Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

B-Vibe

Zpravodaj

B-Vibe rimming Plug XL - Velký anální vibrátor

Jeden moudrý milovník análního sexu kdysi řekl: "Čím větší, tím lepší! S těmito slovy na mysli B-Vibe rimming Plug XL byl vyvinut. Můžeme vám slíbit, že rimming nikdy nebyl krásnější a uspokojivější než s tímto inovativním análním vibrátorem!

Více informací

3390/00

179,90 €


-30,00 €

149,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Jeden moudrý milovník análního sexu kdysi řekl: "Čím větší, tím lepší! S těmito slovy na mysli B-Vibe rimming Plug XL byl vyvinut. Můžeme vám slíbit, že rimming nikdy nebyl krásnější a uspokojivější než s tímto inovativním análním vibrátorem!

     

    Rimming: Vše, co potřebujete vědět o této vzrušující sexuální praktice!

     

    rimming se také nazývá anilingus. Při této variantě orálního sexu se ústy, rty a jazykem nehýčká penis ani vagína, ale anální otvor. Partneři mohou střídat vnější a vnitřní anilingus rimming vnitřní. Při vnitřní verzi jazyk proniká i do análního otvoru, místo aby jej pouze olizoval zvenčí. Jste na toto dobrodružství připraveni? Pak objevte fascinující svět B-Vibe rimming Plug XL fascinující svět rimmingu!

     

    B-Vibe Rimming Plug XL:

     

    Představte si, že vás trénovaný jazyk rozmazluje análně a zároveň vám někdo intenzivně masíruje prostatu. B-Vibe rimming Plug XL! Co víc si můžete přát?

     

    Velký B-Vibe rimming Plug XL je mimořádnou novinkou v oblasti análních erotických pomůcek a byl vyvinut speciálně pro zkušené uživatele. S působivou celkovou délkou 16 cm, průměrem 5,5 cm a délkou zavádění 13,5 cm vám tento velký anální vibrátor nabízí naprosto intenzivní zážitek, který vás přenese do zcela nových výšin rozkoše.

     

    Absolutní vrchol B-Vibe rimming Plug XL je speciální design a špičková technologie ukrytá v análním kolíku, která umožňuje neuvěřitelně realistický zážitek "rimmingu". Ten zajišťují rotující kuličky ve spodní části kolíku, které dokonale napodobují pocit orální stimulace v oblasti análního otvoru. Intenzivní a mimořádně příjemný zážitek, který je téměř k nerozeznání od skutečného lízání. A to nejlepší nakonec: díky sedmi různým režimům "rimmingu" a šesti vibračním vzorům si můžete své anální potěšení utvářet zcela libovolně a podle svých představ.

     

    Sex na veřejnosti? Proč ne!

     

    Bezdrátové dálkové ovládání B-Vibe rimming Plug XL vám umožní používat anální vibrátor samostatně nebo s partnerem. Dálkové ovládání funguje až do vzdálenosti přibližně 10 metrů a umožňuje vám posunout vaše anální potěšení na novou úroveň, ať už jste ve stejné místnosti, nebo je mezi vámi a partnerem určitá vzdálenost.

     

    Stránka B-Vibe rimming Plug XL je hedvábně hladký, snadno se análně zavádí a je vyroben ze 100% silikonu kompatibilního s tělem. Kolík navíc neobsahuje ftaláty, latex a je absolutně neporézní. Aby však nedošlo k poškození vysoce kvalitního materiálu, měl by se anální vibrátor používat pouze s lubrikanty na vodní bázi, jako je například Aquameo.

     

    Velký B-Vibe rimming Plug XL je vodotěsný s krytím IPX5, tj. odolný proti stříkající vodě, a proto se snadno čistí. Anální vibrátor lze dobíjet přes USB a po 120 minutách nabíjení nabízí až 60 minut nejlepšího potěšení z rimmingu.

     

    S velkým B-Vibe rimming Plug XL vibrátorem zažijete zcela novou dimenzi anální stimulace. Kombinace nejmodernější technologie, kvalitního designu a jednoduchého ovládání dělá z vibrátoru tzv rimming Plug XL nezapomenutelný zážitek. Objevte nesrovnatelný pocit rimming a nechte se tímto inovativním a smyslným análním vibrátorem vynést do nových erotických výšin.

     

    Čištění análního vibrátoru:

     

    Čištění je jednoduché a nekomplikované. Protože je výrobek vyroben z vysoce kvalitního silikonu a ABS plastu, lze jej čistit jemným mýdlem a teplou vodou nebo naším VERYCLEAN sprejem.

     

    Více informací:

     

    • B-Vibe rimming Plug XL pro profesionály
    • Velký anální vibrátor s funkcí rimmingu.
    • Anální vibrátor od společnosti B-Vibe.
    • Vybaven dálkovým ovládáním na jeden dotek (dosah cca 10 metrů).
    • Rotující kuličky v hřídeli stimulují anální otvor, zatímco vložený anální kolík poskytuje dodatečnou stimulaci prostaty různými rytmy vibrací.
    • nastavení 6 rychlostí a 7 jedinečných vibračních vzorů.
    • Vhodné pro ženy i muže.
    • Dobíjení přes USB.
    • Odolnost proti stříkající vodě IPX5.
    • Připraveno na cesty - Máte chuť na sexy společníka na cesty? Na B-Vibe rimming Plug XL dodává se s praktickým pouzdrem a cestovním zámkem, který zabraňuje náhodnému zapnutí análního vibrátoru.
    • Rozměry: Celková délka 16 cm, průměr 5,5 cm, zasouvací délka 13,5 cm.
    • Materiál: silikon, 100% šetrný k tělu.
    • Doba nabíjení 120 minut.
    • Doba provozu 60 minut.
    • Na B-Vibe rimming Plug XL dodává se s návodem pro anální hrátky, což z něj činí dokonalý anální kolík, pokud chcete toto sexy téma prozkoumat.
    • Výrobky B-Vibe v internetovém obchodě MEO: Objevte další úroveň análního potěšení s prémiovými análními vibrátory B-Vibe! Kombinace moderního designu, vysoce kvalitních materiálů a inovativních technologií zaručuje nesrovnatelný zážitek, který můžete prožívat znovu a znovu. B-Vibe a MEO jsou dvě známé značky ve světě erotických hraček, které se specializují na vysoce kvalitní anální hračky. Společnost B-Vibe je známá zejména díky své inovativní produktové řadě, která zahrnuje dálkově ovládané anální kolíky, anální kuličky a anální tréninkové sady. Společnost B-Vibe je také celosvětově uznávaná pro používání vysoce kvalitních materiálů a silikonu šetrného k tělu při výrobě.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Gut

    Gut

      Hodnocení 

      Einfach mega!

      Dieser große Rimming Buttplug mit Fernbedienung und Vibration ist der Hammer. Er ist groß, aber passt bei mir perfekt und fühlt sich unglaublich füllend an. Das Rimming-Feature ist ein echtes Highlight und die Vibrationen bringen mich auf Knopfdruck zum Orgasmus. Absolute Kaufempfehlung!

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Potente

      Potente, con controllo remoto e facilmente regolabile. Un must-have per chi cerca piacere intenso. Da provare assolutamente

        Hodnocení 

        Fantastisch

        Was für ein fantastisches Produkt! Der Analvibrator von Meo hat mich wirklich beeindruckt. Mit seiner einzigartigen Rimming-Funktion bringt er das anale Vergnügen auf ein ganz neues Level. Seine Form ist ideal für ein angenehmes 24-7 Tragegefühl und die verschiedenen Vibrationsmodi sind einfach grandios. Ein großartiges Sextoy, das ich nur weiterempfehlen kann

          Hodnocení 

          Rimming Plug

          Fantastic product! It has truly enriched my love life. The range of functions and settings allows me to get exactly the type of stimulation I'm looking for.

          • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

          Napište vlastní recenzi

          B-Vibe rimming Plug XL - Velký anální vibrátor

          B-Vibe rimming Plug XL - Velký anální vibrátor

          Jeden moudrý milovník análního sexu kdysi řekl: "Čím větší, tím lepší! S těmito slovy na mysli B-Vibe rimming Plug XL byl vyvinut. Můžeme vám slíbit, že rimming nikdy nebyl krásnější a uspokojivější než s tímto inovativním análním vibrátorem!

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          9 další položky ve stejné kategorii: