Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Sexuální ložní prádlo - Sheets of San Francisco

Zpravodaj

Bílé prostěradlo - Sheets of San Francisco

Oddejte se svému chtíči bez zábran! Naše voděodolné bílé prostěradlo s latexovým vzhledem z Sheets of San Francisco ochrání vaši matraci.

 

Více informací

239,90 €


-40,00 €

199,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Nepromokavé prostěradlo s latexovým vzhledem. Toto vysoce kvalitní, odolné prostěradlo odolné proti tekutinám slibuje příjemný pocit na pokožce a je navrženo tak, aby chránilo vaši matraci v ložnici.

     

    • Voděodolné
    • Prodyšné
    • Příjemné na pokožku
    • Lze prát v pračce
    • Bezešvý povrch
    • Vyrobeno v USA

     

    Po skončení zábavy jej stačí vložit do pračky - prostěradlo bude za chvíli opět připraveno k použití.

     

    Dvouvrstvá high-tech polyuretanová tkanina s gumovým omakem.

     

    Přiléhavé prostěradlo s rohy o šířce 25,4 cm

    Hmotnost v závislosti na velikosti od 1 050 do 1 304 gramů

     

    Sizes: Cal King, Double, Full Size, King, Queen, Standard, Super King, Twin

     

     

     

    Zde si můžete objednat vzorek látky na vyzkoušení!

     

     

    PUSŤTE SE DO KLUZKÉ MOKRÉ ZÁBAVY !!!

    Sheets of San Francisco - Když chcete být sami sebou

    Většina z nás si užívá sex, který může zahrnovat nejrůznější nešvary. Proto chtěl tým Sheets of San Francisco vytvořit řadu výrobků, které by vám umožnily dělat COKOLI, kdekoli a kdykoli, aniž byste museli myslet na následky.

    Od začátku byl Sheets of San Francisco odhodlán vytvořit vysoce kvalitní prémiový výrobek, který by byl skvělý na dotek a zároveň byl mimořádně praktický a odolný. Sheets of San Francisco byl po mnoha dlouhých měsících výzkumu schopen vyvinout jedinečné látky a vzory, které nakonec vyústily v inovativní řadu výrobků, kterou dnes nabízíme.

    Řada povlečení a přehozů využívá sofistikované tkaniny, které nejenže nepropouštějí tekutiny, ale nabízejí i mnoho dalších výhod. Jsou prodyšné, mají fantastický pocit s příjemným omakem na kůži a přitom jsou mimořádně pevné. Naše prostěradla se kupodivu také velmi snadno perou, a proto je lze v mžiku používat znovu a znovu.

    Prostěradla jsou určena pro širokou škálu zájmů - od smyslných masáží přes erotické hrátky s velkým množstvím lubrikantu až po hrátky s jídlem, voskem nebo vodními sporty - naše prostěradla vyhoví všem preferencím.

     

    Poznámka k bílým výrobkům od společnosti Sheets of San Francisco:

     

    Vezměte prosím na vědomí, že některé výrobky a barevný vosk mohou způsobit skvrny. Doporučujeme tyto výrobky před použitím vyzkoušet na malé ploše.

     

    Naše zbrusu nová řada bílých prostěradel a polštářů je nyní k dispozici. Mnoho našich zákazníků si opakovaně žádá bílé povlečení. Vyslyšeli jsme je a nyní vám můžeme představit výsledek. Podle našeho názoru tato prostěradla otevírají zcela nový rozměr zvrhlého sexu. Dlouhou dobu byl svět fetiše ve znamení tmavých a ponurých barev, ale nyní se zdá, že se obrací k jasným a svěžím barvám. Chceme, aby naše prostěradla byla součástí tohoto trendu, a chtěli jsme tyto trendy podpořit bílou řadou. Naše bílá řada používá naprosto stejně kvalitní látky jako naše standardní černá prostěradla.

     

    Pokud bydlíte ve společném bytě nebo sušíte povlečení na lince, nemusíte se nyní s naším zbrusu novým bílým povlečením obávat, co si o něm ostatní pomyslí. Na první pohled vypadá naše povlečení jako běžné ložní prádlo. Teprve při bližším pohledu si všimnete smyslného pocitu a vodoodpudivých vlastností. Mnoho našich zákazníků prostě nechává prostěradla na posteli, aby se v nich vyspali nebo se připravili na další zábavu. Ať už se rozhodnete tato nová bílá prostěradla uložit nebo používat kdekoli, nebudou vám padat do oka.

     

    Pečlivě zpracované látky, které používáme k výrobě našich prostěradel, nepropouštějí mnoho tekutin a jiných produktů a jsou dokonce odolné vůči vosku. Některé výrobky, a zejména barevný vosk, mohou časem způsobit skvrny. Pokud se věnujete převážně voskovým hrátkám, doporučujeme zůstat u našich černých prostěradel. Jinak mají černá nebo bílá prostěradla naprosto stejné vynikající vlastnosti.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Un affare

    Prima si scrivere una recensione ho dovuto provarlo.
    Il tessuto non è male, è morbido e soprattutto lo lavi e lo pieghi, non occorre stirarlo.

      Hodnocení 

      Ganz toll - Ich bin begeistert und kann es nur empfehlen.

      Dieses edle und zudem äußerst praktische Laken gefällt mir sehr. Es ist ein toller Hingucker und schützt das Bett gleichzeitig vor Verschmutzungen.
      Wenn auch noch ein Lack oder Latex-Fetisch vorhanden ist, sorgt es zusätzlich für Spaß beim Sex.
      Zur Reinigung kann es einfach feucht abgewischt werden oder auch in der Maschine gewaschen werden.
      Ganz toll - Ich bin begeistert und kann es nur empfehlen.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Bílé prostěradlo - Sheets of San Francisco

      Bílé prostěradlo - Sheets of San Francisco

      Oddejte se svému chtíči bez zábran! Naše voděodolné bílé prostěradlo s latexovým vzhledem z Sheets of San Francisco ochrání vaši matraci.

       

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      8 další položky ve stejné kategorii: