Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

B-Vibe

Zpravodaj

B-Vibe Anal Education Set - Velká sada pro anální sex

Objevte potěšení z análního sexu s novým B-Vibe Anal Education Set. Tato komplexní sedmidílná sada poskytuje vše, co potřebujete k bezpečné přípravě těla na anální sex, krok za krokem.

Více informací

3388/00

159,90 €


-10,00 €

149,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Objevte potěšení z análního sexu s novým B-Vibe Anal Education Set. Tato komplexní 7dílná sada nabízí vše, co potřebujete k bezpečné přípravě těla na anální sex krok za krokem.

     

    Sada B-Vibe Anal Education Set nabízí mužům i ženám mnoho výhod a možností, jak objevit a užít si potěšení z análního sexu.

     

    Zde je jen několik důvodů, proč může být tato sada pro mnoho mužů a žen velkým přínosem:

     

    Objevování nových zón rozkoše: Pro muže sada nabízí skvělý způsob, jak stimulovat prostatu neboli "bod P", erotogenní zónu, která může vyvolat intenzivní pocity rozkoše. U žen může anální stimulace nepřímo stimulovat bod G, což vede k intenzivním orgasmům.

     

    Krokza krokem: Sada obsahuje tři různé anální kolíky různých velikostí, které umožňují postupné a jemné uvedení do análního styku. To je výhodné zejména pro začátečníky, protože anální styk bez dostatečné přípravy je často vnímán jako nepříjemný nebo bolestivý.

     

    Vzdělávání a informace: Sada obsahuje komplexního průvodce análním stykem sepsaného certifikovanými sexuálními pedagogy. Tento průvodce nabízí praktické tipy a rady, které mohou pomoci snížit obavy a mylné představy o análním sexu a podpořit bezpečný, příjemný a uspokojivý zážitek.

     

    Všestrannost: Sada obsahuje vibrační i anální kolíky s integrovanými závažími, které umožňují širokou škálu pocitů a prožitků. To může pomoci zvýšit sexuální vzrušení a rozšířit sexuální prožitek.

     

    Zdraví a hygiena: Součástí sady je také anální sprcha, která umožňuje důkladnou očistu před análním stykem, což může pomoci udržet zdraví análního otvoru.

     

    Kvalita a bezpečnost: Všechny výrobky v sadě jsou vyrobeny ze silikonu kompatibilního s tělem a jsou hypoalergenní, což minimalizuje riziko alergických reakcí a podráždění pokožky. Anální kolíky mají zploštělou základnu, která zabraňuje jejich zavádění příliš hluboko, což zajišťuje bezpečné používání.

     

    Ať už jste začátečník, který je zvědavý na anální styk, nebo již máte více zkušeností a chcete si rozšířit obzory, B-Vibe Anal Education Set vám nabízí komplexní způsob, jak zlepšit a zintenzivnit vaše anální prožitky.

     

    Komplexní sada obsahuje vše, co potřebujete, abyste mohli ihned začít:

     

    Malý anální kolík: Malý silikonový anální kolík je anální hračka vhodná pro začátečníky bez vibrací. Má ohebný krček a zploštělou základnu pro snadné a bezpečné použití. Díky svému tenkému provedení působí jako prst a je ideální pro začátečníky v oblasti análního sexu.

     

    Střední vibrační anální kolík: Střední anální kolík je vybaven výkonným motorem a lze jej nabíjet pomocí přiloženého USB kabelu. Tento anální kolík poskytuje rozmanité anální potěšení. Vibrace tohoto análního kolíku stimulují prostatu nebo bod G a pomáhají uvolnit svěrače - přesně toho chcete při análním sexu dosáhnout.

     

    Velký, těžký anální kolík: Největší anální kolík v sadě je těžký anální kolík, který se svými 180 gramy poskytuje smyslný pocit plnosti. Tento anální kolík nabízí novou úroveň anální stimulace, ideální pro pokročilé uživatele. Takové anální kolíky jsou ideální pro použití na veřejnosti a nabízejí vzrušující pocit zakázaného a tajného.

     

    Kompletní anální manuál: Součástí B-Vibe Anal Education Set je více než 50stránkový manuál s nejobsáhlejšími análními instrukcemi, které sepsali certifikovaní sexuální pedagogové z USA. Tyto pokyny vám pomohou pochopit, jak připravit své tělo na anální sex.

     

    Součástí sady je také diskrétní pouzdro na přenášení, lubrikační aplikátor pro snadnou aplikaci lubrikantu a anální sprcha, která vás připraví na anální sex:

     

    Aplikátor lubrikantu: Tato malá pomůcka je jednou z nejlepších věcí, o které jste možná nikdy neslyšeli. Umožňuje nanášet lubrikant na těžko přístupná místa.

     

    Anální sprcha: Žádná sada pro přípravu na anální sex by nebyla úplná bez anální sprchy. Anální sprcha je dokonalým nástrojem pro důkladnou očistu před análním sexem.

     

    Taška na cesty: Proč si nevzít sadu pro anální trénink s sebou na dovolenou?

     

    Další podrobnosti:

     

    • B-Vibe Anal Education Set
    • Velká tréninková sada pro anální sex
    • Rozměry: Malý anální kolík: 9,8 x 2,6 x 5 cm, střední anální kolík: 13,4 x 3,2 x 6,8 cm, velký anální kolík: 13,7 x 4 x 7,2 cm
    • Sada je vodotěsná (IPX5), kompatibilní s tělem a anální kolíky jsou vyrobeny z vysoce kvalitního silikonu. Střední anální kolík má výkonný motor, je dobíjecí a má provozní dobu 75 minut s dobou nabíjení 120 minut.
    • B-Vibe v internetovém obchodě MEO: Objevte další úroveň análního potěšení s prvotřídními análními vibrátory B-Vibe! Kombinace moderního designu, vysoce kvalitních materiálů a inovativních technologií zaručuje nesrovnatelný zážitek, který můžete prožívat znovu a znovu. B-Vibe a MEO jsou dvě známé značky ve světě erotických hraček, které se specializují na vysoce kvalitní anální hračky. B-Vibe je známá zejména díky své inovativní produktové řadě, která zahrnuje dálkově ovládané anální kolíky, anální kuličky a anální tréninkové sady. Společnost B-Vibe je celosvětově uznávaná pro používání vysoce kvalitních materiálů a silikonu šetrného k tělu při výrobě svých produktů.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Great buy

    Simply put, this is an awesome set for the money.... Worth the money, without a doubt!

      Napište vlastní recenzi

      B-Vibe Anal Education Set - Velká sada pro anální sex

      B-Vibe Anal Education Set - Velká sada pro anální sex

      Objevte potěšení z análního sexu s novým B-Vibe Anal Education Set. Tato komplexní sedmidílná sada poskytuje vše, co potřebujete k bezpečné přípravě těla na anální sex, krok za krokem.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      9 další položky ve stejné kategorii: