Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM nábytek a sexuální nábytek

Zpravodaj

BDSM nábytek The Seat

Již brzy  Nabídka

Tento fantastický kus BDSM nábytku, který nejen rimmingale také umožňuje BDSM hrátky, jako je sezení na obličeji, lízání královny, lízání zadku, hrátky s močí a hrátky na toaletě, je pohodlnější, a tím i trvalejší, zajišťuje, že svou práci otrokyně rozkoše budete brát o něco vážněji a svému pánovi dopřejete pohodlí, které si zaslouží!

Více informací

2448/00

299,90 €


-50,00 €

249,90 €

plus náklady na dopravu

Brzy k dispozici

    Více informací

    Tento fantastický kus BDSM nábytku, který nejen rimmingale také umožňuje BDSM hrátky, jako je sezení na obličeji, lízání královny, lízání zadku, hrátky s močí a hrátky na toaletě, pohodlněji a tím i déle, zajistí, že svou práci otrokyně rozkoše budete brát o něco vážněji a svému pánovi dopřejete pohodlí, které si zaslouží!

     

    Všestranný a kvalitní BDSM doplněk za velmi dobrou cenu!

     

    Tento všestranný BDSM nábytek byl speciálně navržen pro rimmingsezení na obličeji, Queening, lízání zadku, Piss Play, Toilet Play, ponižování a další a lze jej použít i jako sexuální nábytek. Díky pevné konstrukci a odolnému kovovému rámu tento ergonomicky navržený erotický nábytek snadno unese vaši váhu, zatímco pohodlné sedátko ze snadno čistitelné umělé kůže zajistí dlouhá BDSM sezení. Náš multifunkční sexuální nábytek má jedinečný design a je vybaven opěrkou hlavy, která zajišťuje optimální oporu hlavy otroka, takže si může své submisivní úkoly užívat ještě déle. Náš sexuální nábytek, který je složitě ručně vyroben s velkým důrazem na detail, nejenže nádherně vypadá, ale je profesionálním doplňkem mnoha typů BDSM her.

     

    Nejdůležitější vlastnosti:

     

    • BDSM toaletní židle, rimming Židle, SM nábytek a šukací nábytek v jednom!
    • Profesionálně navržený rimming Křeslo, ideální pro BDSM, sezení na obličeji, queening, lízání zadku, piss play, WC play, ponižování a další!
    • Unikátní design s opěrkou hlavy a pogumovanými madly
    • Robustní konstrukce s odolným kovovým rámem, nastavitelnou opěrkou zad, výškou sedáku a výškou opěrky hlavy.
    • Snadná montáž, vybavená pogumovanými madly pro stabilitu a optimální polohování.
    • Lze přeměnit na šukací křeslo v několika snadných krocích odstraněním opěrky hlavy a použitím přiložené montážní tyče k upevnění našeho šukacího stroje Xtreme Power 2.0!

     

    Jak toto křeslo BDSM používat?

     

    Tento vzrušující kus BDSM nábytku se mimořádně snadno montuje, je velmi stabilní a s hmotností pouhých 8,5 kg skutečně lehký. Opěrka hlavy a výška sedadla jsou snadno nastavitelné pomocí kolíčků, zatímco nastavitelná opěrka zad má příjemné polstrování pro větší pohodlí. Toto BDSM křeslo je vybaveno pogumovanými rukojeťmi, které vám umožní mít při používání vašeho otroka opravdu pevný úchop. Dvě rukojeti slouží jako úchytné body, za které může otrok nebo pán tlačit dolů nebo tahat nahoru. Křeslo BDSM vám zajistí stabilitu a dokonalou polohu pro toho, kdo je pod ním. Pro ještě intenzivnější potěšení lze sedátko dokonce posunout nahoru a dolů.

     

    Čím je tento BDSM nábytek tak výjimečný ve srovnání s jiným erotickým nábytkem?

     

    Naše BDSM křeslo je skutečně všestranné! Chcete své rimmingové křeslo proměnit ve fantastické šukací křeslo? Nic nemůže být jednodušší! Stačí odstranit opěrku hlavy našeho BDSM nábytku a pomocí přiložené montážní tyče připevnit náš šukací stroj Xtreme Power 2.0 (není součástí balení)!

     

    Nechte ho lízat!

     

    Pro rimming Fanoušky je náš gel AMOREMEO s chutí slaného karamelu lahodným zážitkem. Speciální produkt, který z otroka udělá dokonalou, nenasytnou sací pusu.

     

    Čištění a péče o BDSM nábytek:

     

    Tento BDSM nábytek je vyroben z vysoce kvalitních materiálů. Sexuální křeslo můžete čistit jemným mýdlem a vodou. Pro důkladnou hygienu doporučujeme také pravidelné používání našich sprejů VERYCLEAN.

     

    Více informací: V případě potřeby můžete použít i další pomůcky:

     

    • BDSM nábytek - The Seat
    • Zde naleznete podrobnou zprávu o testu (prosím klikněte)
    • Materiál: kov, PU-kůže, guma
    • Hmotnost: 8,5 kg
    • Barva: černá
    • Materiál: kůže, kov, polyuretan, guma
    • Židle se snadno rozkládá a skládá. Dodává se v plochém balení v diskrétní kartonové krabici.
    • Nosnost do 100 kg

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Expertly engineered rim seat

    The Seat from MEO is incredibly simple to assemble and, at just 8.5 kg in weight, is super-lightweight. The head rest and seat height are easily adjustable with pinch screws, while the adjustable back rest has an outer foam layer for added comfort. Complete with rubber handles, this rimming seat enables you to really get a grip when it comes to your ass eating experience. It offers stability and perfect positioning for those underneath, whilst allowing those that are seated the ability to maintain their pose or push downwards. In addition, the toilet seat moves up and down, for added authenticity and humiliation where required!

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Domina Sklaventoilette

    Auf dieser Sklaventoilette thront meine Herrin mit standesgemäßem Komfort, während ich als Sklave meinen Dienst verrichte. Stabil, funktionell und perfekt designt. The Seat von MEO liess mir meine Fantasien wahr werden. Dieses Möbel eignet sich für den Einsatz im professionellen Dominastudio oder für das privates Vergnügen Zuhause . Der Seat bietet wirklich höchste Materialqualität und maximale Stabilität, damit ich meine Toilettenfantasien sicher und lustvoll umsetzen kann.

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    BDSM nábytek The Seat

    BDSM nábytek The Seat

    Tento fantastický kus BDSM nábytku, který nejen rimmingale také umožňuje BDSM hrátky, jako je sezení na obličeji, lízání královny, lízání zadku, hrátky s močí a hrátky na toaletě, je pohodlnější, a tím i trvalejší, zajišťuje, že svou práci otrokyně rozkoše budete brát o něco vážněji a svému pánovi dopřejete pohodlí, které si zaslouží!

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: