Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální sprchy

Zpravodaj

Anální sprcha ze silikonu Aquameo Drizzle - délka 15 cm

Zažijte revoluci v intimní hygieně s flexibilním 15 cm dlouhým Drizzle ze silikonu od společnosti Aquameo zažijte revoluci v intimní hygieně. Jako odborníci na vysoce kvalitní osobní lubrikanty nyní rozšiřujeme naši nabídku o intimní sprchu, která byla vyvinuta pro každodenní svěžest a čistotu - pro anální i vaginální použití.

Více informací

3566/00

Brzy k dispozici

Více informací

Intimní hygiena nebyla nikdy tak snadná s flexibilní silikonovou anální sprchou Drizzle!

Zažijte revoluci v intimní hygieně s flexibilní 15 cm dlouhou silikonovou anální sprchou Drizzle ze silikonu od společnosti Aquameo, zažijte revoluci v intimní hygieně. Jako odborníci na vysoce kvalitní lubrikanty nyní rozšiřujeme naši nabídku o intimní douche, která byla vyvinuta pro každodenní svěžest a čistotu - pro anální i vaginální použití. Drizzle" je díky své kratší délce vhodný zejména pro začátečníky. Začátek nové éry pohodlí a čistoty. S anální sprchou Drizzle od společnosti Aquameo se intimní hygiena stává dětskou hrou. Nechte se překvapit, jak snadno a účinně se můžete cítit zcela čistí!

S dudlíkem Aquameo se rozhodujete pro jemnou a příjemnou intimní hygienu - pro vnitřní čistotu, kterou můžete cítit.

Anální sprcha Aquameo z hygienického silikonu slibuje jemnou a důkladnou očistu zevnitř, přizpůsobenou vašim individuálním potřebám. Samozřejmostí je snadná manipulace a diskrétnost. Anální sprchu lze proto bez problémů používat i při cestování.

Jak se anální sprcha používá?

Pro příjemnou a účinnou aplikaci anální sprchy doporučujeme ohřát vodu na tělesnou teplotu. V ideálním případě by měl být konečník vyčištěn přibližně 45 minut před análním stykem, aby byla zajištěna optimální čistota. Při pohlavním styku nebo anální sprše by neměly chybět dva nepostradatelní společníci: Lubrikant a uvolněná atmosféra. Kvalitní lubrikant na vodní bázi, jako je Aquameo, zajistí, že anální sprchu lze zavést bez námahy a jemně, ať už anální, nebo vaginální.

Nejdůležitější vlastnosti flexibilní anální sprchy Drizzle vyrobeno ze silikonu:

  • Anální sprcha od společnosti Aquameo boduje díky snadnému použití. Jako spolehlivý doplněk vašeho sprchového rituálu lze intimní sprchu snadno připojit ke sprchové hadici.
  • Pružný silikonový materiál se jemně přizpůsobí vaší anatomii a umožňuje bezpečné a důkladné čištění - ideální pro vaginální a anální oblast. Díky účinnému čištění se budete cítit vždy svěží a čistá.
  • Tyto anální sprchy byly speciálně vyvinuty pro ošetření nejcitlivějších částí vašeho těla s maximální péčí a oddaností. Silikonové anální sprchy se nejen snadno používají, ale jsou také mimořádně odolné, protože silikon je známý jako pevný a odolný materiál.
  • Ať už s používáním intimních spršek začínáte, nebo jste zkušení a hledáte vysoce kvalitní výrobek, silikonová anální sprcha vám nabízí to nejlepší z obou světů - pohodlí a bezpečnost. Můžete se uvolnit, cítit se bezpečně a soustředit se na to, na čem skutečně záleží - na osobní hygienu a pohodu vašeho těla.


Silikonové nebo kovové anální sprchy?

Je čas dát sbohem běžným kovovým sprchám a přejít na novou generaci pružných a k pokožce šetrných silikonových intimních sprch. Ta nejenže zlepší vaši osobní hygienu, ale přispěje i k vaší pohodě. Rozdíl jistě pocítíte. Všichni bychom se přece měli snažit zacházet se svým tělem s láskou a věnovat mu tu nejlepší možnou péči. Začněme tedy tím, že zlepšíme svou intimní hygienu a budeme používat jen ty nejlepší výrobky. Zažijte zcela novou úroveň čistoty a pohodlí s revoluční silikonovou intimní sprchou od společnosti Aquameo.

Vyberte si spolehlivou anální sprchu Aquameo, která do vaší každodenní hygienické rutiny vnese kvalitu a pohodlí - protože vaše tělo si zaslouží jen to nejlepší.

Více informací:

  • Aquameo anální sprcha ze silikonu
  • Lze použít jako anální i vaginální sprchu.
  • Zásada Aquameo: vysoce kvalitní intimní produkty pro vaši pohodu. Zkušenosti získané při výrobě lubrikantů jsou začleněny do vývoje intimních doušů a přesvědčí svou kvalitou a péčí.
  • Sprchová hlavice je vhodná pro všechny sprchové hadice se standardním půlpalcovým závitem.
  • Super flexibilní, bez námahy se přizpůsobí anatomii.
  • Vhodná pro všechny lubrikanty.
  • Celková délka 16 cm, průměr 2 cm, zasouvací délka 15 cm.
  • Barva: charakteristická modrá Aquameo.
  • Intimní sprcha od společnosti Aquameo je k dispozici ve čtyřech velikostech.
  • Materiál: silikon, bez ftalátů a ABS.
  • Neděláme žádné kompromisy, pokud jde o kvalitu a bezpečnost našich intimních a análních doupat. Ve společnosti MEO každý den pracujeme na neustálém zlepšování kvality a na prvním místě je pro nás vaše spokojenost.
  • MEO a Aquameo jsou registrované ochranné známky společnosti MEO v Německu.


Použití anální sprchy před análním sexem je důležité z několika důvodů:

1. Hygiena: Očištění pomocí anální sprchy předtím může odstranit nežádoucí nečistoty a bakterie, čímž se sníží riziko infekce a zajistí větší čistota.

2. Pohodlí: Použití anální sprchy vám může pomoci cítit se celkově čistěji a pohodlněji, což zpříjemní sexuální prožitek.

3. Prevence: Během análního sexu se bakterie mohou snadno rozšířit do jiných částí těla a způsobit infekce. Důkladná očista pomocí anální sprchy předtím tomu může zabránit.

Anální sprcha může být užitečná také po análním sexu:

1. Hygiena: Anální sprcha pomáhá odstranit zbytky lubrikantu, zbytky kondomu nebo jiné zbytky.

2. Zdraví: Anální sprcha může pomoci snížit riziko infekcí odstraněním škodlivých bakterií.

3. Pohodlí: Anální sprcha vám může pomoci cítit se po análním sexu svěžeji a čistěji.

Poznámka: Nadměrné nebo příliš časté používání análních douchů může narušit přirozenou střevní flóru a způsobit podráždění.

Mohlo by vás zajímat i toto:

HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Zatím žádné komentáře zákazníků

Napište vlastní recenzi

Anální sprcha ze silikonu Aquameo Drizzle - délka 15 cm

Anální sprcha ze silikonu Aquameo Drizzle - délka 15 cm

Zažijte revoluci v intimní hygieně s flexibilním 15 cm dlouhým Drizzle ze silikonu od společnosti Aquameo zažijte revoluci v intimní hygieně. Jako odborníci na vysoce kvalitní osobní lubrikanty nyní rozšiřujeme naši nabídku o intimní sprchu, která byla vyvinuta pro každodenní svěžest a čistotu - pro anální i vaginální použití.

Napište vlastní recenzi

Ostatní zákazníci také zakoupili:

30 další položky ve stejné kategorii: