Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM nábytek a sexuální nábytek

Zpravodaj

Sedadlo na ráfek 2.0

Rim Seat 2.0 od společnosti MEO je inovativní a uživatelsky přívětivé řešení pro milovníky rimming a anilingus. Výrobek kombinuje pohodlí, funkčnost a robustnost, aby rimming příjemný a mimořádně intenzivní zážitek.

Více informací

3499/00

299,90 €


-50,00 €

249,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Rim Seat 2.0 od MEO je inovativní a uživatelsky přívětivé řešení pro milovníky.. rimming a anilingus. Výrobek kombinuje pohodlí, funkčnost a robustnost, aby rimming aby se rimming stal příjemným a obzvlášť intenzivním zážitkem.

    Co je rimming?

    Pro mnoho lidí je lízání a ochutnávání partnera důležitou součástí sexuality. Během rimming rimmingu je partnerův konečník, obvykle včetně perineální oblasti, stimulován rty a jazykem. To lze provádět jak povrchově, tak pronikáním jazyka do konečníku. Anální oblast je vybavena četnými nervovými zakončeními a pro mnoho lidí je jednou z erotogenních zón. Další variantou je takzvaný facesitting, při němž si příjemce sedá na obličej partnera ležícího na zádech. Náš Rim Seat 2.0 byl vyvinut pro usnadnění tohoto typu sexuálních hrátek. Se sedátkem Rim Seat 2.0 je možné si spolu hrát delší dobu bez napětí a hýčkat a užívat si partnera intenzivněji než kdykoli předtím.

    Vlastnosti a výhody sedátka Rim Seat 2.0:

    • Jednoduchá montáž a nastavení výšky: sedátko Rim Seat 2.0 se vyznačuje jednoduchou montáží a nastavením výšky. Díky uživatelsky přívětivým rychloupínacím prvkům* lze sedačku stejně rychle sestavit, nastavit a uložit.
    • Materiál: Sedačka Rim Seat 2.0 je vyrobena z práškově lakované oceli odolné proti poškrábání a je mimořádně robustní a odolná. To zaručuje odolnost a spolehlivou funkci i při intenzivním používání.
    • Dvě přídavná madla na nohách židle Rim otevírají nové možnosti použití. "Vrchní" (dominantní) se jimi může tlačit dolů, zatímco "sub" (podřízený) se jimi může vytahovat nahoru pro ještě intenzivnější stimulaci. Tato funkce rozšiřuje škálu sexuálních zážitků.
    • Otevřené sedátko pro další typy hrátek: Sedátko, které je vpředu otevřené, je navrženo tak, aby umožňovalo další typy hrátek, například "Cock & Ball Play". To umožňuje současnou stimulaci několika erotogenních zón a zvyšuje potenciál pro širokou škálu sexuálních aktivit.

    Rim Seat 2.0 je ideální volbou pro každého, kdo hledá robustní, všestranný a pohodlný kus erotického nábytku pro své intimní chvíle. Díky uživatelsky přívětivému designu a mnoha funkcím nabízí Rim Seat 2.0 dokonalé podmínky pro kreativní a naplňující rimmingové zážitky.

    Více informací:

    • Rim Seat 2.0
    • Snadno se sestavuje a je výškově nastavitelný.
    • Materiál: práškově lakovaná ocel odolná proti poškrábání, extrémně robustní a odolná.
    • MEO představuje sedátko Rim Seat 2.0, které umožňuje rimming usnadňuje! Sedák Rim Seat 2.0 je velmi stabilní a pevný a lze jej snadno výškově nastavit.
    • Dvě přídavná madla na nohách Rim Seat 2.0 mu dodávají další rozměr. "Sub" se jimi může tlačit směrem dolů nebo se jimi "top" může vytáhnout nahoru pro ještě intenzivnější stimulaci.
    • Sedátko, které je vpředu otevřené, nabízí také možnost "cock & ball play".
    • Sedátko Rim Seat 2.0 se snadno nasazuje a nastavuje díky rychloupínacím uzávěrům a stejně tak snadno se opět ukládá.
    • Barva: černá
    • Rychloupínání*: Rychloupínáky jsou malé mechanické součásti, které se používají k rychlému spojení nebo upevnění různých součástí bez použití nářadí. Vyrábějí se v různých provedeních, ale běžný typ se skládá z kovového kolíku, který obsahuje pružinový kuličkový nebo knoflíkový mechanismus. Po zasunutí kolíku do odpovídajícího otvoru tento mechanismus zapadne na místo a zajistí dvě součásti dohromady. K uvolnění spojení se stiskne tlačítko nebo kulička a kolík se vytáhne. Tento typ spojovacího prvku je praktický zejména v případech, kdy je vyžadována rychlá a snadná montáž nebo demontáž. Často se proto používají v modulárním sexuálním nábytku, jako je sedadlo Rim Seat 2.0, nebo v jiných situacích, kdy je vyžadována rychlá montáž a demontáž.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Super Qualität

    Der Rim Seat von MEO hat eine super Qualität ist aber auch sehr, sehr praktisch. Früher habe ich beim Rimming immer Wadenkrämpfe bekommen. Dieser "Sitz" macht es viel angenehmer für mich und ich kann viel länger in der Hocke bleiben während ich von meinem Sub geleckt wird. Also: Win-Win !

      Hodnocení 

      Simply amazing

      I am really happy with my purchase. The Rim Seat 2.0 is so comfortable that hours can be spent there easily.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Sedadlo na ráfek 2.0

      Sedadlo na ráfek 2.0

      Rim Seat 2.0 od společnosti MEO je inovativní a uživatelsky přívětivé řešení pro milovníky rimming a anilingus. Výrobek kombinuje pohodlí, funkčnost a robustnost, aby rimming příjemný a mimořádně intenzivní zážitek.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: