Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Dilda

Zpravodaj

The Manhandler - Dildo s rukojetí

Více moci a kontroly než kdykoli předtím! Zjistěte, proč je dildo Manhandler tou nejlepší erotickou hračkou pro intenzivní a extra hlubokou anální penetraci!

Více informací

3400/00

k dispozici na

Více informací

Manhandler je sexuální hračka, která se těší velké oblibě. Jedná se o dlouhé dildo s rukojetí na konci, která připomíná rukojeť obušku. Díky této konstrukci je Manhandler velmi praktický a snadno se používá. Dildo s rukojetí mohou používat jak muži, tak ženy, aby měli větší kontrolu a páku. To je užitečné zejména tehdy, když je třeba dildo zasunout hlouběji nebo s větší silou.

 

Manhandler od MEO se vyznačuje realistickými detaily, jako jsou žíly a výrazný žalud. Je vyroben z vinylu šetrného k tělu a neobsahuje ftaláty. Díky své délce a přilnavosti se Manhandler často používá pro anální sex. Lze jej však použít i pro vaginální penetraci nebo jiné erotické hrátky, např. jako trenažér pro hluboké kouření.

 

Dildo s rukojetí vám nabízí několik výhod, zejména pro anální penetraci:

 

Lepší kontrola: s rukojetí máte vy nebo váš partner stabilnější a jistější úchop. To umožňuje přesné pohyby a cílenou stimulaci. Můžete lépe ovládat úhel, hloubku a rychlost průniku.

 

Pohodlí: Rukojeť vám usnadňuje držení a pohyb vibrátoru. To může být obzvláště užitečné, když jej používáte sami, protože můžete dildo snadněji zavádět a pohybovat jím. Rukojeť také odlehčí vašim rukám a zápěstím, zejména při delším používání.

 

Bezpečnost: Anální erotické hračky by vždy měly mít rukojeť nebo širokou základnu, aby se zabránilo tomu, že je zasunete příliš hluboko a nebudete je moci vyjmout. Rukojeť poskytuje větší bezpečnost a dává vám jistotu, že se můžete soustředit na své potěšení.

 

Všestrannost: Dildo s rukojetí lze použít také pro vaginální stimulaci nebo nácvik hlubokého orálu. Rozšiřuje vaše možnosti potěšení a umožňuje rozmanité sexuální hrátky.

 

Dildo s rukojetí je skvělá erotická hračka, která vám poskytne kontrolu a bezpečí, jež potřebujete k maximalizaci svého análního potěšení. Nabízí vám nový rozměr stimulace, ať už dildo používáte sami nebo s partnerem.

 

Stejně jako každé dildo by měl být i náš Manhandler vždy používán s vhodným lubrikantem a po každém použití důkladně očištěn. Doporučujeme náš mírně silnější lubrikant na silikonové bázi EZ2FUCK. K čištění dilda stačí teplá voda a jemné mýdlo nebo náš sprej VERYCLEAN.

 

Více informací:

 

  • Manhandler - Dildo s rukojetí
  • Rozměry: délka 38 cm, zasouvací délka cca 25 cm, průměr 4,2 cm.
  • Materiál: vinyl, neobsahuje ftaláty
  • Info: Název "Manhandler" je spíše humorným odkazem a má zdůraznit pocit moci a kontroly, který uživatel při manipulaci s tímto dildem má.

Mohlo by vás zajímat i toto:

HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Zatím žádné komentáře zákazníků

Napište vlastní recenzi

The Manhandler - Dildo s rukojetí

The Manhandler - Dildo s rukojetí

Více moci a kontroly než kdykoli předtím! Zjistěte, proč je dildo Manhandler tou nejlepší erotickou hračkou pro intenzivní a extra hlubokou anální penetraci!

Napište vlastní recenzi

Ostatní zákazníci také zakoupili:

30 další položky ve stejné kategorii: