Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM nábytek a sexuální nábytek

Zpravodaj

Na stránkách rimming Židle - Face Sitting Box

Face sitting právě prošel faceliftem. MEO Face Sitting Box vám poskytne útulné místo, kde si můžete číst, hrát si s telefonem nebo konverzovat... a přitom se nechat hýčkat orálním sexem od vašeho Sub!

Více informací

2256/00

499,90 €


-150,00 €

349,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Face sitting právě prošel faceliftem. Face Sitting Box od MEO vám poskytne útulné místo, kde si můžete číst, hrát si s telefonem nebo konverzovat... a přitom si dopřát orální sex od vašeho Sub!

     

    Box je vybaven pohodlným polštářem a je tak pohodlný, že se vám nebude chtít vstávat! Poručte svému Sub, aby si lehl hlavou do nastavitelného hlavového závěsu, a ujistěte se, že je jeho obličej zcela zabořený do vás. Popruhy na otevřené straně boxu lze utáhnout kolem jeho podpaží, takže nebude úniku, zatímco vy se zcela oddáte rozkoši.

     

    Tato krabička na obličej je ideální pro cunnilingus, čajové hrátky a samozřejmě pro.. rimming. Protože je hlava submisivního partnera podepřená, je to pro něj pohodlnější a může vás déle uspokojovat. Jestli tohle není situace, která je výhodná pro všechny!!! A pokud chcete, aby vás přesvědčil i akusticky, stačí se předklonit a zatáhnout za svorky bradavek, zatímco on musí všechnu práci odvést jazykem a ústy.

     

    S naší krabičkou na obličej připomeneš svému Sub, co je jeho skutečným úkolem: sloužit ti! A jeho místo je u vašich nohou...

     

    Více informací:

     

    • BDSM nábytek od MEO
    • Dimensions: Box je 33 cm vysoký, 50 cm široký a 69 cm dlouhý. Otvor pro obličej je oválný, 28 cm dlouhý a 20 cm široký.
    • Materiál: dřevo, PU kůže, kov
    • Nastavitelné zavěšení hlavy
    • Nastavitelné manžety na ruce
    • Poznámka: Box je dodáván ve smontovaném stavu.
    • MEO Info: Co je to "čajový sáček"? Tea-bagging je slangový výraz pro sexuální praktiku, při níž muž položí svůj šourek na obličej nebo hlavu sexuální partnerky nebo mu ho vloží do úst. Název tea-bag odkazuje na podobnost použití čajového sáčku.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Divertente

    Un simpatico oggetto da condividere nell’intimità

      Hodnocení 

      Fantástico rimtrono // Fantastic rimthrone


      Yo le he llamado rimtrono. Es muy cómodo y muy versatil en su uso. Sive tambien para guardar cosas dentro. Y los extras de los enganches dan mucho mucho juego. Es uno de mis muebles preferidos de mi doungeon.

      I have called him a rimthrone. It is very comfortable and very versatile in its use. It also serves to store things inside. And the extras of the hooks give a lot of play. It is one of my favorite pieces of furniture in my doungeon.

      Dominus Jaime

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      el rimtrono, me ha encantado // Fantastic rimthrone

      Yo le he puesto el nombre de rimtrono. Es como un rimchair, pero mucho mas elegante y cómodo. Me encantan sus extras de que se pueda atar al sumiso. Realmente es uno de os muebles que mas me gustan de mi doungeon.

      I have given it the name of rimthrone. It is like a rimchair, but much more elegant and comfortable. I love its extras that it can be tied to the sub. It really is one of the pieces of furniture that I like the most about my doungeon.

      Dominus Jaime

        Hodnocení 

        Excellent product - works just as well for Kinging as Queening!

        Really enjoying this face sitting box with boyfriend. Both of us love to give and receive so we take turns - the extra stimulation is super intense. It's comfortable and sturdy to sit on facing either way and the headrest works fine though we like to raise it a bit higher with a pillow on top - personal preference!

        • 5 z 5 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

        Napište vlastní recenzi

        Na stránkách rimming Židle - Face Sitting Box

        Na stránkách rimming Židle - Face Sitting Box

        Face sitting právě prošel faceliftem. MEO Face Sitting Box vám poskytne útulné místo, kde si můžete číst, hrát si s telefonem nebo konverzovat... a přitom se nechat hýčkat orálním sexem od vašeho Sub!

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: