Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální zátky

Zpravodaj

ASSMUSEMENT Stimulátor prostaty - řada Extremeo

ASSMUSEMENT: Dokonalá sexuální hračka pro extatickou stimulaci prostaty! Ponořte se do hlubin mužské rozkoše se stimulátorem prostaty ASSMUSEMENT z proslulé řady Extremeo - vaším klíčem k dosud nepoznanému vesmíru intenzivních orgasmů prostaty.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Objevte nyní ASSMUSEMENT - Vaše brána k bezkonkurenční anální extázi a revoluční stimulaci prostaty! Tento prvotřídní stimulátor prostaty z řady Extremeo zaujme nejen svou mužně smyslnou estetikou, ale také propracovanou funkčností. Je k dispozici ve třech velikostech a nabízí každému muži dokonalé množství potěšení. Díky speciálně tvarovanému žaludu, jedinečnému kluzkému povrchu a silné přísavce pro volné potěšení se stimulátor ASSMUSEMENT nové rozměry análního potěšení. Ponořte se do neprobádaných hlubin své rozkoše a zažijte úžasné vyvrcholení!

    Objevte nové dimenze análního potěšení!

    ASSMUSEMENT je nejen absolutním poutačem pozornosti díky svému mužnému vzhledu, ale také skutečnou ozdobou každé sbírky erotických pomůcek díky své funkčnosti. Tento anální kolík, vyvinutý díky šikovné kombinaci smyslného tvaru, stimulující struktury povrchu a precizní funkčnosti, posouvá stimulaci prostaty na zcela novou úroveň.

    Preciznost se snoubí s vášní: Váš orgasmus prostaty čeká!

    Stimulátor prostaty ASSMUSEMENT fascinuje svým jemně zakřiveným tvarem, který umožňuje snadný přístup a stimulační masáž prostaty. Stručný žalud erotické hračky nabízí nejen intenzivní, ale i přesnou stimulaci. Ponořte se do nezapomenutelné rozkoše a zážitků se stimulátorem prostaty ASSMUSEMENT

    Jedinečný design: Vaše cesta do neobjevených sfér rozkoše!

    Tento vibrátor na prostatu, inspirovanýjedinečnými vzory a texturami přírody, zaujme svým neobyčejným povrchovým designem. Ten nejenže poskytuje dodatečnou stimulaci análního otvoru při zavádění vibrátoru, ale také umožňuje optimální přilnutí lubrikantu pro obzvláště kluzký a smyslný zážitek.

    Tajemství dokonalého potěšení s Aquameo:

    Pro ještě intenzivnější a hladší potěšení doporučujeme použít náš lubrikant na vodní bázi Aquameo. Tento lubrikant je dokonale sladěn s lékařským silikonem ASSMUSEMENT a zajišťuje dlouhotrvající potěšení.

    Vždy svěží a připravený k použití s VeryClean!

    Pro čištění bez námahy a optimální hygienu doporučujeme náš VERYCLEAN sprej. Ten udrží vaše dildo na prostatu v nejlepší kondici pro další vzrušující dobrodružství. Se sprejem VERYCLEAN můžete dildo prostaty snadno a rychle vyčistit, aby bylo vždy hygienicky čisté a připravené na další nezapomenutelné vyvrcholení.

    Silná přilnavost, potěšení bez použití rukou: ASSMUSEMENT

    Díky silné přísavce dildo prostaty pevně přilne ke všem hladkým povrchům ASSMUSEMENT pevně přilne ke všem hladkým povrchům. To umožňuje bezpečné a stabilní upevnění a zároveň ponechává vaše ruce volné, abyste se mohli věnovat jiným sexy aktivitám. Ať už dildo umístíte na zeď, podlahu nebo jakýkoli jiný vhodný povrch, zůstane bezpečně na svém místě ASSMUSEMENT zůstane bezpečně na svém místě. Můžete se tak plně soustředit na své potěšení a prožít nezapomenutelné okamžiky extáze, aniž byste se museli starat o to, jak dildo drží na místě.

    Vaše volba, vaše potěšení: Vyberte si svůj dokonalý ASSMUSEMENT!

    Na výběr máte ze tří různých modelů ASSMUSEMENT ta správná varianta pro každého:

    • S = průměr 26 mm, délka 132 mm: Začátečník - ideální pro zvědavce, kteří chtějí prozkoumat svět stimulace prostaty.
    • M = Průměr 32 mm, délka 159 mm: Pokročilý - Větší průměr a větší délka pro zkušené uživatele, kteří chtějí prohloubit svá anální dobrodružství.
    • L = Průměr 37 mm, délka 185 mm: Širší a delší dildo pro ty, kteří hledají maximální výplň a stimulaci.


    Nechte se svést nesrovnatelnou intenzitou ASSMUSEMENT Prostatického dilda a objevte svůj osobní klíč k anální extázi. Ponořte se do nezapomenutelné rozkoše a zažijte nepředstavitelnou intenzitu, kterou vám dildo prostaty může nabídnout ASSMUSEMENT Dildo na prostatu vám může nabídnout.

    Více informací:

    • ASSMUSEMENT - Anální dildo pro stimulaci prostaty
    • Anální kolík s přísavkou ze série Extremeo.
    • K dispozici ve třech velikostech.
    • Anální kolíky Extremeo jsou anální kolíky vyvinuté odborníky.
    • Extremeo ® je registrovaná ochranná známka společnosti MEO Germany.
    • Materiál: Vyrobeno z lékařského silikonu, neobsahuje ftaláty.
    • Používání análního dilda může být nádherným zážitkem, pokud víte, jak na to správně. Pro snazší zavádění doporučujeme sprej Extremeo, který uvolňuje svaly svěrače a zavádění je díky němu obzvlášť jemné.
    • Při používání silikonových výrobků, jako je anální dildo ASSMUSEMENT je třeba se vyhnout lubrikantům na bázi silikonu, protože mohou materiál napadnout. Místo toho doporučujeme lubrikanty na vodní bázi, jako je Aquameo nebo Alphamale Aqua, které poskytují příjemný pocit a jsou bezpečné pro použití se silikonem butt plug. Aplikátor Lube Shooter nebo lubrikant dále optimalizuje zážitek tím, že umožňuje hlubší a rovnoměrnější rozdělení lubrikantu. Díky tomu je zavádění análního vibrátoru ASSMUSEMENT pohodlnější a bezpečnější, protože dostatek lubrikantu snižuje tření a riziko poranění. Po každém použití je třeba anální dildo důkladně očistit. K tomuto účelu doporučujeme sprej VERYCLEAN, který zajistí důkladné a hygienické vyčištění a anální dildo připraví na další dobrodružství ASSMUSEMENT připraveno na další dobrodružství.

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Doppio piacere

    Doppio piacere per il partner che riceve la penetrazione, facile da maneggiare come bere un bicchiere d’acqua

      Hodnocení 

      FABULOSO

      Es el plug ideal para preparar tu ojete para mayores empresas.
      Suelo dormir con él.

        Hodnocení 

        I use this to prepare for deep anal play

        I use this to prepare for deep anal play . Also the surface holds crisco that can be kept inside .

          Hodnocení 

          Got it all the way in

          Just received this & couldn't wait to get it in me. Got it all the way in. Furthest anything has been. What a feeling.

            Hodnocení 

            Perfect for a good warmup

            Not for beginners or intermediate more on the advanced anal play field please make bigger!!!!!

              Hodnocení 

              It's bigger than you think

              Certainly a challenge for me. Love the girth, the length is certainly there too. Definitely an add to the collection item.

                Napište vlastní recenzi

                ASSMUSEMENT Stimulátor prostaty - řada Extremeo

                ASSMUSEMENT Stimulátor prostaty - řada Extremeo

                ASSMUSEMENT: Dokonalá sexuální hračka pro extatickou stimulaci prostaty! Ponořte se do hlubin mužské rozkoše se stimulátorem prostaty ASSMUSEMENT z proslulé řady Extremeo - vaším klíčem k dosud nepoznanému vesmíru intenzivních orgasmů prostaty.

                Napište vlastní recenzi

                Ostatní zákazníci také zakoupili:

                30 další položky ve stejné kategorii: