Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

B-Vibe

Zpravodaj

B-Vibe Jewel Plug - Anální vibrátor

Tento nádherný anální kolík s vibracemi je zdoben krásným velkým křišťálem. Díky zúžené špičce, anatomickému tvaru a štíhlému krčku se B-Vibe Jewel Plug obzvlášť snadno zavádí análně. Pomocí dálkového ovládání můžete volit mezi různými vibračními režimy.....

Více informací

3392/00

k dispozici na

    Více informací

    Tento nádherný anální kolík s vibracemi je zdoben krásným velkým křišťálem. Díky zúžené špičce, anatomickému tvaru a štíhlému krčku se B-Vibe Jewel Plug obzvlášť snadno zavádí análně. Pomocí dálkového ovládání můžete volit mezi různými vibračními režimy a nastavit své anální nervy na vzrušující vibrace.

     

    B-Vibe Jewel Plug potěší muže i ženy!

     

    Tento vibrační anální kolík od B-Vibe je malé technologické mistrovské dílo, vybavené šesti silami vibrací a patnácti různými vibračními vzory, od jemných až po silné. Díky bezdrátovému dálkovému ovládání můžete režimy snadno nastavit od jemných po intenzivní pouhým stisknutím tlačítka. Dálkové ovládání můžete samozřejmě přenechat i svému partnerovi, který vás pak překvapí vzrušující stimulací. Náš anální vibrátor má na dotek velmi příjemnou měkkou texturu a širokou základnu, která zabraňuje jeho náhodnému vklouznutí do análního otvoru. Tento anální kolík tak můžete používat delší dobu - např. při nakupování, procházce nebo sexu. A kolíček B-Vibe jewel navíc vypadá opravdu dobře, protože na konci základny je zasazen třpytivý drahokam, který sexy ozdobí váš anální otvor!

     

    Stránka B-Vibe Jewel Plug je vyrobena ze 100% silikonu kompatibilního s tělem, který zajišťuje bezpečné a příjemné používání. Aby však nedošlo k poškození vysoce kvalitního materiálu, měl by se anální vibrátor používat pouze s lubrikanty na vodní bázi, jako je například Aquameo. Anální vibrátor má integrovanou USB baterii, která zajistí až 1,5 hodiny nepřetržitého potěšení. Díky kompaktním rozměrům a anatomickému tvaru je anální vibrátor vhodný jak pro začátečníky, tak pro pokročilé uživatele.

     

    Váš partner bude nadšený!

     

    Třpytivý drahokam na špičce análního vibrátoru dodává této erotické hračce atraktivní a luxusní vzhled. Díky němu je anální penetrace nejen fyzicky, ale i vizuálně vzrušující pro oba partnery. Používání análního kolíku s drahokamy může také vést ke zvýšení pocitu vzrušení. Vědomí, že v análním kolíku je zasazen krásný a třpytivý drahokam, může prožitek ještě zintenzivnit. Anální kolíky s drahými kameny také nabízejí sexuální prvek překvapení. Pohled na třpytivý drahokam může při odhalení zadečku přidat silný vizuální prvek, který zvyšuje erotickou přitažlivost.

     

    Čištění análního vibrátoru:

     

    Čištění je jednoduché a přímočaré. Protože je výrobek vyroben z vysoce kvalitního silikonu a ABS plastu, lze jej čistit jemným mýdlem a teplou vodou nebo naším VERYCLEAN sprejem.

     

    Více informací:

     

    • B-Vibe Jewel Plug - Anální vibrátor
    • Anální kolík s krystalem
    • Vybaven dálkovým ovládáním na jeden dotek (dosah cca 10 metrů).
    • nastavení 6 rychlostí a 15 jedinečných vibračních vzorů.
    • Vhodný pro ženy i muže.
    • Dobíjení přes USB.
    • Odolnost proti stříkající vodě IPX4.
    • Rozměry: Celková délka 10,5 cm, průměr 4 cm, zasouvací délka 8,6 cm.
    • Materiál: Silikon, 100% šetrný k tělu.
    • Doba nabíjení 120 minut.
    • Doba provozu 60 minut.
    • Výrobky B-Vibe v internetovém obchodě MEO: Objevte další úroveň análního potěšení s prvotřídními análními vibrátory B-Vibe! Kombinace moderního designu, vysoce kvalitních materiálů a inovativních technologií zaručuje nesrovnatelný zážitek, který můžete prožívat znovu a znovu. B-Vibe a MEO jsou dvě známé značky ve světě erotických hraček, které se specializují na vysoce kvalitní anální hračky. B-Vibe je známá zejména díky své inovativní produktové řadě, která zahrnuje dálkově ovládané anální kolíky, anální kuličky a anální tréninkové sady. Společnost B-Vibe je celosvětově známá tím, že při výrobě svých produktů používá vysoce kvalitní materiály a silikon šetrný k tělu.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Highly recommended!

    This toy has far exceeded my expectations! The range of functions and high-quality craftsmanship make it a must-have in my bedroom. Highly recommended!

      Napište vlastní recenzi

      B-Vibe Jewel Plug - Anální vibrátor

      B-Vibe Jewel Plug - Anální vibrátor

      Tento nádherný anální kolík s vibracemi je zdoben krásným velkým křišťálem. Díky zúžené špičce, anatomickému tvaru a štíhlému krčku se B-Vibe Jewel Plug obzvlášť snadno zavádí análně. Pomocí dálkového ovládání můžete volit mezi různými vibračními režimy.....

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      9 další položky ve stejné kategorii: