomto případě zrak -, aby se zostřily ostatní smysly a zvýšila se tak intenzita prožitku. Naše anatomická, absolutně neprůhledná maska na oči vám přesně tento zážitek zaručí. Není to jen doplněk BDSM, je to brána k dechberoucím pocitům.

     

    Jste připraveni vzdát se kontroly? Tato maska na oči způsobí revoluci ve vašem příštím sezení BDSM!

     

    Vypnutí zraku pomocí masky na oči vytvoří intenzivní ponoření do ostatních smyslů. Každý zvuk, i ten nejtišší, nejjemnější doteky a jemné vůně se najednou stanou mnohem přítomnějšími. V rámci scénáře BDSM umožňuje maska na oči svému nositeli ztratit se v jakési odevzdanosti, vzdát se kontroly a zcela se ponořit do okamžiku. Tento stav zvýšené citlivosti a současně pociťované bezbrannosti zážitek prohlubuje a činí jej intenzivnějším a nezapomenutelným. Právě toto zvýšené smyslové vnímání činí z masky na oči Sensory Deprivation nepostradatelnou součást světa BDSM.

     

    Proč je tato maska na oči nezbytnou výbavou všech milovníků BDSM:

     

    • Vysoce kvalitní materiály: Vnější strana masky na oči je vyrobena z jemného morušového hedvábí a sametově hebkého spandexu. Vnitřní podšívka z paměťové pěny zajišťuje pohodlné nošení.
    • 3D provedení: Díky trojrozměrné struktuře se neprůhledná BDSM maska na oči dokonale přizpůsobí konturám obličeje. Světelný štít na nosním můstku zabraňuje pronikání světla, takže i v jasném prostředí je naprostá tma.
    • Žádný tlak na oči: Inovativní 3D konstrukce zajišťuje, že oči nejsou stlačeny ani při otevření a dokonce i řasy zůstávají nedotčené. To zaručuje uvolněné a příjemné BDSM sezení.
    • Nastavitelná čelenka: Díky nastavitelnému pásku s přezkou je maska vhodná pro obvody hlavy od 40 cm do 75 cm. Nebojte se příliš krátkých nebo příliš dlouhých čelenek, BDSM maska na oči se dokonale přizpůsobí vaší hlavě.

     

    Nejen BDSM komunita, ale i naši ostatní zákazníci po celém světě jsou touto maskou na oči nadšeni a oceňují intenzitu a kvalitu prožitku, který tato kvalitní maska nabízí.

     

    Jak lze masku na oči kombinovat s dalšími BDSM doplňky?

     

    Naše maska na oči pro Sensory Deprivation je mnohem víc než jen BDSM doplněk, je to klíč k intenzivnějšímu smyslnému prožitku. Zkombinujte masku na oči s pouty na ruce a nohy a přidejte prvek omezení pohybu. Nebo použijte účinný roubík, který nejenže udělá dojem, ale ještě více omezí komunikaci a zintenzivní pocit podřízenosti. Sáhněte po kontrastech, například se oddávejte lechtání peřím a vzrušující sadě svíček od Dr. Sado, kdy zostřené smysly mnohem intenzivněji vnímají každou kapku horkého vosku a každý jemný dotek s peřím. BDSM pádlo nebo bičík pak mohou poskytnout další překvapivé momenty.....

     

    Více informací: Vychutnejte si vánoční dárky od značky Sado:

     

    • BDSM maska na oči pro smyslovou deprivaci
    • Materiál: morušové hedvábí, spandex, paměťová pěna
    • Nastavitelná velikost. Vhodná pro obvod hlavy od 40 cm do 75 cm.
    • Pokyny pro údržbu: Pro prodloužení životnosti BDSM masky na oči doporučujeme prát v ruce s neutrálním pracím prostředkem. Neperte prosím v pračce a nechte uschnout na stinném místě.
    • Internetový obchod s BDSM maskami: Vítejte ve vzrušujícím světě MEO, vašem internetovém obchodě s exkluzivními maskami na bondáž a BDSM. Objevte náš úchvatný výběr s láskou vyrobených BDSM masek. Ať už hledáte vysoce kvalitní koženou masku s nejvyšším komfortem a kvalitou nošení, nebo spíše efektní masku ze spandexu pro dokonalý smyslný zážitek - náš výběr nenechává nic náhodě. Naši odborníci drží prst na tepu a vždy hledají ty nejinovativnější a nejkvalitnější výrobky, díky kterým bude váš zážitek nesrovnatelný. Aniž bychom dělali kompromisy v kvalitě a stylu, nabízíme vám také atraktivní latexové masky pro zcela novou úroveň potěšení. Pro ty odvážnější nabízíme vzrušující plynové masky, které posunou vaše BDSM zážitky na novou a vzrušující úroveň. Díky důrazu na atraktivní design a vysoce kvalitní materiály MEO nepřináší obyčejné výrobky, ale slibuje nezapomenutelné a jedinečné zážitky. S našimi BDSM maskami můžete své intimní chvíle učinit ještě nezapomenutelnějšími. Objevte svět BDSM s MEO a nechte své nejtajnější touhy a fantazie stát se skutečností. Protože s MEO je váš chtíč naší vášní!

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Best Yet

    This is the best blindfold I have found in years.
    Comfortable to wear, even allows you to open your eyes while wearing.
    Complete blackout so there is no peeking while being used.
    Already bought a couple of spares ... in case it gets damaged in the future

      Hodnocení 

      Duplice Funzione

      Sicuramente divertente da utilizzare in momenti particolari, ma anche per schiacciare un pisolo pomeridiano quando la luce ambientale è troppo forte :)

        Hodnocení 

        correcto

        Es lo que quería y lo he recibido en el tiempo estimado

          Hodnocení 

          Can't see....

          I've been looking for a blindfold that fit snug, was comfortable, and allowed no peeking out the bottom. This one does all that. Thank you, love it.

            Hodnocení 

            Perfect blindfold

            This is easily the best blindfold we've experimented with. It fits snugly, no light or outside vision, comfortable to wear. Very happy with the purchase and well worth it.

              Hodnocení 

              Tolle Maske

              Die Maske dichtet perfekt ab ohne zu eng zu sitzen. Durch die Ausbuchtung liegt die Maske nicht direkt auf den Augen, was ich sehr angenehm empfinde. Wirklich empfehlenswert beim Bondage.

                Napište vlastní recenzi

                Anatomická BDSM maska na oči pro Sensory Deprivation

                Anatomická BDSM maska na oči pro Sensory Deprivation

                Smyslová deprivace v kontextu BDSM má za cíl zablokovat jeden smysl - v tomto případě zrak -, aby se zbylé smysly vyostřily a zvýšila se tak intenzita prožitku. Naše anatomická, absolutně neprůhledná maska na oči vám přesně tento zážitek zaručí. Není to jen doplněk BDSM, ale vstup do dechberoucích pocitů.

                Napište vlastní recenzi

                Ostatní zákazníci také zakoupili:

                13 další položky ve stejné kategorii: