Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM nábytek a sexuální nábytek

Zpravodaj

Kříž svatého Ondřeje - hnědý - čalouněný

V porovnání s podobnými produkty tento kříž svatého Ondřeje neponechává nic, co by bylo žádoucí, bez ohledu na to, zda je používán soukromě nebo v profesionálním BDSM studiu. Stabilní základna umožňuje tento svatoondřejský kříž volně postavit v místnosti tak, aby jej bylo možné používat ze všech stran.

Více informací

3284/00

1 499,90 €


-500,00 €

999,90 €

plus náklady na dopravu

Brzy k dispozici

    Více informací

    Kříž svatého Ondřeje nebo BDSM kříž je dokonalým doplňkem, pokud jde o dokonalé otroctví! Kromě základního tvaru už inovovaný svatoondřejský kříž 2.0 od MEO nemá s původními dřevěnými bondážními kříži mnoho společného. Náš svatoondřejský kříž je polstrovaný a potažený vysoce kvalitní imitací kůže. Díky ocelové a dřevěné konstrukci je tento svatoondřejský kříž mimořádně stabilní, odolný a bezpečný při bondage. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a promyšlenému designu je náš svatoondřejský kříž bezpečným a univerzálně použitelným kusem BDSM nábytku. Náš kříž svatého Ondřeje 2.0 je vhodný pro všechny tělesné velikosti a váhové kategorie a je určen pro soukromé použití i do profesionálních BDSM studií.

    Potěšení z podřízení:

    Pro uživatele je kříž svatého Ondřeje charakteristický především úplným svázáním a z toho vyplývající nehybností. Pasivní partner je zcela vydán na milost a nemilost Top a nemůže se téměř hýbat. Pokud jste připoutáni k ondřejskému kříži, velmi rychle si uvědomíte, že jste v této pozici zcela vydáni na milost a nemilost partnerovi. Hlava i celá horní část těla jsou volně přístupné Top a lze je stimulovat nebo trestat. Podobně je tomu i s genitáliemi. Roztažené nohy nelze zavřít, takže je možná jakákoli manipulace s genitáliemi.

    Co je na tomto BDSM svatoondřejském kříži tak zvláštního?

    Kromě BDSM nábytku, jako jsou klece, pranýře a mnoho dalšího, vyrábíme také tento praktický svatoondřejský kříž se stojanem. Náš BDSM svatoondřejský kříž je nadčasový rozebíratelný svatoondřejský kříž pro volně stojící použití bez nutnosti montáže na zeď. Dokonalý svatoondřejský kříž pro každou potřebu a každou velikost místnosti. V porovnání s podobnými produkty tento svatoondřejský kříž neponechává nic náhodě, ať už je svatoondřejský kříž používán v soukromí nebo v profesionálním BDSM studiu. Stabilní základna umožňuje umístit tento svatoondřejský kříž kamkoli v místnosti, takže jej lze používat ze všech stran. Ke kříži lze samozřejmě připojit mnoho BDSM doplňků z nabídky MEO. Protože je náš svatoondřejský kříž potažen hygienickou umělou kůží, lze jej po bondage sezení snadno vyčistit (tělesné tekutiny, vosk ze svíček, lubrikanty, oleje atd.). Kříž svatého Ondřeje se dodává v rozloženém stavu, diskrétně a bezpečně zabalený. Montáž je velmi jednoduchá a náš bondage kříž svatého Ondřeje je připraven k použití během 3 minut. Po použití lze kříž svatého Ondřeje rychle demontovat a diskrétně uložit do skříně nebo pod postel.

    Jak použít kříž svatého Ondřeje k bondáži?

    Kříž svatého Ondřeje má integrované zařízení pro spoutání submisivního partnera. K tomu lze použít kožená pouta, pouta na ruce nebo provazy. Vaší fantazii se meze nekladou. Existuje pouze jedno omezení: čas! Každý otrok má své fyzické limity a ty lze během bondage na kříži svatého Ondřeje báječně prozkoumat. Stát s roztaženýma nohama je už tak výzva a roztažení rukou směrem vzhůru je ještě nepříjemnější. Ruce jsou navíc samy od sebe těžší a těžší, jak krev pomalu stéká zpět do těla. Výsledkem je necitlivost. Právě proto byste si měli vybrat kvalitní pouta na ruce a kotníky. Doporučujeme naše speciální pouta na ruce 9885 (klikněte zde ) - stejně jako naše kotníková pouta z řady BLACK BERLIN.

    Nyní je otrok spoután - a co teď? No, nyní začíná skutečné BDSM sezení. Můžete nerušeně prozkoumávat tělo a podle toho stimulovat erotogenní zóny. Pokud je otrok připoután čelem ke kříži svatého Ondřeje, můžete samozřejmě vložit i výprask a/nebo bičování. Je důležité, abyste věnovali pozornost signálům svého otroka. Nezapomeňte proto prosím na Safeword a v případě potřeby se na to zeptejte.

    Co je to BDSM Ondřejský kříž?

    Je k vidění na každém železničním přejezdu a je zmíněn i v Bibli: Ondřejský kříž! Ondřejský kříž v kontextu bondage je kříž ve tvaru písmene X ve velikosti člověka (často se mu říká jen kříž). Byl pojmenován podle apoštola Ondřeje, který byl údajně kolem roku 60 n. l. odsouzen k trestu smrti ukřižováním na kříži ve tvaru písmene X. Na kříži ve tvaru písmene X byl také ukřižován. Ondřejský kříž v otroctví je obvykle vyroben ze dřeva nebo kovu a používá se k omezení pasivního partnera (spodního nebo otroka). Přední nebo zadní strana pasivního partnera je volně přístupná aktivnímu partnerovi, Top, a končetiny jsou roztažené a fixované.

    Další podrobnosti:

    • Ondřejský kříž se stojanem
    • Materiál: kov, dřevo, čalounění, imitace kůže
    • Montážní materiál je součástí dodávky
    • Má několik upevňovacích bodů.
    • Výška je 202 cm, plocha podstavce cca 1 m²
    • Vzhledem k tomu, že nohy otroka jsou na podlaze i při připevnění k ondřejskému kříži, nehrozí u tohoto typu poutání prakticky žádná rizika. Měli byste však dávat pozor na krevní oběh v pažích, který se může zastavit, pokud je otrok spoután příliš dlouho.
    • Ondřejský kříž je dnes standardním vybavením každého dominatrix studia. Mnoho swingers klubů má také speciálně vybavené BDSM místnosti s ondřejským křížem. S bondážním křížem se stále častěji setkáváme také v soukromých ložnicích. Pokud je otrok připoután ke kříži, nikdy by neměl zůstat sám. I jinak banální problémy mohou mít vážné následky, pokud jsou takto spoutáni. Lidé s astmatem nebo srdečními problémy by se měli obecně zdržet přivazování ke kříži svatého Ondřeje.
    • Synonyma: Vánoční svátek sv: Andrew's cross BDSM - BDSM nábytek - BDSM kříž - Bondage bondage cross - St Andrew's cross SM


    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Danke!!

    Wir sind wirklich zufrieden, ein guter Kauf, absolut super Preis-Leistungs-Verhältnis. Danke!!

      Hodnocení 

      Richtige Profi-Qualität

      Dieses Andreaskreuz könnte auch wirklich in einem professionellen Domina-Studio stehen. Es ist absolut hochwertig verarbeitet, steht sicher und ist auch noch einfach auf- und wieder abbaubar. Bin sehr begeistert und freue ich schon darauf, wenn MEO zukünftig noch mehr SM-Mobiliar anbietet.

        Hodnocení 

        Approved

        The cross shape allows for various positions and angles to be achieved, enabling a wide range of sensations and experiences. Some benefits of using a Saint Andrew's Cross in BDSM include enhanced physical and psychological stimulation, the exploration of power dynamics, and the building of trust and intimacy between partners.

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

        Napište vlastní recenzi

        Kříž svatého Ondřeje - hnědý - čalouněný

        Kříž svatého Ondřeje - hnědý - čalouněný

        V porovnání s podobnými produkty tento kříž svatého Ondřeje neponechává nic, co by bylo žádoucí, bez ohledu na to, zda je používán soukromě nebo v profesionálním BDSM studiu. Stabilní základna umožňuje tento svatoondřejský kříž volně postavit v místnosti tak, aby jej bylo možné používat ze všech stran.

        Napište vlastní recenzi

        30 další položky ve stejné kategorii: